ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Φαίνεται ότι στο VW Club το χόρτο το αγοράζουν χονδρική.
Ένα TSi είχε κολλήσει πίσω μου χτες στο γνωστό τόπο του εγκλήματος, μπορούσε να με προσπεράσει και από δεξιά, ΑΛΛΑ ΟΧΙ, αυτός εκεί, κολλημένος, τι να κάνω και εγώ, περιμένω να έρθει η ανηφόρα (για να είναι πιο εντυπωσιακό), 3η, βύθισμα, και τελικά ο τύπος έβαλε και στις τσέπες.
Τις προάλλες στην Εθνική τα ίδια περίπου έπαθε και ένα GTi.
Ρε παιδιά, όχι τόσο χόρτο, θα χαζέψετε...Είπαμε, μόνο ΜΤΜ και παρακαλώ να είναι δοκιμασμένο και στο δρόμο, μην καίμε βενζίνη τσάμπα...
Ένα TSi είχε κολλήσει πίσω μου χτες στο γνωστό τόπο του εγκλήματος, μπορούσε να με προσπεράσει και από δεξιά, ΑΛΛΑ ΟΧΙ, αυτός εκεί, κολλημένος, τι να κάνω και εγώ, περιμένω να έρθει η ανηφόρα (για να είναι πιο εντυπωσιακό), 3η, βύθισμα, και τελικά ο τύπος έβαλε και στις τσέπες.
Τις προάλλες στην Εθνική τα ίδια περίπου έπαθε και ένα GTi.
Ρε παιδιά, όχι τόσο χόρτο, θα χαζέψετε...Είπαμε, μόνο ΜΤΜ και παρακαλώ να είναι δοκιμασμένο και στο δρόμο, μην καίμε βενζίνη τσάμπα...
Προχθές βραδυ στην Αθ-Λαμίας (ύψος Αχαρνών) ανεβαίνοντας για Βόρεια προάστια, κόλλησε πίσω μου ένα Μητσουμπίση colt turbo....
Απορώ που βρίσκουν μερικοί την όρεξη στις 2.το πρωί για μ@λ@κίες ??????
Ο τύπος αναγκάστηκε να φτάσει μέχρι τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης για να με περάσει!!!!!....
Απορώ που βρίσκουν μερικοί την όρεξη στις 2.το πρωί για μ@λ@κίες ??????
Ο τύπος αναγκάστηκε να φτάσει μέχρι τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης για να με περάσει!!!!!....
To gnwsto kinigi moy shmera eixe ws ekseis...:
s2k vs Subaru impreza wrx= 1
s2k vs bmw z4 2.5= 1
s2k vs lotus elise= 2
s2k vs Mitsubishi evo 9= 2
s2k vs civic type-r vs ford focus st = 1
oi kontroyles eginan leof. athinwnw lamias,kavalas & sxisto skaramangka!!
s2k vs bmw z4 2.5= 1
s2k vs lotus elise= 2
Originally Posted by Gigolo,Jan 22 2008, 02:05 PM
To gnwsto kinigi moy shmera eixe ws ekseis...:
s2k vs bmw z4 2.5= 1
s2k vs lotus elise= 2
s2k vs bmw z4 2.5= 1
s2k vs lotus elise= 2

Πρέπει να βγω και εγώ για κυνήγι,μιας και πέρασαν τα μεσάνυχτα....
Ωραιος,με τα evo&elise απο σταση πηγες?Γιατι και τα 2 ειναι πολυ δυνατα απο σταση το ενα λογω 4κινησης και τουρμπο-ιππων και το αλλο λογω βαρους(πουπουλο) και προσφησης(μοτερ στο κεντρο-κινηση πισω).Παντως στα πολλα θα το μαζευες ευκολα το elise εκτος αν επεσες σε κανα exige!Εχω πετυχει ενα τετοιο με αγγλικες πινακιδες.