ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Αυτού του είδους οι κομπλεξικοί με τέτοια αυτοκίνητα κυκλοφορούν δυστυχώς ανάμεσά μας και προσωπικά όποτε θεωρώ ότι είναι του χεριού μου τους δίνω ένα καλό ταπεινωτικότατο μαθηματάκι, έτσι για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους και να πέφτει ο υπεροπτισμός τους κατ' ευθείαν στην B' Εθνική. Ένας τέτοιος με το ίδιο μάλιστα αυτοκίνητο μου έτυχε τις προάλλες στην Κατεχάκη. Μου κόλαγε από πίσω σε σημείο που πρόσεχα πολύ με την κίνηση μπροστά μου μήπως πέσει πάνω μου. Κάποια στιγμή κάνει μια σφήνα, δεύτερη και με τα πολλά κι ανάμεσα σε κίνηση έρχεται και μπαίνει μπροστά μου. Τώρα λέω από μέσα μου θα σε γ@......σω. Απελευθερωνόμαστε μετά από λίγο από την κίνηση, τέρμα γκάζι με δευτέρα τον φτάνω κι αρχίζω με το κούπωμα τρίτης να τον περνάω σιγά σιγά τετάρτη και η διαφορά αρχίζει να μεγαλώνει αισθητά και στην κολόνα επάνω τα παρατάει, κόβει τελείως και κάνει την πάπια πηγαίνοντας τέρμα δεξιά. Το κόμπλεξ σ' όλο του το μεγαλείο. Αλήθεια τους λυπαμαι όλους αυτούς. Έχουν συνδέσει την αυτοεπιβεβαίωσή τους και την διεκδίκηση της θέσης του φτασμένου και του επιτυχημένου στην κοινωνία με το αυτοκίνητό τους. Κι όχι μόνο αυτό. Εννοούν σε κάθε ευκαιρία να το δείχνουν και στους άλλους. Όμως μερικές φορές αυτοί οι άλλοι που νομίζουν ότι τους έχουν του χεριού τους είναι κι αυτοί που τους ξεφτιλίζουν παραδειγματικά. Και τότε τρέχουν να κρυφτούν όπως έκανε κι ο τύπος που σας περιέγραψα πιο πάνω. Είναι πραγματικά για λύπηση...