ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ειχα πατησει με ενα κοκκινο μονοκαβαλος αυτος δικαβαλος εγω στη βουτα κ δε το επιανα ποτε... πατησαμε απο φαναρι αλλα ημουν απο πισω του κ σε καποια φαση εκοψα γκαζι για να μην τον αγκαλιασω
αλλα δε νομιζω κ διπλα τ να ξεκινουσα να ημουν μπροστα... ξηλωμένο φουλ Btw.
αλλα δε νομιζω κ διπλα τ να ξεκινουσα να ημουν μπροστα... ξηλωμένο φουλ Btw.
χρηστο αυτος ειναι φιλος αυτουνου με το κιτρινο με το μαυρο καπο που χα ανοιξει εγω.ειναι 3 punto που τα πετυχενω αποτε βγω..πολυ κομπλεξικα ατομα τους ξερω...μπορει να σε περασε για μενα κι ολλας που χα γ@αμησει τον φιλο του κ να την ειδε κ καλα
Μανο αν ειχες 16αρια θα τον επιανες..
Αντωνη εγω παιζω αβερτα το CD του α]
Τα μονα που μου την δινουν και ανοιγω παντα ειναι τα Boxter προηγουμενης γενιας που 9/10 που τα εχουν ειναι καθυστερημενοι.Δεν ξερω γιατι και δεν το εχω ψαξει αλλα ειναι.
Αντωνη εγω παιζω αβερτα το CD του α]
Τα μονα που μου την δινουν και ανοιγω παντα ειναι τα Boxter προηγουμενης γενιας που 9/10 που τα εχουν ειναι καθυστερημενοι.Δεν ξερω γιατι και δεν το εχω ψαξει αλλα ειναι.
Originally Posted by S2000_FUN,Jan 8 2010, 02:41 PM
Χτες βγήκα με Αδαμαντία μια βόλτα προς τη βούλα για να φάμε καμιά μπάλα παγωτό
Στο πήγαινε έρχεται και σκάει από πίσω μου ένα κόκκινο τουρμπάτο Fiat punto gt με ένα intercooler τεράστιο μπροστά και πίσω να λέει Chris racing-δεν ξέρω αν υποννούσε κάτι για το όνομά μου
Προσπαθούσαμε να βρούμε χώρο στην κίνηση να ανοίξουμε αλλά δεν τα καταφέρναμε και μία πέρναγε αυτός μπροστά μία εγώ. Τελικά καταφέραμε στη βούτα να ανοίξουμε εγώ από πίσω του, πάτησε, πάτησα και εγώ. Δευτέρες τρίτες μαζί από πίσω του εγώ χώρίς να αλλάζει η διαφορά. Με το που κούμπωνα τετάρτη όμως και ετοιμαζόμουν να τον καταπιώ τέλειωνε ο δρόμος και φτάναμε σε φανάρι. Δύο φορές έγινε αυτό. Ξεκάθαρα όμως στις 8000 τις τρίτης και λίγο από την τετάρτη που καταφέραμε να ανοίξουμε μάζευα απότομα εκεί ψιλά. Οπου φτανουμε στην καβουρίου στο φανάρι μόνοι μας μπτροστά, τον κοιτάζω να του πω καλό το αμάξι του αλλά με ντράπηκε
Με κοίταζε κλεφτα και γκάζωνε όπου και έφυγε μόνος του στο φανάρι. Φαντάζομαι τι θα έλεγε....η κότα, τον έσκισα κτλπ
. Απλα μην μείνει το αμάξι στο φανάρι από δίσκο πριν προλάβω να κατεβάσω και το μοτέρ
Μου έφταναν οι προηγούμενες κόντρες
Στο πήγαινε έρχεται και σκάει από πίσω μου ένα κόκκινο τουρμπάτο Fiat punto gt με ένα intercooler τεράστιο μπροστά και πίσω να λέει Chris racing-δεν ξέρω αν υποννούσε κάτι για το όνομά μου
Προσπαθούσαμε να βρούμε χώρο στην κίνηση να ανοίξουμε αλλά δεν τα καταφέρναμε και μία πέρναγε αυτός μπροστά μία εγώ. Τελικά καταφέραμε στη βούτα να ανοίξουμε εγώ από πίσω του, πάτησε, πάτησα και εγώ. Δευτέρες τρίτες μαζί από πίσω του εγώ χώρίς να αλλάζει η διαφορά. Με το που κούμπωνα τετάρτη όμως και ετοιμαζόμουν να τον καταπιώ τέλειωνε ο δρόμος και φτάναμε σε φανάρι. Δύο φορές έγινε αυτό. Ξεκάθαρα όμως στις 8000 τις τρίτης και λίγο από την τετάρτη που καταφέραμε να ανοίξουμε μάζευα απότομα εκεί ψιλά. Οπου φτανουμε στην καβουρίου στο φανάρι μόνοι μας μπτροστά, τον κοιτάζω να του πω καλό το αμάξι του αλλά με ντράπηκε
Με κοίταζε κλεφτα και γκάζωνε όπου και έφυγε μόνος του στο φανάρι. Φαντάζομαι τι θα έλεγε....η κότα, τον έσκισα κτλπ
. Απλα μην μείνει το αμάξι στο φανάρι από δίσκο πριν προλάβω να κατεβάσω και το μοτέρ
Μου έφταναν οι προηγούμενες κόντρες
Originally Posted by gre165-makis,Jan 8 2010, 03:30 PM
Γνωστος μου εχει Boxter που κανει σαν κουδουνιστρα, και μου'πε οτι ειχε παλιοτερα S αλλα το πουλησε, πηρε Boxter και βρηκε την υγεια του γιατι του πεταγε κολλιες(
) συνεχεια και δεν μπορουσε να τ'οδηγησει με τιποτα το κ@λαμαξο! Ασε που οταν κλεινεις τις πορτες του ο ηχος κανει σαν HUNDAI!!!!!!!!!!!!!! Ε, απο 'κει και περα τι να πεις....Ουδεν σχολιο! Οποτε με προκαλεσε ν'ανοιξουμε για να μου αποδειξει ποσο δικιο εχει και οτι θα φαω την σκονη του(!!!), ενω ημασταν στον Διονυσο. Λοιπον, απο τα Μαρμαρα Διονυσου εως το φαναρι της Κηφισιας εφαγε 5 καροτσες, χωρις υπερβολη, τον εχασα απ'τον καθρεφτη μου!
Απλα, στις περισσοτερες στροφες το drift πηγαινε και ερχοτανε απο το καμαρι μου!! Ο τυπος δεν το πιστευε και μου ειπε οτι ηταν ανιση η κοντρα γιατι το S μου ειναι ''πειραγμενο''!! χαχα!! ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΡΣΑΚΙ!
1) εγω vs οπελ gt με εξατμισεις απο 2ρες στο τελειωμα της εθνικης για ΣΕΦ δικάστηκε 
2) σταση με Μ3 Ε46 στα φαναρια εξω απο το Φλοισβο μεχρι 3τες κοπιο. Ο τυπος βεβαια, αφου εκοψα στην 3τη λογω κινησης, μ την εδωσε γτ εκανε δολοφονικη εισοδο στη στροφη πριν τη διχαλα για Συγγρου κ Πειραιά που εχει την ανωμαλια πανω στη αριστερη στροφη κ φυσικα τον πεταξε κ επαιξε με το τιμονι παει κ μου αναβει αλαρμ!!! αμα ειχε φυγει ομως ευθεια για Αμφιθέας να δω αν θα μ αναβε αλαρμ μετα! α ρε κρεας ορθιο...!!
Το χοντακι ακομη παει αρκετα καλα κ αυτο με χαροποιει

2) σταση με Μ3 Ε46 στα φαναρια εξω απο το Φλοισβο μεχρι 3τες κοπιο. Ο τυπος βεβαια, αφου εκοψα στην 3τη λογω κινησης, μ την εδωσε γτ εκανε δολοφονικη εισοδο στη στροφη πριν τη διχαλα για Συγγρου κ Πειραιά που εχει την ανωμαλια πανω στη αριστερη στροφη κ φυσικα τον πεταξε κ επαιξε με το τιμονι παει κ μου αναβει αλαρμ!!! αμα ειχε φυγει ομως ευθεια για Αμφιθέας να δω αν θα μ αναβε αλαρμ μετα! α ρε κρεας ορθιο...!!
Το χοντακι ακομη παει αρκετα καλα κ αυτο με χαροποιει