ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by yiannakos,Jul 16 2008, 01:22 PM
Αν υπήρχε S2000 με 2,5 bar θα ήτανε σίγουρα 850+ άλογα
2,5 bar

2,5 bar

Περα απο την πλακα μπορει να δουλεψει με πολλα πραγματα πανω αλλα για λιγες φορες,εδω τo evo του Φυκατα δουλευει 3+
to pio koufo pou exw akousei itan proxtes pou etuxe na anoiksw me ena astra opc pou efage alla sigoura itan kalo mou eipe oti kanei zesti kai gi auto exasa oloi loipon oi turbo otan xanoune idiws apo atmosfaira olo kati mou lene apla to apolambanw
opws kai me ena 350 z stin fasi me to opc pou anoiksa itan mazi ta paiia filoi mou tou lew einai dunato to 350? kai mou leei paei tapa ontos itan olo nismo floges apo pisw ebgaze eixe dwsei to palikari ta dipla apo emena apo oti edwsa egw kai otan efage ta 2 kena mou leei re file ksereis kanenan pou na rythmizei egkefalous dioiti exw problima sti psixra mou to eipe auto meta to patima. pou na tou elega oti patinarw ligo.auta sumbainoun kathe fora pou anoigw me kapion, kai xanei pou apla nomizei oti ta s einai upodiestera.twra me to disko pou tha balw kai ta perifreiaka pou perimenw tha gelasw akoma perissotero me tis istories tou kathenos
kai fusika to theiko tin proigoumeni bdomada osoi eidane tin kontra pou ekana me ena evo pou to palikari ithele na anoiksoume apo prwtes kai den tou xalasa to xatiri kai me to ksekinima mou ekane 2 kena (logiko) kai sto telos 4hs erxomoun irtha dipla tou kai me to pou koumpwnw 5h to stamataei.molis gurisame pisw tou lew giati tin ekopses kai eipe egw paw mexri 4es kontra.auta akouw kathimerina treles istories.