ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Παιδιά προσοχή τα βράδια που κινείστε στην Λ. Βουλιαγμένης. Κυκλοφορουν περιπολικα και συμβατικά της τροχαίας Ελληνικού που παραμονεύουν και περαν του διπλώματος, κόβουν και πασχαλιάτικα κουστούμια....
Σ εναν "φίλο" τα πήραν ολα και 960 πρόστιμο. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ακόμα και στα φλάς για αλλαγή λωρίδας από τον Παναγιωταράκο μέχρι και το λαιμό Βουλιαγμένης. Είναι κρίμα Πασχαλιατικά χωρίς δίπλωμα.
Λοιπόν εχθές έβγαλα μια βόλτα τα βρώμικο S μου.
και για να μη λεω πολλα πέτυχα ένα μαύρο MITSU με πινακίδες Θεσαλλονίκης, μαύρες ζάντες (καμία σχέση με του Eddiex)
, χαμηλωμένο, εξατμισή και φλογίδια στις αλλαγες, ήχο που ξεσήκωνε νεκρους και γενικά πολύ όμορφο
Βρεθήκαμε στο φανάρι πρώτοι. Λέω τώρα θα ανοίξω και αν ειναι πίσω κανενα περιπολικό τη γ@μ@σαμε!!!!!! Πράσινο και φευγω χωρίς σπινιάρισμα σχεδόν καθόλου αλλα το MITSU δεν ξεκίνησε οπότε κόβω λίγο και μόλις ακούω την τουρμπίνα να φουσκώνει πατάω ξανα κ εγώ. Μεχρι και τα 180 περιπου που πρόλαβα να δω ήμουν μπρόστα αλλα μετα ήρθε διπλα μου, με περασε ενα αμαξι και κοψαμε στο φαναρι... Ήταν αρκετα δυνατό πιστευω. Α αυτός ήταν και δικάβαλος. Ανοίγω το παράθυρο στο φαναρι και του λεω " μπράβο πολύ καλό" και μου λεει "δεν περίμενα να ανοιξεις στο φανάρι" και καλά δλδ ότι δεν θα τολμούσα. Εγώ έτσι κατάλαβα ότι ήθελε να πει αλλα μπορεί και να κανω και λάθος. Αντί να μου πει μπράβο φίλε καλό το S σου που σταθηκε τόσο καλα δίπλα, του λέω δύνατο το MITSU και τι μου λέει ρε παιδια?
"Δεν είναι" μου λέει "τίποτα ιδιαιτερο"..."πρώτο σταδιο είναι". Και του λεω ναι κ εμενα μαμα ειναι και φεύγει.
Χθές το βράδι έμαθα ότι EVO 9 full πρώτο σταδιο + φλογίδια και τουρμπίνα αλλη μάλλον δλδ κάπου 350-400 άλογα δεν είναι τίποτα ιδιαιτερο και είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό ένα S 213 τρόχο να κα΄θεται ετσι δίπλα του. Το ακούσαμε και αυτο. Συμπέρασμα κολοκυθόπιτα!!!!!
p.s. Μετά έκανα και ένα περασμα από Βούτα κάνοντας το vtec+ J's να τρανταζει την περιοχή.
Σ εναν "φίλο" τα πήραν ολα και 960 πρόστιμο. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ακόμα και στα φλάς για αλλαγή λωρίδας από τον Παναγιωταράκο μέχρι και το λαιμό Βουλιαγμένης. Είναι κρίμα Πασχαλιατικά χωρίς δίπλωμα.

Λοιπόν εχθές έβγαλα μια βόλτα τα βρώμικο S μου.
και για να μη λεω πολλα πέτυχα ένα μαύρο MITSU με πινακίδες Θεσαλλονίκης, μαύρες ζάντες (καμία σχέση με του Eddiex)
, χαμηλωμένο, εξατμισή και φλογίδια στις αλλαγες, ήχο που ξεσήκωνε νεκρους και γενικά πολύ όμορφο
Βρεθήκαμε στο φανάρι πρώτοι. Λέω τώρα θα ανοίξω και αν ειναι πίσω κανενα περιπολικό τη γ@μ@σαμε!!!!!! Πράσινο και φευγω χωρίς σπινιάρισμα σχεδόν καθόλου αλλα το MITSU δεν ξεκίνησε οπότε κόβω λίγο και μόλις ακούω την τουρμπίνα να φουσκώνει πατάω ξανα κ εγώ. Μεχρι και τα 180 περιπου που πρόλαβα να δω ήμουν μπρόστα αλλα μετα ήρθε διπλα μου, με περασε ενα αμαξι και κοψαμε στο φαναρι... Ήταν αρκετα δυνατό πιστευω. Α αυτός ήταν και δικάβαλος. Ανοίγω το παράθυρο στο φαναρι και του λεω " μπράβο πολύ καλό" και μου λεει "δεν περίμενα να ανοιξεις στο φανάρι" και καλά δλδ ότι δεν θα τολμούσα. Εγώ έτσι κατάλαβα ότι ήθελε να πει αλλα μπορεί και να κανω και λάθος. Αντί να μου πει μπράβο φίλε καλό το S σου που σταθηκε τόσο καλα δίπλα, του λέω δύνατο το MITSU και τι μου λέει ρε παιδια?"Δεν είναι" μου λέει "τίποτα ιδιαιτερο"..."πρώτο σταδιο είναι". Και του λεω ναι κ εμενα μαμα ειναι και φεύγει.
Χθές το βράδι έμαθα ότι EVO 9 full πρώτο σταδιο + φλογίδια και τουρμπίνα αλλη μάλλον δλδ κάπου 350-400 άλογα δεν είναι τίποτα ιδιαιτερο και είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό ένα S 213 τρόχο να κα΄θεται ετσι δίπλα του. Το ακούσαμε και αυτο. Συμπέρασμα κολοκυθόπιτα!!!!!
p.s. Μετά έκανα και ένα περασμα από Βούτα κάνοντας το vtec+ J's να τρανταζει την περιοχή.
Originally Posted by S2000_FUN,Apr 9 2008, 12:15 AM
Ότι να ναι δηλαδή
Όσο για τους μπάτσους είναι γεγονός. Παιδιά προσοχή. Αν σας συμβεί οτιδήποτε πάρτε τηλέφωνο τους αστυνομικούς από το forum να σας ξελασπώσουν
Όσο για τους μπάτσους είναι γεγονός. Παιδιά προσοχή. Αν σας συμβεί οτιδήποτε πάρτε τηλέφωνο τους αστυνομικούς από το forum να σας ξελασπώσουν

Εντάξει δεν τίθεται θέμα ότι το MITSU θα μου εριχνε τον αμαζευτο μετα αλλα ρε φίλε αναγνώρισε και λίγο την αξία ενός 2.0 Ν/Α που πασχει να παρει 5 και 10 αλογα κ εσυ με να προγραμμα παιρνεις 50 και 60.. 
Ήμαρτον δηλαδή.

Ήμαρτον δηλαδή.
Originally Posted by S2000Geo,Apr 9 2008, 10:31 AM
Kι εγω νομιζω οτι 400 αλογα EVO πρεπει να κανει πλακα με S2000, εδω αυτα τα EVO κανουν πλακα με Μ3...που ξερουμε τι κανει σε 1ου σταδιου S2000
Originally Posted by kwn/nos s2000,Apr 9 2008, 12:27 AM
kai apla den tha asxolithike mazi sou..einai polu dunato....gia plaka mas exei...
Το "εκανα άνοιγμα αλλα δεν ασχολήθηκα μαζί σου" το λες εσυ. Ας έρθει ο φιλος σου στο forum να γραψει ότι δεν ασχολήθηκε μαζι μου.
www.otinanai.gr