ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Χτες στο Βασιλόπουλο κάνανε κόντρες πολλά μαμά S3.
Οι μεταξύ τους διαφορές ήταν, όπως αναμενόταν, τεράστιες...
(φαντάζομαι ότι στο S3 club (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα, γιατί πέρα από το δικό μας φόρουμ - τι φόρουμ, ναός είναι - δεν ασχολούμαι με άλλα φόρουμ) ψάχνονται καθημερινά για το ποιος είναι η μεγαλύτερη πουτ@να
)
Οι μεταξύ τους διαφορές ήταν, όπως αναμενόταν, τεράστιες...
(φαντάζομαι ότι στο S3 club (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα, γιατί πέρα από το δικό μας φόρουμ - τι φόρουμ, ναός είναι - δεν ασχολούμαι με άλλα φόρουμ) ψάχνονται καθημερινά για το ποιος είναι η μεγαλύτερη πουτ@να
)
Originally Posted by MANOS,Oct 3 2008, 03:09 AM
O paketos ακολουθει με γοργους ρυθμους τα χναρια του Κωνσταντινου. 
Απειρες ηττες - καμια νικη. χαχαχαχαχα
Αυτα πακετακο περι "πολλων πραγματων" τωρα τα θυμηθηκες? Μεχρι τωρα που με προκαλουσες δεν τα ηξερες? Θες να σου θυμισω post σου?
Ασε, δε σε συμφερει. ΕΧΑΣΕΣ!!!!!!!! τελος
Και πατησες πρωτος, και το αμαξι του Manos2k ειναι αρυθμιστο και θελει μαλλον συντομα δισκο και πατησες φρενο οταν αρχισες στα 220μ να τρως τον αμαζευτο....
Τι αλλο να κανω δλδ? Πες μου?
Αμα δε παρω το "παρθενο"
αμαξι του Fun, θα με κοιτας με τα κυαλια...εκει να δεις ΤΣΟΝΤΑ.

Απειρες ηττες - καμια νικη. χαχαχαχαχα
Αυτα πακετακο περι "πολλων πραγματων" τωρα τα θυμηθηκες? Μεχρι τωρα που με προκαλουσες δεν τα ηξερες? Θες να σου θυμισω post σου?

Ασε, δε σε συμφερει. ΕΧΑΣΕΣ!!!!!!!! τελος
Και πατησες πρωτος, και το αμαξι του Manos2k ειναι αρυθμιστο και θελει μαλλον συντομα δισκο και πατησες φρενο οταν αρχισες στα 220μ να τρως τον αμαζευτο....
Τι αλλο να κανω δλδ? Πες μου?

Αμα δε παρω το "παρθενο"
αμαξι του Fun, θα με κοιτας με τα κυαλια...εκει να δεις ΤΣΟΝΤΑ.

Αντε παλι τα ιδιαααααα.....

Σου ειπα μια ειναι η λυση αλλα εσυ θελεις να χανεις μια ζωη :
ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΒΕΛΟΝΑΚΙ.
Μανος
P.s. Εισαι φοβερος ρε μπαγασα! Εκανες και δηλωσεις πριν την κοντρα.
ΚΟΤΑΡΑ ε ΚΟΤΑΡΑ!!!!

Σου ειπα μια ειναι η λυση αλλα εσυ θελεις να χανεις μια ζωη :
ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΒΕΛΟΝΑΚΙ.
Μανος
P.s. Εισαι φοβερος ρε μπαγασα! Εκανες και δηλωσεις πριν την κοντρα.
ΚΟΤΑΡΑ ε ΚΟΤΑΡΑ!!!!
Μάνο, πρέπει να σου ξαναβρω γκόμενα επειγόντως. Με αμάξι πιο δυνατό από το δικό μου με επιπλέον πράγματα από το δικό μου, μου έριξες μόλις ένα αμάξι και αυτό με το ζόρι στην τετάρτη. Ούτε εσύ δεν το πίστευες. Ρε φοράω μόνο ένα τελικό. ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ? χαχαχαχαχαχαχαχα