ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
[QUOTE=Psilos,Jun 20 2008, 03:07 PM]Χθες το βράδυ κατά τις 23.30 ξεκινάω χαλαρά στο φανάρι της Ν. Πεντέλης με κατεύθυνση προς Π. Πεντέλη και νά 'το το Οκτάβια τούρμπο, rs, gti κλπ κολλημένο πίσω μου, σχεδόν να με σπρώχνει!!!
Ρε δε μας παρατάτε όλοι οι οικογενειάρχες ευθειάκηδες του γκρουπ VAG με τα τούρμπα σας, (είπα μέσα μου)...
Όπως είχα 2α, έβαλα 3η και συνέχισα χαλαρός στην πορεία μου απολαμβάνοντας τη ζεστή βραδιά. Τον έγραψα και πήγα κι έφαγα σουβλάκια στον Ιορδάνη
Ρε δε μας παρατάτε όλοι οι οικογενειάρχες ευθειάκηδες του γκρουπ VAG με τα τούρμπα σας, (είπα μέσα μου)...
Όπως είχα 2α, έβαλα 3η και συνέχισα χαλαρός στην πορεία μου απολαμβάνοντας τη ζεστή βραδιά. Τον έγραψα και πήγα κι έφαγα σουβλάκια στον Ιορδάνη
Originally Posted by Stradale,Jun 21 2008, 05:09 PM
Ηδη από τα 1000χλμ έπρεπε να το καις το αμάξι!!!Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο,αμά το πας φυλαγμένα για πολύ καιρό θα σου βγει "κλειστό" το μοτέρ.|
Εγώ το Τsport που είχα το άνοιξα πριν το 1000χλμ ακόμα.
Honda λεμε....
mallon kapoios efyge extra xaroumenos xtes apo th douleia tou(iksera oti den itan oplo afto sto panteloni sou ) kai vgike gia kinigi anyperaspistwn s2k.re eixa parafaei kai nistaza.an kai tetoia wra itan droseros o aeras kalo gia tin eisagwgh.de 8a se petyxw re teddyboy?8a se 3irisw
Originally Posted by Stradale,Jun 21 2008, 07:09 AM
Ηδη από τα 1000χλμ έπρεπε να το καις το αμάξι!!!Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο,αμά το πας φυλαγμένα για πολύ καιρό θα σου βγει "κλειστό" το μοτέρ.|
ama arxiseis na to patas apo ta 1000 klm arizei to moter na anevazei thermokrasies esoterika afksanei apotoma tis strofes me apotelesma na min ginetai swsta k opws prepei i diadikasia pou anefera parapanw k sto melwn na exeis paratragouda.....
Originally Posted by Giannos ukS2K,Jun 21 2008, 07:13 AM
mallon kapoios efyge extra xaroumenos xtes apo th douleia tou(iksera oti den itan oplo afto sto panteloni sou ) kai vgike gia kinigi anyperaspistwn s2k.re eixa parafaei kai nistaza.an kai tetoia wra itan droseros o aeras kalo gia tin eisagwgh.de 8a se petyxw re teddyboy?8a se 3irisw 

Λοιπόν,θα τις γράψω όλες μαζεμένες.
S ελαφρομένος vs ibiza cupra 240ps
Αρχικά τον πέτυχα καθ'οδόν και ανοίξαμε από 3ες και με πήρε φαλάγγι...
Κανονίσαμε να ανοίξουμε το βράδυ από 45χλμ,εγώ με 1η αυτός δεν ξέρω με τι,και μέχρι τα 180 του έκανα 5 κενά.
Δεν είχα ρεζέρβα-κάθησμα συν.-ντεπόζιτο στις 2 γραμμούλες.
S vs astra opc μαμά
Τον πήγα από στάση γιατί ήταν πολύ θρασύς και μέχρι τα 180 του έκανα 1,5 κολόνα.
S vs nissan sylvia s14 280ps(Μάνο αυτό που σκέφτεσαι)
'Oταν ανοίγαμε από 2ες ήταν αυτός μπροστά όταν ανοίγαμε από 1ες εγώ.
S vs EVO 9 Φ-Π-Ε
Ανοίξα με απο 1ες για πλάκα με τον φίλο μου,και ήταν τέτοια η διαφορά που όταν σταματήσαμε μου λέει "Καλά ρε,γιατί δεν πατάς?"
S ελαφρομένος vs ibiza cupra 240ps
Αρχικά τον πέτυχα καθ'οδόν και ανοίξαμε από 3ες και με πήρε φαλάγγι...
Κανονίσαμε να ανοίξουμε το βράδυ από 45χλμ,εγώ με 1η αυτός δεν ξέρω με τι,και μέχρι τα 180 του έκανα 5 κενά.
Δεν είχα ρεζέρβα-κάθησμα συν.-ντεπόζιτο στις 2 γραμμούλες.
S vs astra opc μαμά
Τον πήγα από στάση γιατί ήταν πολύ θρασύς και μέχρι τα 180 του έκανα 1,5 κολόνα.
S vs nissan sylvia s14 280ps(Μάνο αυτό που σκέφτεσαι)
'Oταν ανοίγαμε από 2ες ήταν αυτός μπροστά όταν ανοίγαμε από 1ες εγώ.
S vs EVO 9 Φ-Π-Ε
Ανοίξα με απο 1ες για πλάκα με τον φίλο μου,και ήταν τέτοια η διαφορά που όταν σταματήσαμε μου λέει "Καλά ρε,γιατί δεν πατάς?"