ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
kala..eutyxws pou einai dipla...
tha erthw ki egw me to podilataki mou....
re seis...??? mipws na kanoume kamia kontritsa me podilata...??????
den kindyneuoume kai apo mpatsous etsi....!!!!!!!!!!!
tha erthw ki egw me to podilataki mou....
re seis...??? mipws na kanoume kamia kontritsa me podilata...??????
den kindyneuoume kai apo mpatsous etsi....!!!!!!!!!!!
Τασο το στοιχειο σου δεν ειναι οι κοντρες, γιατι το κουραζεις?
Εισαι τυχερος που δεν εχω τιποτα εκτος απο το S
αλλιως θα σε στεναχωρουσα κ εσενα... μεσα απο την καροτσα σου θα περνούσα...χαχαχαχαχα
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ S2000 ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ
Εισαι τυχερος που δεν εχω τιποτα εκτος απο το S
αλλιως θα σε στεναχωρουσα κ εσενα... μεσα απο την καροτσα σου θα περνούσα...χαχαχαχαχαΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ S2000 ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ
Και με ευκαιρια αυτο το post σας διαβεβαιωνω οτι μολις με το καλο το παραλαβω ετοιμο εχω να τιμωρησω πολυ κοσμο, μα παρα πολυ κοσμο και πρςτο και καλυτερο το S3, που μετα απο μια εβδομαδα μου εστειλαν μηνυμα οτι τελικα ειναι 350 αλογα....
Ελα, σωπα......μη μου πεις? Πεφτω απο τα συννεφα.....τα παιδια δεν το ηξεραν, ηξεραν μονο τα 280 του.... τα καημενα....
Στην επομενη κοντρα ομως εγω θα ειμαι μαμα και ας τολμησουν να πουν τιποτα...ΤΣΟΝΤΑ θα γυρισουμε....
Μανος
Ελα, σωπα......μη μου πεις? Πεφτω απο τα συννεφα.....τα παιδια δεν το ηξεραν, ηξεραν μονο τα 280 του.... τα καημενα....
Στην επομενη κοντρα ομως εγω θα ειμαι μαμα και ας τολμησουν να πουν τιποτα...ΤΣΟΝΤΑ θα γυρισουμε....
Μανος