ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Χθες το βράδυ επιστροφή από Βούλα βλέπω ένα Ibiza turbo (πειραγmένο) το παλιό (άγνωστο τι ήταν μιας και δεν είχε διακριτικά στο πορτ μπαγκαζ) να κάνει χωσίματα και λέω να μπω να παίξω. Στην ανηφόρα της βούτας εγώ με δευτέρα και μέσα στο VTEC τον βλέπω να έρχεται από πίσω μου με κάποια ταχύτητα και ανοίγω και εγώ. Το αποτέλεσμα μέχρι τελειώματα τρίτης αυτος ένα αμάξι μπροστά. Εκεί ξεκίναγα να τον μαζεύω πολύ σιγά αλλα κόψαμε γιατί είχε μηχανάκια σε όλα τα ρεύματα. Και οι 2 δικάβαλοι. Στο φανάρι σταματήσαμε και ανταλλάξαμε φιλοφρονισμούς αλλά δεν έμαθα πόσα ήταν. Το παιδί πολύ φιλικό
Λάθος πάντως να ανοίγεις όταν ο άλλος έρχεται από πίσω καθώς είχε φουσκώσει το turbo και έφαγα το κενό σε χρόνο dt. Την έχω ξαναπάθει έτσι. Πάντως ήταν πολύ δυνατό το δικό του αλλά να το χαίρεται μιας και δεν ήταν μαλ@#κας
Λάθος πάντως να ανοίγεις όταν ο άλλος έρχεται από πίσω καθώς είχε φουσκώσει το turbo και έφαγα το κενό σε χρόνο dt. Την έχω ξαναπάθει έτσι. Πάντως ήταν πολύ δυνατό το δικό του αλλά να το χαίρεται μιας και δεν ήταν μαλ@#κας

Αλλα μαλλον πετυχες καλο εσυ Χρηστο...