ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by gzob,Jul 31 2008, 01:33 AM
Σωστά. Να βοηθήσουμε όλοι να μαζεύουμε τα λάδια 

Ανεκδοτο εχει γινει ο δικηγορος πια... ειναι κριμα βεβαια που οταν οντως σπασει θα του κοπουν τα γελια αποτομα
Originally Posted by S2000Geo,Jul 31 2008, 01:51 AM
Χαχα με τον Μανο κανει πλακα και ο Γιωργος ρε
Ανεκδοτο εχει γινει ο δικηγορος πια... ειναι κριμα βεβαια που οταν οντως σπασει θα του κοπουν τα γελια αποτομα

Σε μεγαλη υποληψη τον εχεις!

Εσυ Γιωργακη τωρα που πουλησες το γρηγορο S σου για να παρεις το αργο αγροτικο Datsun, μιας και κουραστηκες απο τα πολλα αλογα και ειπες να παρεις λιγοτερα, μιας και εισαι και ομορφοπαιδο....
ΠΡΟΤΕΙΝΩ να βαλεις και ενα τρειλερ και να πουλας καρπουζια!
Σκεψου το, ειναι καλη φαση.
Ο προγραμματιστης σου κανει πλακα οτι θα σου μαζευει τα λαδια. Φαντασου ποσο σιγουρο ειναι !!!
Οσο αφορα τα δικα μου... ασε με εμενα με το datsun να πουλαω τα καρπουζια, τουλαχιστον εγω θα εχω αμαξι να κυκλοφορω....
Οσο αφορα τα δικα μου... ασε με εμενα με το datsun να πουλαω τα καρπουζια, τουλαχιστον εγω θα εχω αμαξι να κυκλοφορω....
Originally Posted by S2000Geo,Jul 31 2008, 02:06 AM
Ο προγραμματιστης σου κανει πλακα οτι θα σου μαζευει τα λαδια. Φαντασου ποσο σιγουρο ειναι !!!

[QUOTE] τουλαχιστον εγω θα εχω αμαξι να κυκλοφορω.... [GUOTE]
Ναι θα το οδηγαει φανταζομαι αλλος και εσυ θα εισαι ανεβασμενος στο τρειλερ πανω στα καρπουζια με το μικροφωνο και θα φωναζεις:
Ελα παρε, παρε, παρε, παρε..... αρωμα τα καρπουζια..... οτι παρεις εκατο, εκατο, εκατο, εκατο.......
Originally Posted by energetic,Jul 31 2008, 12:18 PM
Γιωργο, τωρα εισαι Κυπρο? Αν ναι, απο κοντρες τι λενε τα πραγματα εκει?
Originally Posted by energetic,Jul 31 2008, 02:18 AM
Γιωργο, τωρα εισαι Κυπρο? Αν ναι, απο κοντρες τι λενε τα πραγματα εκει?