ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
loipon na'mai kai egw, 8elw ta eksis gia thn kodra:
a)100e benzinh gia thn ka8e ekinhsh, kaiei polla to mpourdelo
b)h kodra 8a ginei panw apo 1000-1200 metra, 8elei thn wra tou to Z..
c)KAI TA 2 autokinita 8a einai toulaxiston me 200 kila karpouzia fortomena, AAA POIOTHTAS, mhn mas perasoun kai gia gyftous
c)KAI TA 2 autokinita 8a einai toulaxiston me 200 kila karpouzia fortomena, AAA POIOTHTAS, mhn mas perasoun kai gia gyftous
prepei na kanonistei kai alli mia filika panta me ena gnosto pou exei ena speedster turbo me tou yiannakou me vasi kai ti ipodinami tou speedster tha poli kali kontra kai empas periptosi na kserostaliasoume kai emeis oi ypoloipoi vlepontas kai akougontas dyo dynata aytokinita
Originally Posted by lihoudis2000,Aug 27 2008, 08:43 PM
prepei na kanonistei kai alli mia filika panta me ena gnosto pou exei ena speedster turbo me tou yiannakou me vasi kai ti ipodinami tou speedster tha poli kali kontra kai empas periptosi na kserostaliasoume kai emeis oi ypoloipoi vlepontas kai akougontas dyo dynata aytokinita
Αρκεί να μαζευτούμε και να περάσουμε καλά
Άντε γιατί έχω σκουριάσει και εγώ
Δεν είναι δικαιολογία , απλά όμως σίγουρα δεν είμαι 420 ρόδα αυτήν την στιγμή
Κάπου στα 380-390 με κόβω
Ο φίλος στα πόσα παίζει ?
Φερτον μου να τον τρυπήσω , να τον σουβλίσω , να Του πάρω τα μέτρα, να , να
(πλάκα κάνω )
[QUOTE]loipon na'mai kai egw, 8elw ta eksis gia thn kodra:
epeidi stenaxwrithika me tous gayrous extes bgika kai egw mia bolta ai petyxa to type r to kokkino me tis maures zantes pou lene oti einai kalo kai fusika anoiksame stin triti to paratisa eixe faei ta 4 kai meta petyxa kai to 350z to ashmi pou exei leei anoiki me ton kwnstantino kai pigainane kopia to paidi swsto mou eipe ti forage polla pantos. anoiksame apo deyteres kai me koumpwma 5 eimou 3 kena mprosta mia xara perasa extes.