ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by MANOS,Jul 3 2008, 11:28 PM
Εγω καταβηκα μια βολτα προς το Λαιμο και λιγο πριν φτασω στο σημειο που σταματαμε εβλεπα αυτοκινητα να μου αναβουν τα φωτα πολυ εντονα και να φευγουν κομματια. Ωχ λεω, οι φιλοι μας.
Τελικα ειχαν κανει εφοδο περιπου 10 περιπολικα και τους εγκλωβισαν εκει. Απ οτι ρωτησα κατι παιδια μου ειπαν οτι επαιρναν ταυτοτητες και τους υποχρεωναν να τους ακολουθήσουν στο αστυνομικο τμημα για εξακρίβωση στοιχειων και πραγματι ηταν ενα περιπολικο μπροστα και ενα πισω και αναμεσα πολλα αυτοκινητα και μηχανες και τους πηγαιναν συνοδεια στο τμημα.
Το ειχαν ξανακανει παλιοτερα αυτο και ειχαν και κλουβα μαλιστα μαζι.
Οποτε προσοχη. Δεν σου κανουν τιποτα αλλα ειναι η ταλαιπωρια περισσοτερο.
Τελικα ειχαν κανει εφοδο περιπου 10 περιπολικα και τους εγκλωβισαν εκει. Απ οτι ρωτησα κατι παιδια μου ειπαν οτι επαιρναν ταυτοτητες και τους υποχρεωναν να τους ακολουθήσουν στο αστυνομικο τμημα για εξακρίβωση στοιχειων και πραγματι ηταν ενα περιπολικο μπροστα και ενα πισω και αναμεσα πολλα αυτοκινητα και μηχανες και τους πηγαιναν συνοδεια στο τμημα.
Το ειχαν ξανακανει παλιοτερα αυτο και ειχαν και κλουβα μαλιστα μαζι.

Οποτε προσοχη. Δεν σου κανουν τιποτα αλλα ειναι η ταλαιπωρια περισσοτερο.
Για πολύ ταλαιπώρια μιλάμε.
Με έχουν μαζέψει αρκετές φορές καί σε κρατητήριο
και τις περισσότερες πριν από τα 20 γιατί είχα μακριά μαλλιά.
μακρί μαλλί = αλήτης + αναρχικός
αυτός είμαι εγώ όσοι δε με γνωρίζετε.
Originally Posted by energetic,Jul 3 2008, 11:56 PM
Βασικα ειναι μια τακτικη για να φυγει ο κοσμος απο εκει. Εγινε καγκουρικος κι ο Λαιμος πλεον.
Anyway, ας μη βγαινουμε Off-topic.
Anyway, ας μη βγαινουμε Off-topic.

gia ekei einai!!!!!!!
vouliagmeni tha pigainoun mono autoi pou strivoun petalo...oi alloi apagoreyetai!!!
kai kala kanoun kai topus mazeuoun!!!
ai sixtir pia!!!!!
Originally Posted by ThanasiS2K,Jul 4 2008, 09:00 AM
Xtes patisa me ena ibiza cupra sthn diadromi kai panw pou tha ton kernaga exasa allagh 2-3 kai mou ton forese kanonika.
Never mind