Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old May 14, 2008 | 08:58 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

na feroume ena decibelometro na doume poios kanei poio poli.
to exo ksanapei alla nomizo pos oi invidia otan paliosei, akougete poli poio dinata apo tin 70ara
milame gia pola decibel

idika tora pou tha sinergastei me 80ari solina pistevo pos tha exo provlima
Old May 14, 2008 | 10:43 AM
Gigolo's Avatar
Registered User

From: Perama-Peireus

pantws oi dikes mou mwlis destathoun kanoun poli perisotero thorivo k apo invidia... ...fantastitai oti pernaw me 2500-3000 rpm k varanai oloi oi synagermoi!!!!!
Old May 14, 2008 | 10:59 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Το θέμα Παντελή είναι να βγάζει ωραίο ήχο,και όχι ωραίο θόρυβο...
Από θόρυβο πετάω και εγώ πάνω μια χειροποίητη και μετά να δεις (ακούσεις)....
Old May 14, 2008 | 11:21 AM
Gigolo's Avatar
Registered User

From: Perama-Peireus

Originally Posted by Stradale,May 14 2008, 10:59 AM
Το θέμα Παντελή είναι να βγάζει ωραίο ήχο,και όχι ωραίο θόρυβο...
Από θόρυβο πετάω και εγώ πάνω μια χειροποίητη και μετά να δεις (ακούσεις)....
o hxos file mou einai prosopika gia emena apla theikos......
den exw ksana akousei mexri twra allo s na akougetai etsi...
Old May 14, 2008 | 11:25 AM
Stradale's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN,May 14 2008, 05:48 AM
Μάνο κράτα το για ενθύμιο. Το αξίζεις άλλωστε.Τόσα κουστούμια έραψες ως τώρα

Εμείς θα φτιάξουμε καινούριο.

Θεοδόση τα χαρτιά δεν λένε και πολλά όπως έχω πει.Σίγουρα είναι μια ένδειξη αλλά το S2000 έχει το δικό του χαρακτήρα. Μπορεί να μουλαρώσει καμιά μέρα και να μη πηγαίνει ή να τα "πάρει στο κρανίο" και να πηγαίνει σφαίρα. Είναι μοναδικό ρε παιδί μου αυτό το αυτοκίνητο
Ρε Χρήστο,μην τρελαθούμε κιόλας,το s δεν παει αν σε πέσει σε κακό μάστορα και αν πέσει σε καλό,ράβει.Αντε τώρα με τα "βγήκε καλό από το εργοστάσιο" ή "είναι καλό δουλεμένο".Γιατί πολύ απλά αν κάποιος είναι καλό μαστόρι θα βρει τι δεν παει καλά στο αμάξι και θα το διορθώσει,και δεν θα πει "ααα είναι κακλοδουλεμένο".

Όσο για τα άλογα του δυναμόμετρου τα ακούω βερεσέ,και να ξέρεις είναι άτυπος νόμος ότι δεν δυναμομετρούμε το αμάξι σε αυτό που το φτιάξαμε.Για ευνόητους λόγους....

Γιατί βλέπω να έχει γίνει το φαινόμενο μάλλον να παιρνούντε κονσέρβα προγράμματα σε s....Και δεν το δέχομαι S2000 ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000E ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΚΟΠΙΟ ΜΕ ΜΑΜΑ.Και μετά να πετάγεται το κάθε τσουτσέκι και άσχετος (είτε είναι ιδιοκτήτης s είτε όχι) και να λέει το s δεν παίρνει από 1ο στάδιο....

Ε πως να παίρνει,άμα ο άλλος κοιτάει να τσεπώσει να ευρούλια και κάνει χαμαλοδουλιές στα καημένα τα αμαξάκια...

Δεν μιλάμε δεν μιλάμε,αλλά έλεος ποια!!!
Old May 14, 2008 | 01:20 PM
gzob's Avatar

From: Athens

Originally Posted by Stradale,May 14 2008, 11:25 AM
Όσο για τα άλογα του δυναμόμετρου τα ακούω βερεσέ,και να ξέρεις είναι άτυπος νόμος ότι δεν δυναμομετρούμε το αμάξι σε αυτό που το φτιάξαμε.Για ευνόητους λόγους....
Αυτό δεν το δέχομαι. Όποιος έχει αμφιβολίες καλό είναι να το μετράει και αλλού για επαλήθευση αλλά η εκ των προτέρων αμφισβήτηση είναι λίγο υπερβολική. Δηλαδή, όσα S πρώτο στάδιο έχουν ρυθμιστεί για παράδειγμα στο δικό μου dyno, δεν έχουν δει 2-3 καρότσια στο δρόμο (τόσο περίπου είναι τα +8-10hp)? Αυτή η νοοτροπία πρέπει επιτέλους να αλλάξει. Υπάρχουν και επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης που ήρθαν για να μείνουν και όχι για να τα αρπάξουν.
Old May 14, 2008 | 02:45 PM
dino_s's Avatar
Registered User

aniksa meta apo poli sizitish me ena filaraki me ena golfgti apo oti mou eipe guro sta 280 me 290 aloga !egw eimai filtro ektsatmish k poli varies zantes 17ares!apo 1tes sths 6000 strofes dikavaloi arxizei na anigei apo ta 100 k meta mexri ta 150 mou kanei 1,5 amaksi k mexri ta 200 h diafora paramenei idia!to idio egine me k me 2ara k 6000 strofes ! k tou lew pame apo stash k to dinei se ena alo palikari(megakontrakia ktl) k apo stash egw sxedon ston kofth k pame kopia mexri ta 100 pali k 1,5 amaksi mexri ta 200 yper tou golf!mas ekane megalh entiposh giati perimename oti tha me 2 amaksia brosta!ksanapame akoma mia pali ta idia!apo oti mu pe to paidi pou ekane mia volta meta einai oti patinarei o diskos!toso megalh diafora kanei enas kainurgios diskos me ena pou psilopatinarei?meta kaname ena anigma egw monos k aftos dikavalos me 2ftera k tou ekana miso amakai mexri ta 200 ....
egw arxizw diatrofh pantos... h kukula me to mixanismo posa kila einai?
to aircondition bgenei eukola?
Old May 14, 2008 | 03:46 PM
package's Avatar
Registered User

Από πατιναριστό δισκοπλατό χάνεις και μισό αμάξι σε κάθε αλλαγή.
Old May 14, 2008 | 04:01 PM
Stradale's Avatar
Registered User

Βγάλε πρώτα τις ενα λόγο 17ρες και τα ξανασυζητάμε για a/c κτλ...
Old May 14, 2008 | 09:21 PM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Εγω νομιζω οτι τα λαμογια βελτιωτες φαινονται απο μακρια, οι τυποι δηλαδη που θα σου βαλουν ενα προγραμμα και θα σου πουν οτι πηρες 60 αλογα. Ειναι οι ιδιοι που πριν 10 χρονια ειχαν συνεργειο για να φτιαχνουν τα Lada και τα fiesta και τωρα επειδη μυριστικαν χρημα το γυρισαν σε βελτιωτηριο. Ε οποιος παει αμαξι εκει καλα να παθει ρε παιδια, ειδικα σε εποχη που υπαρχει τοση ενημερωση απο internet/forums κλπ...

Ακομα και σε μια βελτιωση παιζει ρολο το after sales, δηλαδη ο βελτιωτης να υποστηριζει την μετατροπη και να ενδιαφερεται πως το αν ολα ειναι οκ και πως θα γινει ακομα καλυτερο το αμαξι. Οι πιο πολλοι ειμαστε +- 30 οποτε ειχαμε κι αλλα αυτοκινητα και ξερουμε με τις κωλοβελτιωσεις , γινεται η μαλακια και παμε στον μηχανικο κι αυτος κανει τον κινεζο και σου λεει ενα σωρο βλακειες για να μην αναλαβει καμια ευθυνη.

Οσο αφορα τα dyno, δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω, φανταζεστε να μου ελεγε εμενα ο gzob εισαι 350 τροχο και να πηγαινα σε αλλο dynapack και να εβγαζα 300 τροχο. Δεν ειναι κατι που ενας επαγγελματιας το ρισκαρει ετσι ευκολα, εκτος κι αν θελει να παρει οτι μπορει σε 1 χρονο και να φυγει. Εγω δεν μπηκα ουτε και θα μπω σε τετοια διαδικασια γιατι εχω δει διαφορα στο δρομο απο πριν το τουρμπισω () και δεν με νοιαζει χεχε.

Οσοι θελετε συγκριτικα dyno , πρεπει να πηγαινετε σε ιδιου τυπου dyno και να ειναι οι συνθηκες (θερμοκρασια κλπ) οσο γινεται παρομοια γιατι αλλιως θα μπερδευεστε χειροτερα.

All times are GMT -8. The time now is 12:01 AM.