ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Stradale,Dec 18 2008, 03:32 AM
Πέτρο το δικό σου είναι πριόνι.
Αυτό είναι τάφος!!!
ΤΑΦΟΣ!!
Και στο λέω γιατί αν κρίνουμε με την διαφορά σου με το Μ3,το συγκεκριμένο δεν περνάει ούτε Μ3!!
Που το Μάνου το compressorato όχι μονο τα πέρναγε, αλλά τους έκανε και πλάκα....
Αυτό είναι τάφος!!!
ΤΑΦΟΣ!!
Και στο λέω γιατί αν κρίνουμε με την διαφορά σου με το Μ3,το συγκεκριμένο δεν περνάει ούτε Μ3!!
Που το Μάνου το compressorato όχι μονο τα πέρναγε, αλλά τους έκανε και πλάκα....
Εγώ ξέρω ότι όλοι πριόνια είστε αλλά εχθές στο φανάρι στο ΚΑΤ δεν είδα κανέναν να πετάγετε!
Το ξυράφι που ήτανε?
Ο Μάνος γιατί δεν πετάχτηκε να μας δώσει πόνο?
ε?ε?ε?ε?
Μου φαίνεται ότι μόνο εγώ και ο Ηλίας το παλέψαμε!

Υ.Σ: Το CRX του Πάνου πήγαινε τον πάτο του (2004). Θυμάμαι ήταν η πρώτη φορά που άνοιξα με CRX... και δεν ήταν ωραία... με είχε τσούξει πολύ!!!
Το ξυράφι που ήτανε?
Ο Μάνος γιατί δεν πετάχτηκε να μας δώσει πόνο?
ε?ε?ε?ε?
Μου φαίνεται ότι μόνο εγώ και ο Ηλίας το παλέψαμε!

Υ.Σ: Το CRX του Πάνου πήγαινε τον πάτο του (2004). Θυμάμαι ήταν η πρώτη φορά που άνοιξα με CRX... και δεν ήταν ωραία... με είχε τσούξει πολύ!!!
Originally Posted by yiannakos,Dec 18 2008, 03:37 AM
Θα συμφωνήσω .
Από ένα turbo s2k πιστεύω πως περιμένεις κάτι παραπάνω.
όσο light και αν είναι
Από ένα turbo s2k πιστεύω πως περιμένεις κάτι παραπάνω.
όσο light και αν είναι

Και αν η γιαγιά που είχε vtec θα ήταν crx.....
Σήκωσε 0.8?Δεν σήκωσε.Που ξέρω εγώ ότι δεν θα έσπαγε?Το τι είπε αυτος, χαίρω πολύ....Και εγώ λέω ότι θέλω.
Εγώ σχολιάζω και ισχύει αυτό που είδα.
Κα ότι το συγκεκριμένο τουρμπάτο είναι και μπλέ, άρα δεν χρειάζεται να το βάψεις.Το παίρνεις όπως είναι και το πετάς στο Σούνιο.Με φόρα.
Σήκωσε 0.8?Δεν σήκωσε.Που ξέρω εγώ ότι δεν θα έσπαγε?Το τι είπε αυτος, χαίρω πολύ....Και εγώ λέω ότι θέλω.
Κα ότι το συγκεκριμένο τουρμπάτο είναι και μπλέ, άρα δεν χρειάζεται να το βάψεις.Το παίρνεις όπως είναι και το πετάς στο Σούνιο.Με φόρα.
Originally Posted by Stradale,Dec 18 2008, 03:48 AM
Και αν η γιαγιά που είχε vtec θα ήταν crx.....