Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Oct 7, 2008 | 12:55 PM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

re mano mpaineis se ena forum gia na kseftiliseis kapoin pou ekanes filika patimata??pisteyw lathos diaxeirhsh apo tous emplekomenous..
Old Oct 7, 2008 | 12:56 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Δε θελω να μ ευχαριστεις Ιορδανη ουτε κατανοηση δειχνω. Απλα παρακολουθω δοξα το Θεο αρκετο καιρο αυτο το forum και σε στιγμες που πραγματικα χρειαστηκε να φανουν ολοι εδω μεσα για το ΘΥΜΟ που ξαφνικα τους δημιουργησαν καποιοι δε ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΟΤΕ, οχι για να με υποστηριξουν αλλα για να δειξουν τη μαγκια τους.
Και οχι μονο δεν εκραξαν τον υβριστη τους αλλα ουτε και το μελος μας που δημιουργησε το ολο θεμα.
Αλλα ετσι ειναι.
Τελοσπαντων, μη δινεις σημασια και δες το ως χαβαλε. Κανεις δεν εχει κατι προσωπικο μαζι σου και καλα κανεις και γραφεις εδω μεσα και να συνεχισεις να γραφεις.
Old Oct 7, 2008 | 12:59 PM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

jpcupra poso mporei mono me exatmisi na paei to corsaki??giati exoume enan edw stin halkida kai leei pairnei 10+aloga apo downpipe kai pisw..programma+exatmisi posa pairnei?
Old Oct 7, 2008 | 01:01 PM
jpcupra's Avatar
Registered User

αλλο πλακα και αλλο ξεφτυλιζω φιλε...
εγω τον πακετο ηθελα να πειραξω...
τωρα γιατι αρρωστησατε ολοι μαζι μου δεν το καταλαβαινω...
''κουβαδακια μπλε και καροτσι σουπερ μαρκετ''
συγχαρητηρια...
σε ολα τα ποστ μου για τον πακετο παντα εβαζα emoticon.αυτο δεν σου εκανε εντυπωση??
Old Oct 7, 2008 | 01:02 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by kordelinos,Oct 7 2008, 12:55 PM
re mano mpaineis se ena forum gia na kseftiliseis kapoin pou ekanes filika patimata??pisteyw lathos diaxeirhsh apo tous emplekomenous..
Ενω ΡΕ Κορδελινο ειναι καλυτερα να μπαινεις και να γραφεις οτι με το S εισαι μπροστα ενω στην πραγματικοτητα εισαι πισω?
Αυτο δε σε πειραζει εσενα? Ή εισαι τοσο large? Τα παιδια ειναι φιλοι. Και στο κατω κατω της γραφης δεν του απανταει ο πακετος γιατι εχει λερωμενη τη φωλια του και του κανετε επιθεση ολοι οι υπολοιποι?
Εγραψε κατι προσβλητικο για το S σου και δεν το ειδα?
Για χαλαρωστε μερικοι και δειτε τη και λιγο αλλιως.
Old Oct 7, 2008 | 01:03 PM
jpcupra's Avatar
Registered User

Originally Posted by kordelinos,Oct 7 2008, 12:59 PM
jpcupra poso mporei mono me exatmisi na paei to corsaki??giati exoume enan edw stin halkida kai leei pairnei 10+aloga apo downpipe kai pisw..programma+exatmisi posa pairnei?
δεν παιρνει καθολου απο εξατμιση...
αν δεν υπαρχει προγραμμα διαφορα δεν θα δει...
με φιλτρο προγραμμα εξατμιση το αμαξι φλερταρει τα 230 περιπου..
Old Oct 7, 2008 | 01:07 PM
jpcupra's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Oct 7 2008, 01:02 PM
Και στο κατω κατω της γραφης δεν του απανταει ο πακετος γιατι εχει λερωμενη τη φωλια του
την εχει παναθεματον
δεν θα μπω στην διαδικασια να πω ακριβως τι μου εχει πει γιατι ειμαι φιλαρακι του...
αλλα μαλλον ξεχναει και θα τον μαλωσω στο τελος
δες το αναλυτικοτατο ποστ που εκανα σχετικα με τα πατηματα μας σε σχεση με τον πακετο..
αν ημουνα τριτος, μονο και μονο απο τα βιντεακια απο την αναλυτικοτατη περιγραφη που εκανα θα με πιστευα...
Old Oct 7, 2008 | 01:13 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Ληγει το θεμα αυτο εδω.
Κι εσενα Ιορδανη θα σε παρακαλουσα να ξεκαθαριζεις αλλη φορα οτι τα πειραγματα σου αφορουν τον Πακετο και δεν ειναι υποτιμητικα για τα S. Απλα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις.
Old Oct 7, 2008 | 01:29 PM
lihoudis2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Oct 7 2008, 01:13 PM
Ληγει το θεμα αυτο εδω.
Κι εσενα Ιορδανη θα σε παρακαλουσα να ξεκαθαριζεις αλλη φορα οτι τα πειραγματα σου αφορουν τον Πακετο και δεν ειναι υποτιμητικα για τα S. Απλα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις.
mporeis na mou eksigiseis re mano pos kataferneis kai dineis liseis kai iremeis ta pveymata me photo sot avatar ena kolodaxtylo.......
Old Oct 7, 2008 | 02:16 PM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

To topic ειναι υποτιθεται για κοντριτσες που καναμε και οχι για να τσακωνομαστε με τοn jp που μπηκε να πειραξει το φιλο του.Το εχω ξαναπει και σε προηγουμενο ποστ του παιδιου οτι υπο συνθηκες ολα γινονται.Και για μενα δεν ειπε και κατι κακο,ειπε τα πατηματα που εκανε με τον φιλο του.Δεν αναφερθηκε σε ολα τα S.Ε δεν ειναι λογικο αμα ανοιξει το S στις 4 με 2ες να φυγει το οπελ που ειναι στην max ροπη του?Γι'αυτο εγω ανοιγω παντα απο χλμ.Οχι 2ες-3ες-4ες-5ες με 2,3,4000 rpm.Θες ρολλ?Παμε η απο χαμηλα γυρω στα 50 η πιο ψηλα γυρω στα 80 με οτι σχεση θελει ο καθενας ή απο σταση.Το καθε αμαξι ειναι διαφορετικο.Εμενα οταν μου λενε κατι πιτσιρικαδες παμε απο 2ες και 3000 εγω τους λεω παμε 2ες και 8000 και με κοιτανε σα χαζοι.Ετσι ειναι το σωστο το καθε αμαξι εκει που εχει την δυναμη του.Αρα δεν παιζει παρεξηγηση το παιδι τα ειπε σωστα για μενα.Αν θελει ο φιλος του ν'ανοιγει με αυτον τον τροπο ολα καλα.Πατηματα να γινονται.Παντως φιλε jp(ζητω συγνωμη γι το offtopic αυτοκινητο!)θα μου αρεσε ν'ανοιγα με το crx μου ομως με το αμαξι σου,παντα απο σταση,γιατι πιστευω ειναι ιδια κατηγορια,μπροστοκινητο,1600 ,παρομοια καροτσα κ.τ.λ.Ειναι το vtec φυσικα με φιλτρακι,εξατμιση απο καταλυτη και πισω και φλαντζα spoon.Ουτε προγραμμα,ουτε χταποδι ουτε τιποτα το extreme.Αντε το πολυ πολυ να φορεσω και ενα decat γιατι με ζαλιζουν ολοι οι γνωστοι οτι παραειμαι νομιμος .Να γραψω και 2 ανοιγματακια offtopic καθως γυριζα με το crx σημερα ανοιξα πισω απο μαυρο fr με μπουρι και φλογες! και αφου πρωτα ειχε πεσει το αναλογο τσιγκλιμα απο πλευρας τους με 2 ηχηρα φτερνισματα διπλα μου απο 80 εως 180 και δεν μου ανοιξαν ουτε μισο αμαξι!!!Βεβαια βοηθησε μαλλον οτι πατησαμε κατηφορα και μετα ανηφοριζε ο δρομος(γεφυρα Σταυρου παλι) και μες την τρελη χαρα που ειμουνα σκαει και mx-5 προηγουμενης γενιας στην κατεχακη,τουρμπατος με 190ps οπως μου ειπε(πολυ ωραιος τυπακος).Αφου ξεσηκωσαμε ολον τον Υμμητο στηθηκαμε απο σταση,αφου τα ειπαμε 1ες-2ες μισο με ενα αμαξι μπροστα και μετα ανοιγα σιγα-σιγα σταθερα.To mx-5 ανοιχτο.Με εχει παει πολυ καλα 2 μερες τωρα και με το S και με το crx.Αρε Hondaρες τοσα χρονια ευχαριστησης .

All times are GMT -8. The time now is 10:31 PM.