ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Sportster,Oct 1 2008, 11:56 AM
Στο τελος καταληξαμε να τρεχουμε να κρυφτουμε μεσα σε στενα γιατι σε ενα πατημα περναγε αστυνομικο με φαρο απο το αλλο ρευμα το οποιο με το που μας ειδε εκανε αναστροφη!!!...
το δικο μου ειναι μαμα, και αν και φοραει 18ες που νομιζα στην αρχη οτι του εκοβαν αρκετα, με φιλο που ανοιξα μεχρι και 4ες σε κατωφερεια πηγαινα και λιγο καλυτερα... ενο ο φιλος φοραει mugen εισαγωγη και εξατμιση μαζι και με χταποδι που ομως απο οτι φαινεται δεν εχει παρει τιποτα... οταν ειχα παλιοτερα 04 S facelift και παταγαμε πηγαιναμε παλι κοπιο...
το σιβικ δεν εχει αλλαξει τιποτα ακομα απο μεταδοση, φοραει τα πραγματα που φορουσα εγω οταν ειχα το δικο μου οπως τον εγκεφαλο και την εισαγωγη, και αργοτερα ειναι στα σχεδια του να βαλει και 4-5-6 απο το γιαπωνεζικο οπως και το μπλοκε... (τα εχει ηδη παρει αλλα δεν τα εχει φορεσει...)
επειδη ειχα και εγω και ξερω, το ταπερ παιρνει απιστευτα απο μαμα σε πρωτο σταδιο... μεταμορφωνεται... συζηταμε για 2 κολωνες διαφορα... και σε σχεση με Σ, ρολλαριστα παντα μεχρι 5ες ειναι μπροστα... το αδυναμο του σημειο ειναι η 6η η οποια ειναι μακρια... οποτε ο νοων νοητο... οποιος συμφωνει για μενα να ανοιξει απο ρολλαριστα και για να ειμαστε και λιγακι παραχωρητικοι, ανοιγει απο 1ες δικες μας ψηλα (ασ βαλει αν θελει 2α αυτος...) και μετα αποσταση και κατωφερεια για να μην χανεις πολυ απο το αυξημενο βαρος... (μελετημενο λεμε!!!)
Πιστευω οτι ειναι το πιο δικαιο για τα δυο αυτα αυτοκινητα... και σε φιλικο παντα ανοιγμα... αλλιως με αγνωστους, μονο απο σταση και γεια σας!!!
το σιβικ δεν εχει αλλαξει τιποτα ακομα απο μεταδοση, φοραει τα πραγματα που φορουσα εγω οταν ειχα το δικο μου οπως τον εγκεφαλο και την εισαγωγη, και αργοτερα ειναι στα σχεδια του να βαλει και 4-5-6 απο το γιαπωνεζικο οπως και το μπλοκε... (τα εχει ηδη παρει αλλα δεν τα εχει φορεσει...)
επειδη ειχα και εγω και ξερω, το ταπερ παιρνει απιστευτα απο μαμα σε πρωτο σταδιο... μεταμορφωνεται... συζηταμε για 2 κολωνες διαφορα... και σε σχεση με Σ, ρολλαριστα παντα μεχρι 5ες ειναι μπροστα... το αδυναμο του σημειο ειναι η 6η η οποια ειναι μακρια... οποτε ο νοων νοητο... οποιος συμφωνει για μενα να ανοιξει απο ρολλαριστα και για να ειμαστε και λιγακι παραχωρητικοι, ανοιγει απο 1ες δικες μας ψηλα (ασ βαλει αν θελει 2α αυτος...) και μετα αποσταση και κατωφερεια για να μην χανεις πολυ απο το αυξημενο βαρος... (μελετημενο λεμε!!!)
Πιστευω οτι ειναι το πιο δικαιο για τα δυο αυτα αυτοκινητα... και σε φιλικο παντα ανοιγμα... αλλιως με αγνωστους, μονο απο σταση και γεια σας!!!
Originally Posted by Stradale,Oct 1 2008, 12:33 PM
Οι μπατσοι ειναι φίλοι μας.

παιδια τι λενε αυτοι εδω???
http://www.rx8club.gr/viewtopic.php?p=1265...2ce2c8994f05f4d
as dokimasei me s2000 turbo na dei tin glyka..
http://www.rx8club.gr/viewtopic.php?p=1265...2ce2c8994f05f4d
as dokimasei me s2000 turbo na dei tin glyka..
Εγω εχω 360 τροχο και δεν βγαζω τις 16αρες για να μην χασω ουτε ενα αλογο και καποιοι με Ν/Α λενε οτι με τις 18αρες παει καλυτερα.
Μετα γινομαι κακος...
Το "πιστευω κατι" με το "ειναι πραγματι σωστο" απεχει χιλιομετρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ.
Μετα γινομαι κακος...
Το "πιστευω κατι" με το "ειναι πραγματι σωστο" απεχει χιλιομετρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ.