Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Jun 17, 2009 | 04:37 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by Sportster,Jun 17 2009, 02:11 PM
Η πραγματικη κονρα ειναι απο σταση ναι συμφωνω...

Για το συγκεκρημενο αυτοκινητο νομιζω χρειαζεσαι πολυ περισσοτερα χρηματα για να το κανεις να ξεκινησει απο σταση και να μην φοβασαι μην σπασει...
Ανδρονικε δε το ειπα για σενα, απλα δοκιμασα κ τα 2 κ αυτο που μου προσφερε μεγαλυτερη ικανοποιηση ηταν η σταση, εκει ουτε συγχρονισμο σε διαφορετικα σμασμαν θες ουτε παιζει διαφορα τα 10-20-30 αλογα... εκει παιζει ρολο ο οδηγος.
Old Jun 17, 2009 | 04:41 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Ουτε αυτο που λες Μανο ειναι σωστο γιατι αδικεις ενα αυτοκινητο που δεν εχει τετρακινηση πχ.
Αν σου πει ενα ΕVO να πατησεις και εμεις με το δικο μας τοτε ειναι αδικη η κοντρα, οσα αλογα και να εχεις εσυ κι εγω.
Η κοντρα σκοπο εχει να αναδειξει το πιο δυνατο αυτοκινητο σε οσο το δυνατον μεγαλυτερο φασμα στροφων και χιλιομετρων και με οσο το δυνατον αντικειμενικοτερα κριτηρια...
Αυτη ειναι και ολη η ουσια.
Old Jun 17, 2009 | 04:45 AM
package's Avatar
Registered User

Σωστός απόλυτα ο Μάνος.
Old Jun 17, 2009 | 04:49 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Old Jun 17, 2009 | 04:55 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Οριστε Μαριε τα ποπκορν που ζητησες απο τον Πακετο
Old Jun 17, 2009 | 04:59 AM
kyriakoss2000t's Avatar
Registered User

Originally Posted by Sportster,Jun 17 2009, 03:32 AM
Κυριακο απο σταση δεν παταω και δεν εχει και νοημα πιστευω... αν πατησω απο σταση τρια ειναι τα σεναρια, η θα ξεκολλησω απο την αρχη και θα χαθω (το S μπορει να ξεκινησει ταπα και ευνοειται απο το χαμηλοτερο βαρος εναντι του gt), η θα γλιστραει ολη η πρωτη σαν τρελλη (το πιο πιθανο μιας και δεν εχω λαστιχα... οχι η 1η μεχρι και την τριτη γραφω πια) η θα μεινω στο σημειο με σπασμενο διαφορικο/ημιαξονιο/σασμαν. Σε οποιαδηποτε περιπτωση ταλαιπωρειται το αυτοκινητο και δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου...

Το αυτοκινητο φαινεται για τα αλλογα του (το gt εννοω) αλλα με το που κουμπωνει 4η μουλαρωνει φαινεται, εγω για να φανταστεις νομιζα οτι απλα εκοψε την κοντρα, τετοια ηταν η διαφορα μας, λες και εχασε ταχυτητα μου φανηκε...

αν θελετε κανονιζουμε φιλικο πατημα απο 2ες μεσαιες στροφες μεχρι 5ες για να εχει κι αυτος ενα πλεονεκτημα 2-3... ετσι για να χαβαλεδιασουμε μονο... και μονο αν ειναι το παιδι αντιστοιχης νοοτροπιας γιατι αλλιως θα την κανω με ελαφρα να παω να φαω κανενα σουβλακι καλυτερα... τον χαβαλε μου κανω παντα, ειτε πισω ειμαι ειτε μπροστα... γι αυτο και δεν παταω στα 'στεκια' και κανω απλα καμια βολτα με το ενδεχομενο τυχαιων πατηματων.

Φιλικα
φιλε μου θα τον ρωτησω αν κ δεν νομιζω για ρολαριστες κ θα σου πω.παντως ειναι ενταξει παιδι γενικα δεν εινα κομπλεξικος
Old Jun 17, 2009 | 05:06 AM
kyriakoss2000t's Avatar
Registered User

Originally Posted by package,Jun 16 2009, 02:23 PM
300 μόνο με πρόγραμμα? Ούτε κλάν.
ημουν μπροστα στην δυναμομετρηση κ οντως ειναι τοσο.δεν ειναι ακατορθωτο να παρει περιπου 30 αλαγα.δουλευει 1.4 η 1.7bar.
Old Jun 17, 2009 | 05:21 AM
kyriakoss2000t's Avatar
Registered User

για μενα παντως κοντρα ειναι απο σταση.ρολαριστες απλα δοκιμαζεις το αμαξι σου να δεις διαφορες.επειδη καποτε στις καλες εποχες ζουσα για να παει 12 το βραδυ κ να παω βουτα μαυρη με 2000 κοσμο.ειναι αλλο το συναισθημα οταν καθεσαι φαναρι.εκει μετραει ο χρονος αντιδρασης το ποσο καλα ξερεις να ξεκινας κ μετα ακαρειες αλλαγες.ειχα ενα ραλι κ ειχα σπασει 7 σασμαν εκει. αλλα πανε αυτα τωρα....
Old Jun 17, 2009 | 05:58 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Originally Posted by MANOS,Jun 17 2009, 02:41 PM
Ουτε αυτο που λες Μανο ειναι σωστο γιατι αδικεις ενα αυτοκινητο που δεν εχει τετρακινηση πχ.
Αν σου πει ενα ΕVO να πατησεις και εμεις με το δικο μας τοτε ειναι αδικη η κοντρα, οσα αλογα και να εχεις εσυ κι εγω.
Η κοντρα σκοπο εχει να αναδειξει το πιο δυνατο αυτοκινητο σε οσο το δυνατον μεγαλυτερο φασμα στροφων και χιλιομετρων και με οσο το δυνατον αντικειμενικοτερα κριτηρια...
Αυτη ειναι και ολη η ουσια.
Κοντρα ειναι να νικήσεις εσυ και να χασει ο αλλος.
Old Jun 17, 2009 | 06:01 AM
Sportster's Avatar
Registered User

Θα απαντησω στον Κυριακο που με ρωτησε εξαρχης.

ΝΑΙ το σωστο το πατημα ειναι απο σταση ΑΛΛΑ, δεν ξερω αν γνωριζεις, το Σ υποφερει απο τις εκκινησεις απο σταση και η κατάσταση επιδεινωνεται οσο ανεβαινει η ιποδυναμη του αυτοκινητου... ενολιγης, το να ξεκινησω το Σ απο σταση αυτην την στιγμη με κινδυνο να το σπασω δεν το κανω ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...

Οσο ημουν μαμα, και στα 2 τα Σ που εχουν περασει απο τα χερια μου τα ξεκιναγα χωρις να τα λυπηθω μιας και ο φοβος του να σπασει ηταν σαφως μικροτερος απο οτι τωρα...

Το αυτοκινητο το δικο μου αυτην την στιγμη (την καλοκαιρινη περιοδο) πιστευω οτι ειναι γυρω στα 340 μοτερ (και απο οτι εχω δει και απο τον δρομο) μιας και οταν μετρηθηκε στο δυναμομετρο της Geartech στα 350 (αξονα...) ηταν με σχετικα χαμηλη θερμοκρασια και ανοιχτο το καπο (το ειχαμε ψεκασει και το ειχαμε αφησει να κρυωσει για να δουμε τα 350, αλλιως εδειχνε ζεστο 310...) και οχι με 30+ εξωτερικη, κλειστο το καπο και το μοτερ να βραζει... (που εχει τεραστια σημασια για το aftercooler)...

αρα και εν κατακλειδι, προτιμω να δοκιμαζω την δυναμη του αυτοκινητου μου σε σχεση με αλλα οπου μπορω (χωρις να κανω σφηνες παντα) και αν εννοειται, και με αντιστοιχους και ομοιου συμπεριφορας και νοοτροπιας ανθρωπους παρα να βαζω σε κινδυνο το αυτοκινητακι μου πατωντας απο σταση...

παντα φιλικα για να μην ξεχνιομαστε...

All times are GMT -8. The time now is 10:29 AM.