ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Λοπόν,άνοιξα με μία boxter s την καινούρια.
Το άνοιγμα έγινε από 2ρες ψηλά και μέχρι σπασμένη 4 ήταν 2 κενά μπροστά.
Μου λέει έκλεβες αέρα αλλιώς θα ήμουν 2 κολόνες μπροστά!!!!!!
Πάμε ρε του λέω μία από 1ες να δεις ποιος θα είναι που!!!
Όχι μου λέει μόλις έβαλα συμπλέκτη και δεν θέλω να τον ζορίσω,άμα είναι πάμε από στάση!!!
Δηλαδή από 1ες θα το ζόριζε και από στάση όχι........
Εννοείτε ότι δεν πάμε από στάση στο Βασιλόπουλο δεν θα σκοτωθούμε κιόλας!!
Αμάξι με 1.200 κυβικά παραπάνω και κότεβε να βάλει από 1η,και δεν φτάνει που τον πήγα από 2ρα μιλάει κιόλας ότι τα αμάξια δεν έχουν επαφή.
Και να έλεγα να είχα και κανα τέρας,μαμά S με εξάτμιση έχω.....
Το άνοιγμα έγινε από 2ρες ψηλά και μέχρι σπασμένη 4 ήταν 2 κενά μπροστά.
Μου λέει έκλεβες αέρα αλλιώς θα ήμουν 2 κολόνες μπροστά!!!!!!
Πάμε ρε του λέω μία από 1ες να δεις ποιος θα είναι που!!!
Όχι μου λέει μόλις έβαλα συμπλέκτη και δεν θέλω να τον ζορίσω,άμα είναι πάμε από στάση!!!
Δηλαδή από 1ες θα το ζόριζε και από στάση όχι........
Εννοείτε ότι δεν πάμε από στάση στο Βασιλόπουλο δεν θα σκοτωθούμε κιόλας!!
Αμάξι με 1.200 κυβικά παραπάνω και κότεβε να βάλει από 1η,και δεν φτάνει που τον πήγα από 2ρα μιλάει κιόλας ότι τα αμάξια δεν έχουν επαφή.
Και να έλεγα να είχα και κανα τέρας,μαμά S με εξάτμιση έχω.....
Originally Posted by jpcupra,Oct 7 2008, 12:16 PM
lalaki συγνωμη που δεν εδωσα 17000 παραπανω για να παρω ενα αμαξι που δεν παιρνει βαλιτσες στο πορτ-μπαγκαζ και 2 ατομα στα πισω καθισματα...
τοσα ειχα, τοσα εβαλα...
αλλη φορα θα σε παιρνω τηλ να μου δινεις εσυ τα υπολοιπα για να αγοραζω αυτα που θελω...
@stradale διαθετεις και χιουμορ βλεπω
@heli2000 το κολλημα σου ποιο ειναι???
@amareto μονο γκαζι βλεπεις να προσφερει δηλαδη??? τα bucket τις 17'' και τα φρενα τα δινουν ξεχωριστα???
@kordelofioge μιλα πιο ομορφα...λες πολλα...
@lalaki εδειξα καπου να μην το σεβομαι???η πλακα δηλαδη σε ενα φιλαρακι ειναι ασεβεια????
@s2000 fun σε ευχαριστω για το support σου...
οσο για σενα πακετακο επειδη βλεπω οτι λες οτι σε συμφερει θα πω και εγω οτι με συμφερει...
λοιπον: οταν το αμαξι ηταν μαμα ο πακετος με περναγε στα 120 σαν σταματημενο ρολλ 2ες 4000 στροφες...
οταν εβαλα προγραμμα και ξαναπηγαμε μεχρι τα 160 ηταν πισω 2 αμαξια απο ρολλ 2ες 4500 στα 180 δικα μου με περναγε
οταν εβαλα εξατμιση απο 2ες 5000 δικες μου μεχρι τα 210 ηταν πισω 2 αμαξια και δεν μαζευε πουθενα!!!!..τοτε ειχε βαλει και εγκεφαλο...
το θεμα ειναι επειδη το εμαθε το εργο δεν ξαναπηγαμε ποτε 2ες κατω απο 4500
κανονιζουμε να πατησουμε ενα βραδυ παλι μια απο σταση και μια απο ρολλ
απο σταση πραγματικα δεν εχουμε επαφη
απο ρολλ ομως μου εκανε πουπουλακια και ηθελε 1ες εκεινος 2ες εγω...
συμφωνησα γιατι ειναι φιλος και εκανα το λαθος να παμε τροχαια...
εκει απλα δεν παταγε ουτε και η μιση 3η μου...με αποτελεσμα 'η να κοπιαρουμε η να ειμαι εγω μπροστα ενα αμαξι...δεν θα τα εγραφα γιατι ειχαμε πει οτι δεν θα λεγαμε κατι...και υπαρχει και βιντεο αλλα φυσικα θα το διαψευσει ο φιλος
ενα απο ρολλ 2ες 5000 γιατι το επιασε το θεμα οτι πιο κατω θα φαει τον αμπακο, οπου ψηλα μαζευα και θα περναγα. το ειπε και ο στεφανος...
http://www.youtube.com/watch?v=5NoCC2Ki-qo
και ενα απο 1ες εκεινος 2ες εγω...
http://www.youtube.com/watch?v=SjPMs2SLqYA
σε καλυτερη ασφαλτο πακετακο απλα δεν υπαρχεις...
εγω απο σταση πηγα...παμε και μια 3500!!! δεν σου λεω παρακατω γιατι θυμαμαι πως και στις προσπερασεις πρεπει να κατεβασετε ταχυτητα..
αν κανατε πλακα θα βαζατε και κανα emoticon αρα μαλλον σοβαρα μιλατε..ευχαριστω θερμα ολους που ειναι τοσο φιλικοι απεναντι μου...τετοια χολη δεν την περιμενα...σας εχει βγει το ονομα εκει εξω...ψαξτε καλυτερα..η παρουσια μου ειναι περιττη μαλλον..παρακαλω καποιον admin να σβησει τον λογαριασμο μου
σας ειχα για πιο ανθρωπους...
καλα να περνατε με τα κουκλια σας..
φιλικα
Ιορδανης
τοσα ειχα, τοσα εβαλα...
αλλη φορα θα σε παιρνω τηλ να μου δινεις εσυ τα υπολοιπα για να αγοραζω αυτα που θελω...
@stradale διαθετεις και χιουμορ βλεπω
@heli2000 το κολλημα σου ποιο ειναι???
@amareto μονο γκαζι βλεπεις να προσφερει δηλαδη??? τα bucket τις 17'' και τα φρενα τα δινουν ξεχωριστα???
@kordelofioge μιλα πιο ομορφα...λες πολλα...
@lalaki εδειξα καπου να μην το σεβομαι???η πλακα δηλαδη σε ενα φιλαρακι ειναι ασεβεια????
@s2000 fun σε ευχαριστω για το support σου...
οσο για σενα πακετακο επειδη βλεπω οτι λες οτι σε συμφερει θα πω και εγω οτι με συμφερει...
λοιπον: οταν το αμαξι ηταν μαμα ο πακετος με περναγε στα 120 σαν σταματημενο ρολλ 2ες 4000 στροφες...
οταν εβαλα προγραμμα και ξαναπηγαμε μεχρι τα 160 ηταν πισω 2 αμαξια απο ρολλ 2ες 4500 στα 180 δικα μου με περναγε
οταν εβαλα εξατμιση απο 2ες 5000 δικες μου μεχρι τα 210 ηταν πισω 2 αμαξια και δεν μαζευε πουθενα!!!!..τοτε ειχε βαλει και εγκεφαλο...
το θεμα ειναι επειδη το εμαθε το εργο δεν ξαναπηγαμε ποτε 2ες κατω απο 4500
κανονιζουμε να πατησουμε ενα βραδυ παλι μια απο σταση και μια απο ρολλ
απο σταση πραγματικα δεν εχουμε επαφη
απο ρολλ ομως μου εκανε πουπουλακια και ηθελε 1ες εκεινος 2ες εγω...
συμφωνησα γιατι ειναι φιλος και εκανα το λαθος να παμε τροχαια...
εκει απλα δεν παταγε ουτε και η μιση 3η μου...με αποτελεσμα 'η να κοπιαρουμε η να ειμαι εγω μπροστα ενα αμαξι...δεν θα τα εγραφα γιατι ειχαμε πει οτι δεν θα λεγαμε κατι...και υπαρχει και βιντεο αλλα φυσικα θα το διαψευσει ο φιλος
ενα απο ρολλ 2ες 5000 γιατι το επιασε το θεμα οτι πιο κατω θα φαει τον αμπακο, οπου ψηλα μαζευα και θα περναγα. το ειπε και ο στεφανος...
http://www.youtube.com/watch?v=5NoCC2Ki-qo
και ενα απο 1ες εκεινος 2ες εγω...
http://www.youtube.com/watch?v=SjPMs2SLqYA
σε καλυτερη ασφαλτο πακετακο απλα δεν υπαρχεις...
εγω απο σταση πηγα...παμε και μια 3500!!! δεν σου λεω παρακατω γιατι θυμαμαι πως και στις προσπερασεις πρεπει να κατεβασετε ταχυτητα..
αν κανατε πλακα θα βαζατε και κανα emoticon αρα μαλλον σοβαρα μιλατε..ευχαριστω θερμα ολους που ειναι τοσο φιλικοι απεναντι μου...τετοια χολη δεν την περιμενα...σας εχει βγει το ονομα εκει εξω...ψαξτε καλυτερα..η παρουσια μου ειναι περιττη μαλλον..παρακαλω καποιον admin να σβησει τον λογαριασμο μου
σας ειχα για πιο ανθρωπους...
καλα να περνατε με τα κουκλια σας..
φιλικα
Ιορδανης
Παιδιά ο Ιορδάνη είναι καλό παιδί. Το οτι κάνει πλάκα σε μένα και μιλάει για μένα δεν σημαίνει οτι προσβάλει τους υπόλοιπους.
@Ιορδάνης. Εσύ ρε βλήμα γιατί προκαλείς?
Την πέμπτη σε περιμένω ΑΒ, να πάμε ΟΧ να δεις το έργο, αν έχεις κι άλλες απορίες.
Originally Posted by MANOS,Oct 7 2008, 01:02 PM
Και στο κατω κατω της γραφης δεν του απανταει ο πακετος γιατι εχει λερωμενη τη φωλια του και του κανετε επιθεση ολοι οι υπολοιποι?
To καινουργιο boxster s ειναι +1400cc απο εμας και οχι +1200 φιλαρακο stradale,εκτος εαν εσυ εισαι 2,2
και δεν λες τιποτα
.Περα απο την πλακα μια χαρα πηγες.Για 2 κολωνες πες του στον υπνο του ή σε καμμια ανηφορα 1400μετρα βλεπε κερατεα.
και δεν λες τιποτα
.Περα απο την πλακα μια χαρα πηγες.Για 2 κολωνες πες του στον υπνο του ή σε καμμια ανηφορα 1400μετρα βλεπε κερατεα.
Originally Posted by jpcupra,Oct 7 2008, 12:16 PM
Αλλα το στυλάκι "τα bucket τις 17'' και τα φρενα τα δινουν ξεχωριστα???" δεν μου αρέσει, δλδ τι έπρεπε να γράψω όλο το κατεβατό με τον εξοπλισμό του Corsa για να είσαι ευχαριστημένος?
Ρε εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά που μπαίνουν και γράφουν στο forum, έχω πρόβλημα με αυτούς που αναφέρονται στο όνομα μου χωρίς λόγο και δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν αυτα που διαβάζουν αν τους προσβάλουν η όχι......
Λοιπόν το θέμα με το τον jpcupra το θεωρώ λήξαν. Μην συνεχίσετε άλλο ούτε εσείς ούτε ο jpcupra. Οτιδήποτε γραφτεί από το δικό μου Post kai κάτω για να δωσει συνέχεια θα διαγραφεί (όπως και τα υπόλοιπα μόλις βρούμε χρόνο) και συγνώμη όλους για τον τόνο αλλά κάποιος πρέπει να το σταματήσει αυτό