ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Stradale,Jan 4 2008, 05:13 AM
To ξέρω,αλλά αυτήν την στιγμή αυτό έχω διαθέσιμο για να δείξουμε στους ταπεράδες πως πάει ενα καλό s 1ο στάδιο με tuned τάπερ

Originally Posted by D_S2000,Jan 4 2008, 05:33 AM
Καλά ρε σεις με τα Τάπερ τα βάλατε τώρα? Λίγο χαμηλοί τόνοι δεν βλάπτουν κι από την δική μας την μεριά. Honda είναι κι αυτά. Όποιος νιώθει γρήγορος ας φωνάξει κάποιον από εμάς ν' ανοίξει. Όχι να πηγαίνουμε εμείς σ΄αυτούς. Λίγο ανωτερότητα δεν βλάπτει. Άλλωστε κατά την γνώμη μου το να προκαλείς ένα Tάπερ μου κάνει λίγο αλλαζονικό. Αφού εκ των πραγμάτων είναι μια κλάση κάτω σαν αυτοκίνητο. Βέβαια υπάρχουν όπως λέει κι ο Μάριος και μερικά που ράβουν κανονικά κι όχι μόνο S. Κι άλλα διάφορα γρήγορα. Οπότε προσοχή με ποιον ανοίγετε. Αν και η ήττα από κάποιο Τάπερ δεν είναι κι ότι χειρότερο. Όλα στο πρόγραμμα είναι...
Originally Posted by dims2k,Jan 4 2008, 08:56 AM
nai pes tou na anoiksoume apo stasi.ama thelei to paidi elate sxisto na anoiksoume.auto itan tou lamprou pou exei tin speedfactory i allo?

Οκ,του λέω και σε ενημερώνω.
Originally Posted by Stradale,Jan 4 2008, 05:43 AM
Συμφωνώ απόλυτα,απλά το ταπεράκι αυτό από ρολαριστά ήταν αρκετά μπροστά από εμένα και έχω περιέργεια να δω πως θα πάει με την ραπτομηχανή dim
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Lambo Gallardo vs Porsche Carrera GT χτες το βραδυ αργα στη Λ. Βουλιαγμενης. Φιλικα ανοιγματα μονο και διασκεδαση μεσα στη κινηση! Εξαιρετικο ηχο, ακομα κελαηδουν τα αυτακια μας. Και οι δυο οδηγοι μελη του S2000 CLUB!