Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old May 31, 2008 | 06:11 PM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Symfwnw apolyta me osa les, ektos apo thn 70ara pou diathrw epifyla3eis...
OMWS einai polloi oi paragontes. Allo na leme oti ena autokinhto + odhgos tou einai pio kalo sthn kontra apo ena allo autokinhto + ton odhgo kai allo ta moter memonwmena. Gia na katalaveis proxtes kapoioi anoi3ane arketes fores kai phgainane mazi kai meta phre ena allo paidi to ama3i tou enos kai h diafora htane megalh... Egw ekei hthela na estiasw pio poly. Giati vlepw atoma na milane me sigouria gia pragmata pou den exoun idea.
Old May 31, 2008 | 08:16 PM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Mανο με αυτον που πατησες τωρα και πατε μαζι μεχρι τα 180 που λες, ειχες πατησει και πριν το κανεις 1ο σταδιο οταν ησουν μαμα ; Αν ναι τι διαφορες ειχατε ; Αν δεν ειχες πατησει πριν δεν μπορεις να εχεις αντικειμενικη αποψη για αν κερδισες ή εχασες
Old May 31, 2008 | 11:26 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

1ο στάδιο δεν παίρνουν ΤΙΠΟΤΑ τα S,και όποιος πει το αντίθετο είναι πολύ άσχετος

Το s είναι "ταβάνι" από το εργοστάσιο
Θα ήθελα να διαφωνήσω εδώ. Το S παίρνει σαν 1ο στάδιο και όποιος λέει το αντίθετο είναι άσχετος. Το ότι δεν μιλάμε κάποιοι δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα ίσωμα. Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση μαμά S να έχει τεράστια διαφορά από άλλα μαμά S. Χάζεψε η Honda και κάποια "μαμά" τους έδωσε περισσότερα άλογα. Δεν κουνάμε το κεφάλι μας καλύτερα Λοπόν αφήστε τώρα αυτές τις βλακείες. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πειράξεις στο αυτοκίνητο και να πηγαίνει πιο γρήγορα όπως είπε ο Τάσος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μαμά. Ακόμα και κορωνοπήνιο να βάλεις μαμά δεν είναι. Οπότε αφήστε τα περί έχω το καλύτερο μαμά κτλ.
Old Jun 1, 2008 | 01:05 AM
dims2k's Avatar
Registered User

mono o tasseas exei to kalutero mama
Old Jun 1, 2008 | 01:13 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Κι εγω θελω να ενισχυσω λιγο αυτο που λει ο Χρηστος, 2 εργοστασιακα HONDA καινουρια (για να μην παιζει ρολο η συντηρηση) με αναλογους οδηγους δεν μπορουν να εχουν μεγαλη διαφορα (πανω απο ενα καπο) σε μια κοντρα. Δυσκολα να το διαπιστωσουμε κιολας βεβαια.

Τωρα για τα ανοιγματα που κανετε, πραγματικα δεν καταλαβαινω τους βελτιωμενους να ανοιγουν με 6000+. Εγω δεν θα ανοιγα και θα πω και 2 παραδειγματα. Οταν ημουν Φ-Ε με κοστος βελτιωσης 1000 ευρω, του Στεφανου τοτε ειχε τα καλυτερα πραγματα, εγκεφαλους, εξατμισεις, κορονοπηνια , παρα πολλα πραγματα. Του λεω δεχομαι οτι απο 2ες θα φαω κολωνα + , να πατησουμε 1ες , παταμε και τρωω 2 αμαξια , νομιζω καλο αποτελεσμα. Παταμε αλλη μερα οδηγος ο φωτεινελης στον Στεφανο και ανοιγουμε 2ες 6000 στροφες και guess what? Πηγαιναμε παρεα !!! Αυτο τι να λεει ; Το μονο που λεει ειναι οτι σε συγκεκριμμενες συνθηκες και ΜΟΝΟ μπορω να ακολουθησω αυτο το αμαξι, σε ολες τις αλλες περιπτωσεις με ξυριζει. Τοτε μου εκανε χαρη ο Στεφανος και παταγαμε οπως με βολευε, γιατι μπορουσε να μου πει 2ες 4000 στροφες, να αρπαξω 1 κολωνα και να τελειωνουμε

2ο παραδειγμα, βαζω κορονωπηνιο και εχω και Φ-Ε και μου λεει ο τουπα να πατησουμε , του λεω οκ , 2ες χαμηλα, μου λεει 6000, επειδη ηξερα ομως το παραμυθι, 6 δικες του ειναι 7+ δικες μου οποτε τι να λεει με το που θα πατησω εγω θα πρεπει να αλλαξω αυτος θα απλωσει και θα με περασει. Του λεω 2 ες 4500 δικες του , οποτε εγω να ειμαι μεσα στην δυναμη, αποτελεσμα 2 αμαξακια μπροστα εγω που τα εκανα με το πατημα.

Αυτο που θελω να πω ειναι ο καθενας πρεπει να ξερει τι οδηγαει, τι εχει βελτιωσει , που του εχει δωσει αυτη η βελτιωση και πως μπορει να διαμορφωνει τα ανοιγματα στις καλυτερες συνθηκες για τον εαυτο του. Το καταλαβαινω οτι κανετε φιλικα ανοιγματα, αλλα κανενας δεν θελει να χανει και ποσο μαλλον κανενας δεν θελει να πεταει τα λεφτα του.
Old Jun 1, 2008 | 01:39 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Ημουν και στην Κοντρα των 2 Μανων στον ΑΒ οταν ηταν 1ο σταδιο και οι 2 και ο Μανος(μεγαλος)ηταν 2 αμαξια μπροστα και μετα την τελευταια συναντηση οπου ανοιξαν ο Μανος(μικρος) με τον stradale εχοντας απανω στο αμαξι τον μαμα εγκεφαλο αντι του ΑΕΜ και ηταν μπροστα και στα 2 ανοιγματα και απο οτι ειπε πριν ειχε παρει ενα αυτοκινητο γεματο ισως και παραπανω(δηλαδη θα μπορουσε χωρις εγκεφαλο να πηγαινει με το αμαξι του MANOS σχεδον??)Δηλαδη το οφελος του που εριξε 3000+ ευρω στο αμαξι ποιο ηταν?Να ψαχνετε να δει τι φταει και ξαναρυθμισεις και πεταμενα λεφτα.Αυτο που θελω να πω ειναι πως τα λεφτα για 1ο σταδιο ισως να μην αξιζουν και το αμαξι να χασει.
Old Jun 1, 2008 | 02:43 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Φοράω ένα αir duct και μία cut-back εξάτμιση με καταλύτη.Άνοιξα με τον Μάνο πρίν τον προγραμματισμό και μετά το προγραμματισμό.2ες-3ες-4ες πήγεναμε μαζί και μου άνοιγε στην 5η,και τις 2 φορές.Αυτό το παλικάρι έχει δώσει κάποιο αξιοσέβαστο ποσό,και τα αμάξι δεν λέει μου ξεκολήσει σε λογικές ταχύτητες.Και δεν είναι θέμα οδηγού,γιατί μετά το πήρε και ο Μάνος ο μεγάλος που ξέρουμε πως το πάει το αμάξι και πάλι το ίδιο έγινε με μία καρότσα αν θυμάμαι καλά συν.Που είναι λοιπόν το 1ο στάδιο?
Ο Χρήστος άνοιξε με τον Τάσο και πήγαιναν μαζί και μάλιστα ο Τάσος είχε και το πολύπαθο( ) 2ο άτομο.Πού είναι το 1ο στάδιο?
Εγώ άνοιξα με ένα που και καλά πάει κομμάτια,αλλά έκανα την μαλακία και άνοιξα από 1ες και 3000rpm(!) και δεν μου έκανε ούτε κολόνα στο κούμπομα 5ης και μάλιστα φόραγε και 3φτερο και πίσω 205 λάστιχο.(Βασικά το Μάνο έπρεπε να βάλω να ανοίοξει εκεί).Που είναι το 1ο στάδιο?
Old Jun 1, 2008 | 02:54 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by Stradale,Jun 1 2008, 02:43 AM
Εγώ άνοιξα με ένα που και καλά πάει κομμάτια,αλλά έκανα την μαλακία και άνοιξα από 1ες και 3000rpm(!)
Old Jun 1, 2008 | 02:59 AM
dims2k's Avatar
Registered User

entaksei to ofelos sto 1o stadio den einai kai megalo se sxesi meta lefta pou dineis. apla isws o aem einai upervolikos gia auto to stadio.
re stradale poso theleis na sou kanei mexri ta 200 logiki diafora eixate an spagate kai 5i tha etrwges kolwna. min ta isopedwnoume ola einai atmosfaira to amaksi kai 3-4 karotses na pareis euxaristimenos na eisai.
edw m3 1o stadio me tosa kuvika kai me to zori pairnoun 3 karotses ase pou xanoun ta perissotera

p.s. o trifteros diskos den exei kerdos stis allages mono spaei diaforika.
to exoume dokimasei me filo
Old Jun 1, 2008 | 03:10 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Gia pare to S esy kai kateva mia volta giati kopurasthka me tis kontres...

Oso gia to an a theloune merikoi na doune ti exei to ama3i mou. Mporoun me dika tous e3oda na to paroun ena Savvatokyriako kai na to kanoun filo kai ftero. Meta na mou paroun kai mia Amuse gia thn odynh...

All times are GMT -8. The time now is 09:52 AM.