ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Τελικα μπηκε το καλοκαιρι και βαραει η ζεστη το κεφαλι. Γι'αυτο ας βουτηξουμε τη γλωσσα μας στο μυαλο μας, και μετα ας ξεκινησουμε να γραφουμε σωστα και εγκυρα!
Επιμενω οτι η υπογραφη μου ειναι ολα τα λεφτα και τα σπαει ολα!
Επιμενω οτι η υπογραφη μου ειναι ολα τα λεφτα και τα σπαει ολα!
Εντομεταξυ λεμε λεμε λεμε και εκει που εχουμε 140 σπασμενες τριτες και περιμενουμε το shift-light στο στροφομετρο να αναβοσβησει 2 φορες για την τελεια αλλαγη νιωθοντας σαν τον Αyrton Senna στο Μονακο για την pole position βλεπεις διπλα σου να σε περναει το RS6 με γυναικα,πεθερα,σκυλο και baby on board αυτοκολλητακι με 6η μεσα στις 2300rpm πηγαινοντας προς Τρικαλα για κατι βαφτησια... και λεω εγω τωρα... ε και? ε και τι εγινε που παει πιο γρηγορα? δλδ αν βαλω ενα προγραμμα της powerchips σε ενα Γκρειντερ και βγαλω 4000αλογα και 500 κιλα ροπη και ριχνω σε F360 αλλαζει τιποτα? μην γινομαστε εντελως αμερικανακια να ασχολουμαστε με 400αρια και χιλιομετρα και google earth κοντρες, στην Tsucuba ειναι η πορωση! εκει μετραει αν με 2000 ευρω καλυτερα να βαλεις ενα ζευγαρι καλα λαστιχα και μια αναρτηση η ενα πακετακι-κουστουμακι ΦΠΕ (αμφιβολου αποδοσης στην τελικη)
Ανοιξα με BMW 335 προχθες Αττικη Οδο εγω δικαβαλος και αυτος μονος του. Μου εκανε κατι σφηνες και κατι αλλες τραγωδιες ο τυπος και μολις πιανει αριστερη λωριδα μπαινω ακριβως απο πισω του και παταμε εγω με 3η 6500 στροφες. Το αποτελεσμα ηταν να μου ανοιγει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .Πιο κατω ανοιξε παραθυρο και με χαιρετησε. Ηταν Αραπακος και η μπεμπα με κατι πινακιδες που δεν τις εχω ξαναδει