ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Exω ξαναπει για RX-8, και σας υποσχομαι boya μου οτι αυτη θα ειναι η τελευταια φορα, δεν ξανασχολουμαι...
Γυρναγα χθες απο Ζαχαρω-Καιαφα(σας προτεινα να παμε εκδρομη, η διαδρομη ειναι σουπερ αλλα 3ωρες!) και στην αναβαση της Μεγαλοπολης πετυχαινω το προαναφερομενο απομιμισης s2k οχημα
, 2καβαλο!
2καβαλος και εγω, τον προσπερναω σε ανοιχτη στροφη και γινομαι καπνος..Επεσα σε κονβοϊ ομως και ξαφνικα βλεπω στον καθρεφτη να εμφανιζεται ο μπεμπης! ''Που πας ρε Καραμητρο?'', λεω εγω! Ε, μετα δεν μπορουσε το παιδι, μπορει να τ'άκουσε και απο το girl του, βγηκαμε Ε.Ο.Τριπολεως, 220αρησα ετσι για να δω αν κοβε ο Sακης μου με τα 18αρια, αλλα τιποτα! Τουμπανο ο Sακης!!!
Αυτα! Σας υποσχομαι οτι κουβεντα ξανα για τον V-TEC killer!!!
ΧΑΧΑ!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Mazda!
Βy the way, κοκκινος Sακης εθεαθη στον Παραθιναλο στην Ζαχαρω. Κανεις απο εμας?
Γυρναγα χθες απο Ζαχαρω-Καιαφα(σας προτεινα να παμε εκδρομη, η διαδρομη ειναι σουπερ αλλα 3ωρες!) και στην αναβαση της Μεγαλοπολης πετυχαινω το προαναφερομενο απομιμισης s2k οχημα
2καβαλος και εγω, τον προσπερναω σε ανοιχτη στροφη και γινομαι καπνος..Επεσα σε κονβοϊ ομως και ξαφνικα βλεπω στον καθρεφτη να εμφανιζεται ο μπεμπης! ''Που πας ρε Καραμητρο?'', λεω εγω! Ε, μετα δεν μπορουσε το παιδι, μπορει να τ'άκουσε και απο το girl του, βγηκαμε Ε.Ο.Τριπολεως, 220αρησα ετσι για να δω αν κοβε ο Sακης μου με τα 18αρια, αλλα τιποτα! Τουμπανο ο Sακης!!!
Αυτα! Σας υποσχομαι οτι κουβεντα ξανα για τον V-TEC killer!!!
ΧΑΧΑ!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Mazda!
Βy the way, κοκκινος Sακης εθεαθη στον Παραθιναλο στην Ζαχαρω. Κανεις απο εμας?
Originally Posted by MANOS,Jul 18 2008, 01:19 PM
Μιλαμε για 340 - 350 τροχο
Φίλε θα σκάβει ποοοοοολυ άσχημα
Μόλις πατήσουμε με τον ψαλίδα θα έχουμε σαφή εικόνα γιατί είναι πολύ power η μπέμπα του
Μάνος ο ράφτης ξαναχτυπά
Ας ξαναβάλουμε παρακαλώ την φωτογραφία που είναι με την ραπτομηχανή
Originally Posted by LOCAL S,Jul 20 2008, 09:58 PM
Γυρναγα χθες απο Ζαχαρω-Καιαφα(σας προτεινα να παμε εκδρομη, η διαδρομη ειναι σουπερ αλλα 3ωρες!)
Πολύ ωραία,να πάτε.