ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by energetic,Jul 22 2008, 07:28 AM
Ετοιμαζω τοπικ με τιτλο "To Do List". 
Υποψην οτι χθες ανοιξα με ενα S3 καινουργιο. Αυτος ομως οχι, οποτε εμεινε πισω.

Υποψην οτι χθες ανοιξα με ενα S3 καινουργιο. Αυτος ομως οχι, οποτε εμεινε πισω.

Ασε τα S3 εσυ και ετοιμασου.

Εμαθα αρκετα αλογακια εχεις αλλα λιγα για μενα.
Α ρε Ζομπολα, δεν περιμενω μονο εγω, περιμενουν και αλλοι.
Edit: Κατι πηρε το αυτι μου για ενα Subaru...παντως εγω ομολογω οτι σε εχω δει μονο να κερδιζεις οποτε δεν μπορω να πω τιποτα!!!!

Εμαθα αρκετα αλογακια εχεις αλλα λιγα για μενα.

Α ρε Ζομπολα, δεν περιμενω μονο εγω, περιμενουν και αλλοι.

Edit: Κατι πηρε το αυτι μου για ενα Subaru...παντως εγω ομολογω οτι σε εχω δει μονο να κερδιζεις οποτε δεν μπορω να πω τιποτα!!!!
Originally Posted by energetic,Jul 22 2008, 03:28 PM
χθες ανοιξα με ενα S3 καινουργιο. Αυτος ομως οχι,
Πολύ καλό ρε φίλε.
Μου έχει κάτσει όταν το είχα πρωτοπάρει στην Κηφισίας σε φανάρι να είναι δίπλα μου ένα 911 το οποίο έσκασε μια γκαζια , και λέω εδώ είμαστε.
Περιμένω να ανάψει πράσινο με το στροφόμετρο κάπου στις 6500 .
Και τελικά τσάμπα που έτρωγα τον συμπλέκτη γιατί έφυγα μόνος μου
Originally Posted by dims2k,Jul 22 2008, 07:14 PM
ειμαι ετοιμος και παω μεχρι τα 300χλμ
Ουλουαχατ ουλουαχατα
Μην ζορίζουμε και τα διαφορικά μας και τα μοτέρ μας , χωρίς λόγο
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ενας (*&^%*@) πηγε να με κοντραρει με ενα EVO στα λιμανακια. Δε ξερω ποιο απ'ολα τα ταξι ηταν, αλλα το S με λιωμενα λαστιχα σταθηκε στο υψος του και του προσφερε ενα ωραιο στροφιλισμενο τσαγακι με παγακια. Μου λεει στο Ζαχο, "ποσα αλογα εισαι?" και του λεω "ειμαι μαμα απλα χανω λιγο σε ταχυτητα λογω ζαντας και επισης σε κρατημα λογω ελαστικων που εχουν λιωσει". Ψιλοξενερωσε μαλλον και εφυγε. Την αληθεια εγω του ειπα...
Originally Posted by energetic,Jul 22 2008, 11:31 PM
Ενας (*&^%*@) πηγε να με κοντραρει με ενα EVO στα λιμανακια. Δε ξερω ποιο απ'ολα τα ταξι ηταν, αλλα το S με λιωμενα λαστιχα σταθηκε στο υψος του και του προσφερε ενα ωραιο στροφιλισμενο τσαγακι με παγακια. Μου λεει στο Ζαχο, "ποσα αλογα εισαι?" και του λεω "ειμαι μαμα απλα χανω λιγο σε ταχυτητα λογω ζαντας και επισης σε κρατημα λογω ελαστικων που εχουν λιωσει". Ψιλοξενερωσε μαλλον και εφυγε. Την αληθεια εγω του ειπα...