Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Aug 22, 2008 | 10:24 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Originally Posted by Heli2000,Aug 22 2008, 05:32 AM
@UMA& STRADALE
Παιδιά το πράγμα είναι πολύ απλό. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.
Οι τύποι με τα 911 δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν τίποτα. Απλώς πατούν λίγο παραπάνω το γκάζι κ εσύ βλέπεις πλάτες....Και μετά μπαίνεις λυσσασμένος στις στροφές, ρισκάροντας τη ζωή σου (και των άλλων)...για να του αποδείξεις ότι είσαι οδηγάρα και ότι έχεις αυτοκίνητο με φανταστικό στήσιμο .
Και τότε αυτός κόβει διότι δεν απλά.......δεν θέλει (διότι φοβάται ...και καλά κάνει) να ρισκάρει το αμάξι και την μούρη του.

Κ' εγώ στη θέση τους μπορεί (μάλλον) να έκανα το ίδιο.

Και ας μην ξεχνιόμαστε.......Η porsche μπορεί να στρίψει το ίδιο και καλύτερα από το S.

(Ηλία το αίμα σου κοχλάζει!!!!)
Για τον τρόπο που χρησιμοποιεί το αμάξι του ο καθένας,δεν μου πέφτει λόγος.

Αλλά εφόσον αποφασίζει να μπει στα νερά μου,δλδ να θέλει κοντρίτσες,γιατί θέλει να αποδείξει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ,και μετά να λέει "την πάτησα από πάνω την κάσα το s" τότε έχω κάθε δικαίωμα να τον περάσω σουβλάκι στις στροφές και μετά να γελάω με την ίδια αυτοεκτίμηση που γέλαγε και αυτός προ λίγου.
Γιατί,προφανός δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα,πως θα μπορούσαν άλλωστε με αμάξια τα οποία και η μάνα μου θα μου έριχνε κολόνες.

Και φυσικά η porshe μπορεί να στρίψει ποιο γρήγορα,αλλά το θέμα δεν είναι αυτό.
Το θέμα είναι για τους ανίκανους που νομίζουν ότι στρίβουν κάνοντας τιμονιές μέσα στην στροφή μπας και νιώσουν κανα G.Αυτόν τον οδηγό,ο οποίος συνειδητά προσπάθησε να στρίψει αλλα απέτυχε παταγωδώς έχω ο δικαίωμα να τον λέω κουλό,όπως και αυτός όταν με περάσει στην ευκολη ευθεία θα με πει αργό και "τάφο".

Τωρα αν ο άλλος φοβάται να μπει στην στροφή με πολλά,καλά κάνει,αλλά όχι να το επικροτήσουμε κιόλας.

Οποιος φοβάται,να παίξει με τα κουμπάκια στο ταμπλό.
Old Aug 22, 2008 | 10:00 PM
fas2k's Avatar
Registered User

From: kifisia

Αλλά εφόσον αποφασίζει να μπει στα νερά μου,δλδ να θέλει κοντρίτσες,γιατί θέλει να αποδείξει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ,και μετά να λέει "την πάτησα από πάνω την κάσα το s" τότε έχω κάθε δικαίωμα να τον περάσω σουβλάκι στις στροφές και μετά να γελάω με την ίδια αυτοεκτίμηση που γέλαγε και αυτός προ λίγου.
Γιατί,προφανός δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα,πως θα μπορούσαν άλλωστε με αμάξια τα οποία και η μάνα μου θα μου έριχνε κολόνες.

Και φυσικά η porshe μπορεί να στρίψει ποιο γρήγορα,αλλά το θέμα δεν είναι αυτό.
Το θέμα είναι για τους ανίκανους που νομίζουν ότι στρίβουν κάνοντας τιμονιές μέσα στην στροφή μπας και νιώσουν κανα G.Αυτόν τον οδηγό,ο οποίος συνειδητά προσπάθησε να στρίψει αλλα απέτυχε παταγωδώς έχω ο δικαίωμα να τον λέω κουλό,όπως και αυτός όταν με περάσει στην ευκολη ευθεία θα με πει αργό και "τάφο".

Τωρα αν ο άλλος φοβάται να μπει στην στροφή με πολλά,καλά κάνει,αλλά όχι να το επικροτήσουμε κιόλας.
+1 .....
αλλα προσεχε γιατι υπαρχουν καποια ορια τα οποια ειναι ευκολα να ξεπεραστουν οταν βραζει το αιμα
Η porsche ειναι porsche το honda ειναι honda και το leon ειναι seat. Aν σε τσαγιασει ενα seat η΄ενα skoda αστον να γελαει οσο θελει γιατι εχεις s2000. Το ιδιο ειναι και με το porsche. Σιγα μην τον ενοιαξε, η' μηπως θα το πουλησει για να παρει s2000? Aσε που μπορει να παρει κανα ferrari

Old Aug 23, 2008 | 12:05 AM
Psilos's Avatar
Registered User

From: Athens

Η αξία του "ηττημένου" δίνει αντίστοιχη δόξα στο "νικητή". Αλλιώς αισθάνεσαι όταν περνάς μια 911 κι αλλιώς ένα Λεόν.
Επίσης δε νομίζω πως θα με ενδιέφερε πώς και τι αισθάνεται ο άλλος όταν τον περνάω, η κάθε κόντρα γίνεται για την προσωπική μου διασκέδαση. Αν τον άλλον τον χαλάει ας μην άνοιγε
Old Aug 23, 2008 | 12:41 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Originally Posted by fas2k,Aug 22 2008, 10:00 PM
+1 .....
αλλα προσεχε γιατι υπαρχουν καποια ορια τα οποια ειναι ευκολα να ξεπεραστουν οταν βραζει το αιμα
Η porsche ειναι porsche το honda ειναι honda και το leon ειναι seat. Aν σε τσαγιασει ενα seat η΄ενα skoda αστον να γελαει οσο θελει γιατι εχεις s2000. Το ιδιο ειναι και με το porsche. Σιγα μην τον ενοιαξε, η' μηπως θα το πουλησει για να παρει s2000? Aσε που μπορει να παρει κανα ferrari
Εκτός από το S2000 έχω και ένα octavia με 310+ άλογα,το οποίο πάει σαφός καλύτερα από το S αλλά πίστεψε με,είναι τέτοια κάσα στις στροφές που δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μπροστά από S.Τουλάχιστον αν το S το οδηγάει ο Μιχάλης.
Old Aug 23, 2008 | 02:13 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Τελικα το δεξιοτιμονο Supra με τις αγγλικες πινακιδες ειναι 700+ αλογα...
Δεν πειραζει..
Μπραβο στον δημιουργο του. Πραγματικα πολυ δυνατο.
Old Aug 23, 2008 | 02:17 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Aouts....
Old Aug 23, 2008 | 02:20 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by PanosS,Aug 23 2008, 02:17 AM
Aouts....
Και δε λες τιποτα....

Μεχρι την τριτη κρατηθηκα και αυτο οριακα επειδη πατησα πρωτος...
Μετα το χαος
Old Aug 23, 2008 | 02:34 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Παλι σε κακοφημα στεκια κυκλοφορουσες???
Old Aug 23, 2008 | 02:40 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by leftis,Aug 23 2008, 02:34 AM
Παλι σε κακοφημα στεκια κυκλοφορουσες???

Οχι, εγω βολτα εκανα....
Παντως το θεαμα που ειδαν οσοι βρεθηκαν εκεινη την ωρα στην παραλιακη πρεπει να ηταν απιστευτο....
Τον κωλο του S με τη μονη και του Supra με το μπουρι της σομπας....
Για να μη μιλησω για τον ηχο μας...

Old Aug 23, 2008 | 05:59 AM
JS RACING's Avatar
Registered User

From: athina

Originally Posted by MANOS,Aug 23 2008, 02:13 AM
Τελικα το δεξιοτιμονο Supra με τις αγγλικες πινακιδες ειναι 700+ αλογα...
Δεν πειραζει..
Μπραβο στον δημιουργο του. Πραγματικα πολυ δυνατο.
pote to petixes?? pia mera?? seuxaristo poli

All times are GMT -8. The time now is 01:42 AM.