ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by kordelinos,Aug 3 2008, 08:42 PM
μόλις κούμπωσα 3η μου άνοιξε αρκετά,και μετά έκοψα γιατι η κοπελιά δεν τα αντέχει αυτά..ξεφτύλησα το S???
To opc
To opcNever mind
Ο Γιάννης το έχει φτιάξει στον μανουκι
Τι κάνει αυτό το παιδί. Είναι καλά ?
Δεν μας είπε εντυπώσεις μόλις το τελείωσε.
Έβγαλε 390 ρόδα στον ανδριανακι
Θα θερίζει και θα σπέρνει το Saki αυτό
Εγώ έφτιαξα επιτέλους τον ιμάντα μου ,
Το Σάββατο το μεσημέρι ένα κόκκινο civic παλιό που ακουγότανε πολύ με μεγάλα skunk αυτοκόλλητα , με πήγαινε στην εθνική προφυλακτήρες.
Τελικά υπάρχει περίπτωση να μην ήτανε καν vtec
Πολύ πτώμα ήτανε
εχθές εθνική μου έφυγε ένα κολάρο από το κομπρεσέρ, με αποτέλεσμα να σηκώνει μόνο 4psi.
Πω πω σερνότανε το αμάξι .
Η ποιο αργή εκδοχή του τα τελευταία χρόνια που το οδηγώ
Θα δοκιμάσω να το βάλω μόνος μου σήμερα
Φαίνεται εύκολο
Ps
Το Σάββατο το μεσημέρι ένα κόκκινο civic παλιό που ακουγότανε πολύ με μεγάλα skunk αυτοκόλλητα , με πήγαινε στην εθνική προφυλακτήρες.
Τελικά υπάρχει περίπτωση να μην ήτανε καν vtec
Πολύ πτώμα ήτανε
εχθές εθνική μου έφυγε ένα κολάρο από το κομπρεσέρ, με αποτέλεσμα να σηκώνει μόνο 4psi.
Πω πω σερνότανε το αμάξι .
Η ποιο αργή εκδοχή του τα τελευταία χρόνια που το οδηγώ
Θα δοκιμάσω να το βάλω μόνος μου σήμερα
Φαίνεται εύκολο

Ps
Λοιπον.
Χθες βραδι εκανα μια βολτα με τη HONDARA μου μεχρι το Λαιμο και πισω.
Στο γυρισμό στη Βουλιαγμένης πετυχα ενα κιτρινο, δεξιοτιμονο Skyline με ελληνικες πινακιδες και λεω εδω ειμαστε.
Παω απο πισω και περιμενω. Ο τυπος εκανε κατι χαζοσφηνες μεσα στην κινηση, ακυρες τελειως αλλα απο πισω εγω.
Καποια στιγμη με δευτερες παταει, παταω κι εγω απο πισω και......
ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑ ΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΤΡΙΤΗ...
Σε σημειο που σταματησε το ανοιγμα του.
p.s Πρεπει οπωσδηποτε να βαλω 17 αρες. Ειναι επικινδυνο ετσι το S
Καπου στις 7.000 διπλωνει και με τριτη απο μονο του... και ειναι πολλα τα χιλιομετρα για να κανεις διορθωσεις. Παντως το S ειναι οπλο πλεον. Δεν φοβαμαι να ανοιξω πλεον με δυνατα αυτοκινητα και αν το μαθω κιολας εχει να πεσει γελιο.
Χθες βραδι εκανα μια βολτα με τη HONDARA μου μεχρι το Λαιμο και πισω.
Στο γυρισμό στη Βουλιαγμένης πετυχα ενα κιτρινο, δεξιοτιμονο Skyline με ελληνικες πινακιδες και λεω εδω ειμαστε.
Παω απο πισω και περιμενω. Ο τυπος εκανε κατι χαζοσφηνες μεσα στην κινηση, ακυρες τελειως αλλα απο πισω εγω.
Καποια στιγμη με δευτερες παταει, παταω κι εγω απο πισω και......
ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑ ΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΤΡΙΤΗ...
Σε σημειο που σταματησε το ανοιγμα του.
p.s Πρεπει οπωσδηποτε να βαλω 17 αρες. Ειναι επικινδυνο ετσι το S
Καπου στις 7.000 διπλωνει και με τριτη απο μονο του... και ειναι πολλα τα χιλιομετρα για να κανεις διορθωσεις. Παντως το S ειναι οπλο πλεον. Δεν φοβαμαι να ανοιξω πλεον με δυνατα αυτοκινητα και αν το μαθω κιολας εχει να πεσει γελιο.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by MANOS,Aug 4 2008, 09:28 AM
Πάντως Μάνο μου μόνο σε στημένες κόντρες θα βρίσκεις ενδιαφέρον πλέων.
Για τυχαίες κόντρες στον δρόμο , τις ποιο πολλές φορές δεν θα καταλαβαίνεις αν πατάει ο άλλος.
Θα τους κάνεις πλάκα
Πρέπει να είναι κάτι ποοολυ δυνατό για να σε πάει.
Θα τον ράψουμε τον ψαλίδα τελικά μου φαίνεται
Για τυχαίες κόντρες στον δρόμο , τις ποιο πολλές φορές δεν θα καταλαβαίνεις αν πατάει ο άλλος.
Θα τους κάνεις πλάκα
Πρέπει να είναι κάτι ποοολυ δυνατό για να σε πάει.
Θα τον ράψουμε τον ψαλίδα τελικά μου φαίνεται