ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Με cayman S επρεπε να φας πιο πολυ, ειναι αρκετα γρηγορο αυτοκινητο και ξεκιναει και απιστευτα. Τωρα για το SLK τι να πω, δεν εχω δει πως παει βελτιωμενο τετοιο, βεβαια 205 τροχο ειναι αρκετα αλογα οποτε πρεπει να ειναι τεζα βελτιωμενο, δεν ειναι και τα καλυτερα μοτερ αυτα που φορανε
Το παιδί είναι απο το Mercentes club και επειδή τυχαίνει να έχω ενα φιλαράκι χτες είχαν συνάντηση και κανονίσαμε και ανοίξαμε..205 τροχό το έχει δυναμομετρίσει..Με την Cayman φόραγα και πιο καινούργια λάστιχα αλλα αυτές ήταν οι δαφορές..
Σε εκκίνηση αν συγκρίνουμε 2 πισωκίνητα κυρίως παίζει ρόλο η διαφορά βάρους, και το S έχει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι σχεδόν όλων των πισωκίνητων αντιπάλων του καθώς είναι αρκετά ελαφρύτερο. Από την SLK είναι κάτω 200kg περίπου και το λογικό θα ήταν να της έκανες διαφορά στην εκκίνηση.
Άρα είναι θέμα ελαστικών ή κάνεις κάτι λάθος εσύ στην εκκίνηση. Όταν βρίσκει πρόσφυση τι στροφές έχεις;
Άρα είναι θέμα ελαστικών ή κάνεις κάτι λάθος εσύ στην εκκίνηση. Όταν βρίσκει πρόσφυση τι στροφές έχεις;
Originally Posted by gzob,Jul 17 2008, 06:07 AM
Καλά εσύ μην ξανοίγεσαι... Το rebuild είναι κοντά 

Λυσσαξες απο την στιγμη που τον εβαλα πανω οτι θα σπασει....
Εχει σπασει 100 φορες πριν ακομα ρυθμίσουμε...
Ε ρε τι τραβαω.....
Originally Posted by Alonso,Jul 17 2008, 06:51 AM
θέλω τη γνώμη σας..χτες άνοιξα με SLK 200 του 2006..προγράμματα κ αλλα διάφορα τροχό 205 άλογα..Εγώ μαμά..Κάναμε 3 εκκινήσεις σε ευθεία με μέτριο εως καλό οδόστρωμα..Στις εκκινήσεις μου έφευγε γύρω στο ένα αμάξι και τον μάζευα περίπου στις 8000 τις 2ας..2α ήμασταν μαζί..Μετά 3τη πηγαίναμε σχεδον δίπλα και λίγο μπροστά εγω..και στα τελειώματα της 3της του άνοιγα πολύ και κόβαμε..Τα λάστιχα μου τα 2 πίσω είναι ημερομηνίας 2002 εμφόσον τα είχα για πίστα..Ξεκίναγα απο 7500prm..Την γνώμη σας..φεύγει τόσο καλά η SLK 205hp τροχό που να μ κάνει ενα αμάξι μέχρι να μπεί η 2α ή είναι και θέμα ελαστικων??Το πρόβλημα δηλαδή ήταν η 1τη..Με την Cayman S είχα ένα αμάξι μέχρι 3τη και μετά μου άνοιγε σταθερά απο πολύ λίγο..5τη που κόβαμε μου είχε κάνει γυρω στα 3-4 αμάξια..Τι λέτε?Παιζει κ η ροπή τον ρόλο της??
Έχω ανοίξει με slk 200 με φπε και τροχαλίες,κάπου εκεί με αυτή που άνοιξες δλδ και η διαφορά ήταν χαοοοοδες.Φαντάσου ότι το μετρήσαμε το αμάξι του με vbox,επειδή τυχαίνει και είναι φίλος μου,και είχε 400ρι στα 15+ την στιγμή που μαμά s έχει 14,1.....
Είμαι 1000% σίγουρος ότι τα δύο αμάξι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ επαφή.
Originally Posted by MANOS,Jul 17 2008, 04:06 PM
Λυσσαξες απο την στιγμη που τον εβαλα πανω οτι θα σπασει....
Εμένα ακου
Είναι σκυλιά σου λέω αυτά τα Honda , δεν σπάνε με τίποτα