Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Nov 30, 2007 | 08:50 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

min ta isopedonoume olla .
milame gia to s tou Ds2000
efoson den eine turbo tha eine mprosra o dimitris apla an pane ekiniseis tha eine perisotero mprosta

o dims2k proto stadio kernaei kolona se rx8 turbo .
Old Nov 30, 2007 | 10:43 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Παιδιά,αν θέλετε,ενημερώστε και εμένα για την κόντρα.
Old Nov 30, 2007 | 12:38 PM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Και εγω θα ηθελα ενα pm για οταν ειναι να γινει!
Old Dec 4, 2007 | 06:49 AM
Psilos's Avatar
Registered User

From: Athens

Χθες βράδι, λίγο πριν έρθω στη συνάντηση έζησα συγκλονιστικές στιγμές. Ερχόμενος από γρήγορη βόλτα στο Σούνιο και με κατεύθυνση προς Ν. Φάληρο για τη συνάντηση, βρέθηκα με μια σκούρα μπλε 911/996 Turbo λίγα χλμ. πριν την Αγ. Μαρίνα επί της Λ. Σουνίου.
Ο οδηγός της Πόρσε με άφησε αρχικά να περάσω μπροστά και μόλις περάσαμε την Αγ. Μαρίνα, στην ευθεία μετά το φανάρι με πέρασε σα σταματημένο, προφανώς θέλοντας να μου κάνει επίδειξη ισχύος... όντως, πολύ γκάζι η turbo
Το S2000 όμως τρελλαίνεται για τέτοιους τσαμπουκάδες κι ακολούθησα με το γκάζι στο πάτωμα. Περνώντας σανιδωμένοι και οι δύο μπροστά από τη διασταύρωση του λατομείου καταλάβαμε ότι η είσοδος/έξοδος στην επόμενη αριστερή δε θα είναι πολύ εύκολη λόγω της σκόνης που υπήρχε στο δρόμο από τα φορτηγά κι έτσι φρενάροντας με ταυτόχρονο κατέβασμα σε 3η μπήκαμε και οι δύο με τις πόρτες, ακολουθεί η ανοιχτή δεξιά και μετά η κλειστή δεξιά στην τρύπα του Καραμανλή στην οποία και οι δύο αφήσαμε σημάδια καμμένου λάστιχου. Πηγαίναμε μαζί και με κωλίδια μέχρι πριν τη δεξιά που βγάζει στην ευθεία του Riba's όπου κι έκοψα για να μην κλαίω τις πινακίδες, αλλά η Πόρσε δεν σταματούσε με τίποτα!
Τελικά ξανασυναντηθήκαμε στο φανάρι της Βάρκιζας που τον έπιασε κόκκινο ενώ εγώ είχα αποσυρθεί από την κόντρα γιατι στην ευθεία δεν είχε νόημα...
Μετά το καφέ "Αλκυονίδες" άρχισε η ίδια ιστορία με την Πόρσε μπροστά κι εμένα από πίσω να προσπαθώ να βρω τις καλύτερες δυνατές γραμμές για να καταφέρω να ακολουθήσω το θηρίο. Στην ανάβαση πηγαίναμε μαζί, στην ευθεία της - πρώην - καντίνας μου ξέφυγε λίγο αλλά στο πέταλο αποκαταστάθηκε πάλι η τάξη και συνεχίσαμε έτσι και στα επόμενα στροφιλίκια μέχρι τη λίμνη της Βουλιαγμένης
Προσπάθησα να τον πλησιάσω για να του δώσω τα εύσημα αλλά δεν κρατιότανε με τίποτα! Λίγο πιο κάτω τον πέτυχε κι ο patriot s2k και μετά εξαφανίστηκε...
Μετά από αυτή τη συγκλονιστική κόντρα κι αφού επάνήλθα από το οδηγικό παραλήρημα που με είχε κυριεύσει κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:
- Αν τυχόν συναντούσαμε μπλόκο, είμασταν και οι δύο για τα σίδερα...της φυλακής
- Μοναδική εμπειρία να βλέπεις τέτοιο αυτοκίνητο να διπλώνει μπροστά σου σε απόσταση αναπνοής. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια οδήγηση από οδηγό Πόρσε Συνήθως η έννοια του drift, τους είναι άγνωστη.
- Το S2000 σε στροφιλίκια είναι σκέτη κ@υλα. Είναι μακράν το πιο υστερικό, αφηνιασμένο και τσαμπουκαλεμένο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει. Υπό πίεση δουλεύει καλύτερα
S2000
Old Dec 4, 2007 | 06:55 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Αυτα ειναι!
Old Dec 4, 2007 | 06:57 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Kala ta les psile!K gia tis sigkekrimenes strofes p milas xreiazontai xeria!Kalo to kinigito s

Egw erxomenos sto SEF apo ethniki petixainw stin eksodo tis peiraios ena Fiat Coupe Kokkino.Fenotan poli stimeno me ta mpouria tou ola.Einai aristeri paw apo pisw k tou pezw fwta,autos anoigei,alla kserwntas oti tha anoiksei imoun me 3ti stis 7000 k plakwnomaste...auto p paratirisa itan oti anepesthita i diafora tou megalwne...einai grigora ta atima ta coupe

P.s.Kathoti mama k 2kabalos
Old Dec 4, 2007 | 12:48 PM
D_S2000's Avatar
Registered User

Μπράβο Psile για την προσπάθεια. Έδειξες στον Πορσάκια ότι το λέει κι εσένα η καρδιά σου κι ότι -τουλάχιστον εκεί που μπορείς- τον βλέπεις στα ίσια - ή μάλλον στα πλάγια.... Μερικές φορές τελικά δεν έχει σημασία η διαφορά των δυνατοτήτων μεταξύ 2 αυτοκινήτων αλλά η ψυχολογία και η ικανότητα των οδηγών. Μπράβο και πάλι που τα έβαλες με το θηρίο και στάθηκες τόσο καλά.
Old Dec 4, 2007 | 11:07 PM
JS RACING's Avatar
Registered User

From: athina

KALIMERA. pedia oso afora tin kontra tou dimitri me to saxo , den eine kati eukolo giati to leo auto. ego otan piga na patiso imoun 240 aloga kai 1150 kila. diladi 70 aloga pio kato apo ton dimitri kai 80 kila pio elafris. episis forao 17 ares kai slick lastixa eno o dimitris 18 ares kai lastixa kata tin gnomi mou kolos.
to saxo den eine 185 aloga to ergo ksero pio eine me ta 185 aloga , to sigkekrimeno saxo den exi kamia sxesi me 185 aloga milame eine para poli grigoro akoma kai apo stasi!! ksekinaei telia, gia na katalabete oti egine stin ekinisi etsi kratithike mprosta to s2000. miso amaksi mprosta.

to kalo tis ipothesis eine to eksis oti to s2000 tou dimitri ksekinaei kalitera apo emena logo mploke ktl ktl, ke oti episis tha pane 600 metra eno ego piga 400 metra , kai episis tha pane keratea pou eki pisteuo tha spiniari ligo parapano to saxo!!!

sintoma tha kseroume to apotelesma kai ego eime tis gnomis oti to s2000 tou dimitri tha eine 1-2 amaksia mprosta. se autin tin apostasi!!

oposdipote tha psaxtoun ta amaksia dioti otan patisame to saxo den psaxtike dioti ton empisteuotan ta pedia..telospanton

we will see!!!
Old Dec 5, 2007 | 02:53 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Χτες το βράδυ πολύ γούσταρα, γυρνώντας σπίτι μετά το μάθημα κατά τις 10.30 η Εθνική στο ύψος της μεταμόρφωσης ήταν ανοιχτή και το πάτησα λίγο, άνοιξα μία πέμπτη και μου άρεσε ο τρόπος που ανέβαζε μετά τα 200. Το πήγα μέχρι 215 και τράβαγε δυνατά...

Μετά καπάκι βλέπω κ@υλωμένο S3 225 προηγούμενης γενιάς, αγνώστων λοιπών στοιχείων αλλά πιθανότατα μαμά, το οποίο αφού ακολούθησα για λίγο για να κόψω κινήσεις, βρέθηκα πίσω του σε μεγάλη ανηφόρα, με τρίτη στις 6,000 (δάκτυλο στη σκανδάλη δηλαδή) και μισό αμάξι διαφορά πίσω εγώ, και αφού έφυγε και ένα εμπόδιο που είχαμε στη μέση το πατήσαμε και οι δύο, εγώ έκανα και βύθισμα
Old Dec 5, 2007 | 03:00 AM
package's Avatar
Registered User

Με βλέπω για τουρμπίνα μου φαίνεται. Συνοποτικές διαδικασίες.

All times are GMT -8. The time now is 08:32 AM.