ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Καλα εγω το ξερυθμιστηκε το ειπα πιο πολυ για πλακα, δεν νομιζω πως μπορει να γινει κατι τετοιο. Ειχα ακουσει οτι για vafc για παραδειγμα οτι ο εγκεφαλος προσαρμοζεται στις ρυθμισεις που του κανεις και πρεπει να κανεις reset συχνα. Τωρα ομως μιλαμε για ΑΕΜ , οποτε για stand alone, οποτε κατι τετοιο δεν μπορει να συμβει.
Τωρα στην περιπτωση που ο ΑΕΜ μπορει να "χασει" τις ρυθμισεις του νομιζω θα χαλαει και το drive-ability.
Ειναι λογικο με εγκεφαλο το αμαξι να παιρνει 4η-5η-6η περισσοτερο αλλα να πηγαινει χειροτερα ή εστω και ιδια με μαμα δεν το καταλαβαινω.
Τωρα στην περιπτωση που ο ΑΕΜ μπορει να "χασει" τις ρυθμισεις του νομιζω θα χαλαει και το drive-ability.
Ειναι λογικο με εγκεφαλο το αμαξι να παιρνει 4η-5η-6η περισσοτερο αλλα να πηγαινει χειροτερα ή εστω και ιδια με μαμα δεν το καταλαβαινω.
Originally Posted by Dimitrisss,May 31 2008, 03:09 PM
Οτι S2000 με 20-25 αλογα παραπανω στο δυναμομετρο και με πολυ καλυτερη καμπυλη παει μαζι με μαμα και κανει μικρη διαφορα μετα τα 200
Πάντως αυτή η πληροφορία μπορεί να "στοιχίσει χρυσάφι" και όποιος κατάλαβε...κατάλαβε...
Originally Posted by S2johnyK,May 31 2008, 10:40 PM
Ok και σ' ευχαριστώ. Αυτό δεν το γνώριζα.
Πάντως αυτή η πληροφορία μπορεί να "στοιχίσει χρυσάφι" και όποιος κατάλαβε...κατάλαβε...
Originally Posted by S2johnyK,May 31 2008, 11:07 PM
@Dimitrisss
Όποτε καταλήγουμε στο απόφθεγμα αυτού του forum ότι αν είναι να μην βάλεις βαθειά το χέρι στην τσέπη καλύτερα να μην το βάλεις καθόλου
Όποτε καταλήγουμε στο απόφθεγμα αυτού του forum ότι αν είναι να μην βάλεις βαθειά το χέρι στην τσέπη καλύτερα να μην το βάλεις καθόλου
Originally Posted by valerios,May 31 2008, 11:31 PM
Πυρετος το Σαββατοβραδο θα γινει το forum, ηρεμια ρε παιδια... αντε για κανα ποτακι ολοι και απο κυριακη βραδυ το μιλαμε! 

Εγω ηδη την εκανα!
Παω γιατι εχω κανονισει μια κοντρα με εναν φιλο ποιος θα αντεξει τα πιο πολλα σφηνακια σημερα!Για να μην ειμαστε off-topic
Originally Posted by Dimitrisss,May 31 2008, 11:13 PM
Οταν απο τη μια βλεπεις 2 S με τα ιδια πραγματα και το ενα κοβεται με Μ3 και το αλλο παει χειροτερα απο μαμα μπερδευεσαι και λες αστο οπως ειναι μην δωσω τα λεφτα μου και πανε τσαμπα.
Αλλα και παλι ρε γ@μωτ0 τα νουμερα οταν ''ειναι αυτα που πρεπει να ειναι'' δεν λενε ψεματα