Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Mar 2, 2007 | 03:57 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Και με το Γιώργο και με τον Κωνσταντίνο.

Κ' εγώ ήθελα να ανοίξουμε με τον Κωνσταντίνο ένα βράδι που είχε βάλει τα πράγματα, ανοίξαμε δυό τρεις φορές αλλά σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί κόντρα αυτό γιατί ήταν δικάβαλος και δεν μετράει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Έτσι είναι.
Old Mar 2, 2007 | 04:22 AM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

Ποτέ δεν είχα ούτε και έχω πρόβλημα να χάνω σε μια κόντρα και ειδικά στην ευθεία.

Καλό είναι να γίνονται ανοίγματα μεταξύ μας για να βλέπουμε στο δρόμο πέρα από τα δυναμόμετρα τί δουλεύει και τί όχι και να έχουμε σαφή συμπεράσματα.
Άνοιξα γιατί έτσι ήθελα, όμως το αποτέλεσμα δεν είναι το σωστό. Έγραψα ότι είχαμε σεβαστή διαφορά βάρους το οποίο παίζει ρόλο, όταν ο ένας έιναι μόνος του και ο άλλος έχει συνοδηγό 100 κιλών 45 λίτρα βενζίνης και γεμάτο πράγματα πορτ παγκάζ.(εννοείται το καπάκι από το φιλτρόκουτο το έχω πάντα εκτός γιατί μου αρέσει ο ήχος). Δεν με νοιάζει αν χάσω, απλά το συμπέρασμα δεν είναι το σωστό. Σωστό θα είναι αν στηθούμε στην ευθεία με ίδιες αναλογίες και αν έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα τότε θα είναι το σωστό.

Εννοείται ότι πάντα θα υπάρχει ένας πιο γρήγορος παντού, απλά τα σχόλια του τύπου φαντάσου αν άνοιγα από πιο νωρίς και έκοψα γιατί δεν ερχόσουν και έχουν πλάκα αυτά που λές, με χαλάνε. κερδίζω ή χάνω χωρίς κομπλεξισμούς και άγχος και δεν έχω πρόβλημα να ανοίξω με κανέναν, γιατί ξέρω τί οδηγώ, τί μπορεί να κάνει και πού το ευχαριστιέμαι. Αν διαβάσει κανείς παλαιότερα πόστς θα δεί με πόσα και τί αμάξια έχω ανοίξει από φανάρι και σε στροφές. Τις μισές και φορές τα άλλα αμάξια ήταν πιο δυνατά και το ήξερα.Έτσι έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Το θέμα για μένα είναι να το διασκεδάζω και να βγάζω τα συμπεράσματά μου.

Επίσης οι δεκαοχτάρες σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο και εγώ φοράω 17άρες με 245 πίσω.

Όποτε θέλετε πάμε Κερατέα να δούμε τί γίνεται αφού κάτω από τη γέφυρα περνάμε με 5η,και ας χάσω, γιατί για Σέρρες...θα πάω πάλι μόνος μου να πέσω στις μάντρες...εκεί να δείς τι πλάκα που έχει...

Φιλικά Τάσος.
Old Mar 2, 2007 | 04:35 AM
kwn/nos s2000's Avatar
Registered User

to problima bre taso ksereis poio einai????
sto oti an diabaseis kalutera to pwro mou post egrapsa kapoia pragmata gia to niko ton poulia kai apla epi ti eukairia anefera oti petyxa ena s se fanari (TIPOTA ALLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!)oute gia anoigmata oute patimata...apla oti ksekinisa kala kai tipota allo!!!!!!twra pou eides esy ta anoigmata pou kaname kaneis den kserei....kai na pw kai kati allo???fanike oti enoxlithikes xwris logo (briskontas dikaiologies giati to ena kai giati to allo)na ta aneferes ola auta an egw elega oti anoiksame rollaristes kai sou eriksa...tote polu eyxaristws na dextw ola auta....apo kei kai pera no comment..euelpistw na brethoume kapou pou na min exei toixous na anoiksoume...xixixix
Old Mar 2, 2007 | 06:34 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Μαλιστα! Αλλο ανοιγμα εκανε κανενας αλλος?
Old Mar 2, 2007 | 07:32 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Παντως με τον Τασο που ειχαμε πατησει στην Βαρκιζα πριν καιρο και τον περναγα μετα τις τριτες σχετικα ανετα, ειχε βγει και το ειχε πει μονος του εδω μεσα , οποτε μαλλον δεν παιζει θεμα κομπλεξισμου. Κι εγω πατησα με τον προεδρο απο 3ες χαμηλα (που πηγαινα ο αμοιρος ) προχτες Αττικη οδο και μονο στην 3η εφαγα μια κολωνα
Old Mar 2, 2007 | 07:56 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Εγώ πάλι, όταν είμαι πολύ σκατά, βάζω μία κοντρίτσα με τον Tasea, του ρίχνω 1 κολώνα στην 1η, 3 στη δευτέρα και άλλες 4 στην τρίτη (σύνολο 8 κολώνες), μετά αρχίζω και του ρίχνω πέτρες και τούβλα, κάτι μισοφαγωμένα σάντουιτς και ό,τι άλλο βρω πρόχειρο μέσα στο αυτοκίνητο, μετά του ρίχνω πρόκες και αδειάζω και κάτι λάδια στο δρόμο (τηγανισμένα πολλές φορές, δεν μπορώ να τα ξαναχρησιμοποιήσω ούτως ή άλλως) και τελικά κερδίζω την κόντρα.

Και άμα θέλει ας πει ότι δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.

Όσο για τον taz, δε νομίζω ότι γενικά έχει πρόβλημα να δεχτεί το ότι έχασε μια κόντρα (χέστηκε η φοράδα stalone) και νομίζω ότι πολύ θέμα έγινε για το τίποτα. Να μην κολλάμε ταμπέλες του τύπου 'δεν ξέρεις να χάνεις' έτσι για πλάκα και ας είμαστε και λίγο πιο μετριοπαθείς.

Εξ άλλου, ο taz έχει το S με το καλύτερο χρώμα (εντελώς συμπτωματικά ίδιο με το δικό μου) και ως γνωστόν τα θαλασσί S τα πηγαίνουμε (επίτηδες) λίγο πιο αργά για να μπορούν να μας θαυμάζουν τα γκομενάκια και να προλαβαίνουμε να μοιράζουμε τα τηλεφωνάκια μας.
Old Mar 2, 2007 | 08:23 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Old Mar 2, 2007 | 03:51 PM
taz5's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Mar 2 2007, 08:56 AM
Εγώ πάλι, όταν είμαι πολύ σκατά, βάζω μία κοντρίτσα με τον Tasea, του ρίχνω 1 κολώνα στην 1η, 3 στη δευτέρα και άλλες 4 στην τρίτη (σύνολο 8 κολώνες), μετά αρχίζω και του ρίχνω πέτρες και τούβλα, κάτι μισοφαγωμένα σάντουιτς και ό,τι άλλο βρω πρόχειρο μέσα στο αυτοκίνητο, μετά του ρίχνω πρόκες και αδειάζω και κάτι λάδια στο δρόμο (τηγανισμένα πολλές φορές, δεν μπορώ να τα ξαναχρησιμοποιήσω ούτως ή άλλως) και τελικά κερδίζω την κόντρα.

Και άμα θέλει ας πει ότι δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.

Όσο για τον taz, δε νομίζω ότι γενικά έχει πρόβλημα να δεχτεί το ότι έχασε μια κόντρα (χέστηκε η φοράδα stalone) και νομίζω ότι πολύ θέμα έγινε για το τίποτα. Να μην κολλάμε ταμπέλες του τύπου 'δεν ξέρεις να χάνεις' έτσι για πλάκα και ας είμαστε και λίγο πιο μετριοπαθείς.

Εξ άλλου, ο taz έχει το S με το καλύτερο χρώμα (εντελώς συμπτωματικά ίδιο με το δικό μου) και ως γνωστόν τα θαλασσί S τα πηγαίνουμε (επίτηδες) λίγο πιο αργά για να μπορούν να μας θαυμάζουν τα γκομενάκια και να προλαβαίνουμε να μοιράζουμε τα τηλεφωνάκια μας.
μην λές τα μυστικά μας δημοσίως... θα αρχίσουν να τα βάφουν όλοι θαλασσί
Old Mar 2, 2007 | 11:12 PM
S_s200's Avatar
Registered User

Meta apo poly kairo apousias mou apo to club eipa na perasw mia volta na dw ta topic..eida polla alla kala alla asxhma...telos padon..
loipon..gia na pw kai egw me tin seira mou kati pou egine xtes..
eimai se kafe me tin kopela mou..feygoume zestonw to S mou opws pada..ksekinaw kai paw pros plateia(lauriou) vlepw ton gnosto(agnosto gia sas)vlaka me to evo9..ksekinaei kai anoigei (exoume mia apostasi 4 amaksia)..ego eimai me 2ara kai krya lastixa...pataw terma gazi kai to amaksi plasari..afinw gazi kai ksanapatw(spiniara synexeia) koumponw 3ti kai ton ftanw sta 2 amaksia..kanei mia prosperasi se proporeyomeno oxima kai akolouthw se apostasi 1misi amaksi...omos gia kaki mou tysi ekei pou arxisa na plisiazw arxizoun ta kololastixa tou na petane xalikia kai anagkastika kovo..ton prolaveno stin epomeni strofi kai aytos mpenei me ola...mpeno kai ego plasaristos(me tin taytotita sto stoma pou lene) pianoume eutheia ligo prin ton kainourgio dromo tis kerateas kai lew tora tha se g@mithw....(sorry kiolas)...alla telika i kota kanei deksia gia delenia..paidia an stitho tha ginei foveri zhmia..tha tou parw ta sovraka..!!!
Old Mar 2, 2007 | 11:21 PM
S_s200's Avatar
Registered User

ksexasa na pw pos xtes etyxe na me parei til ena palikari apo kalamata o opoios emathe pws exw enan katalyti gia S kai thelei na ton agorasei..poiasame syzitisi kai mou eipe pos exei ena evo9 kai foraei kati pragmatakia..milisame arketa me to palikari kai einai gnostis...
ton rotisa kapoia pragmata pou ithela na mathw gia to evo9 kai tou eipa pos o typos pou exoume tin "kodra" metaksy mas ti foraei kai oti to ftiaxnei ston katarameno...eklase sta gelia..kai mou eipe ena kolpo pou exoun ta evo9 kai oti mporo na to ekmetaleyto..otan ginete ekinisi den mporoun na pane 1ti kofti panw apo 5.500strofes..extos an to amaksi kilisei ligo mpros i piso..diladi exoun klidoma egkefalou gia na mi trone zoria ta diaforika..to kserate eseis auto?ftiaxno apo vdomada tin 6 mou pou den koumponei kai meta mas vlepo gia keratea..tha diksei..peite tis gnomes sas..

All times are GMT -8. The time now is 12:01 AM.