ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Άντε να γράψω και εγώ μια ψιλοκοντρίτσα. Παρασκευή βράδυ μπαίνοντας από βουλιαγμένης παραλιακή εκεί που ενώνονται οι δύο δρόμοι πριν το λαιμό. Ανάβει φανάρι και κινούμε χαλαρά στο αριστερό ρεύμα προς λαιμό. Ξαφνικά βλέπω να πλησιάζει αγριεμένο από πίσω μου ένα καινούριο S3. Eγώ με δευτέρα στο κιβώτιο χαλαρά και αυτό ερχότανε με φόρα. Μόλις το βλέπω πατάω με πλησίσε λίγο αφού ερχότανε με φόρα αλλά στο κούμπωμα τετάρτης του είχα αρχίσει να ανοίγω και μετά το παράτησε.Εγώ δικάβαλος αυτός μόνος του.Το ίδιο σκηνικό και στο επόμενο φανάρι.Πάλι το παράτησε Με τον οδηγό του δεν μιλήσαμε αλλά το S3 φαινότανε μαμά.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εμενα χθες μου κολλησε ενα λευκο S3 απο πισω και τον αφησα να με προσπερασει. Ειλικρινα, πολυ φασαρια βρε παιδι μου με την υπερπληρωση. Αλλα να ειμαι ειλικρινης επειδη ειχα την ευκαιρια να οδηγησω ενα S3 δεν θα ελεγα οτι ειναι και τοσο γρηγορο στην αισθηση που δινει. Αρχιζω να αναρωτιεμαι αν τελικα τα νουμερα που δινουν οι κατασκευαστες σε επιδοσεις ειναι πραγματικα.
Παντως για να μη ξεφευγω απο το θεμα, μολις επιασε την επομενη στροφη, o τυπος κοτα και τον προσπερασα απο την εξωτερικη. Μετα τη στροφη τα εδωσε παλι ολα. Τι να πω... κριμα που δε τα πανε παντως, και μιλαω γενικοτερα και για αλλα ισχυρα αυτοκινητα.
Παντως για να μη ξεφευγω απο το θεμα, μολις επιασε την επομενη στροφη, o τυπος κοτα και τον προσπερασα απο την εξωτερικη. Μετα τη στροφη τα εδωσε παλι ολα. Τι να πω... κριμα που δε τα πανε παντως, και μιλαω γενικοτερα και για αλλα ισχυρα αυτοκινητα.

Παντως οπως ανεφερε κ ο lalakis επεσαν πολλες κλισεις την παρασκευη.