ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Stradale,Jun 27 2008, 03:58 PM
Λοιπόν,θα τις γράψω όλες μαζεμένες.
S ελαφρομένος vs ibiza cupra 240ps
Αρχικά τον πέτυχα καθ'οδόν και ανοίξαμε από 3ες και με πήρε φαλάγγι...
Κανονίσαμε να ανοίξουμε το βράδυ από 45χλμ,εγώ με 1η αυτός δεν ξέρω με τι,και μέχρι τα 180 του έκανα 5 κενά.
Δεν είχα ρεζέρβα-κάθησμα συν.-ντεπόζιτο στις 2 γραμμούλες.
S vs astra opc μαμά
Τον πήγα από στάση γιατί ήταν πολύ θρασύς και μέχρι τα 180 του έκανα 1,5 κολόνα.
S vs nissan sylvia s14 280ps(Μάνο αυτό που σκέφτεσαι)
'Oταν ανοίγαμε από 2ες ήταν αυτός μπροστά όταν ανοίγαμε από 1ες εγώ.
S vs EVO 9 Φ-Π-Ε
Ανοίξα με απο 1ες για πλάκα με τον φίλο μου,και ήταν τέτοια η διαφορά που όταν σταματήσαμε μου λέει "Καλά ρε,γιατί δεν πατάς?"

S ελαφρομένος vs ibiza cupra 240ps
Αρχικά τον πέτυχα καθ'οδόν και ανοίξαμε από 3ες και με πήρε φαλάγγι...
Κανονίσαμε να ανοίξουμε το βράδυ από 45χλμ,εγώ με 1η αυτός δεν ξέρω με τι,και μέχρι τα 180 του έκανα 5 κενά.
Δεν είχα ρεζέρβα-κάθησμα συν.-ντεπόζιτο στις 2 γραμμούλες.
S vs astra opc μαμά
Τον πήγα από στάση γιατί ήταν πολύ θρασύς και μέχρι τα 180 του έκανα 1,5 κολόνα.
S vs nissan sylvia s14 280ps(Μάνο αυτό που σκέφτεσαι)
'Oταν ανοίγαμε από 2ες ήταν αυτός μπροστά όταν ανοίγαμε από 1ες εγώ.
S vs EVO 9 Φ-Π-Ε
Ανοίξα με απο 1ες για πλάκα με τον φίλο μου,και ήταν τέτοια η διαφορά που όταν σταματήσαμε μου λέει "Καλά ρε,γιατί δεν πατάς?"

bravo re trele , poli kala apotelesmta
ta 9aria protou stadiou ksirizoun
paidia anoi3a me ton kolito mou pou pire lewn cupra 2 me ta 240ps,rolarista prwtes sta 40xlm mexri 220 pigainame dipla dipla,meta stamatisame perimename 10lepta kai kati ekane sto programma exei revo mou leei pame twra eimai panw apo 300ps,pame pali apo 40 rolarista mexri 220 eimoun pisw 7-8ama3ia sugoura isws kai parapanw,to diko to s einai teleios mama.poli dinami me to revo,epa8a plaka
Originally Posted by aki_s2000,Jun 30 2008, 06:10 AM
paidia anoi3a me ton kolito mou pou pire lewn cupra 2 me ta 240ps,rolarista prwtes sta 40xlm mexri 220 pigainame dipla dipla,meta stamatisame perimename 10lepta kai kati ekane sto programma exei revo mou leei pame twra eimai panw apo 300ps,pame pali apo 40 rolarista mexri 220 eimoun pisw 7-8ama3ia sugoura isws kai parapanw,to diko to s einai teleios mama.poli dinami me to revo,epa8a plaka

)aplws kaname ti plaka mas