ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
[QUOTE=fas2k,Nov 5 2008, 09:26 PM] ΤΡΙΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008
Σε λειτουργία από σήμερα οι κάμερες στην Αττική οδό (αποκλειστικό!)
Οι δύο κάμερες που βρίσκονται κατά μήκος της Αττικής οδού έχουν τεθεί σήμερα σε πλήρη λειτουργία! Επομένως οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται στους παραβάτες, κάτι που δεν γινόταν μέχρι
Σε λειτουργία από σήμερα οι κάμερες στην Αττική οδό (αποκλειστικό!)
Οι δύο κάμερες που βρίσκονται κατά μήκος της Αττικής οδού έχουν τεθεί σήμερα σε πλήρη λειτουργία! Επομένως οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται στους παραβάτες, κάτι που δεν γινόταν μέχρι
Χθες βραδι εγιναν οι εξης κοντρες:
-Κιτρινο S2k compressor vs Yiannakos
-Κιτρινο S2k compressor vs MANOS
Yiannakos μπροστα 4-5 αυτοκινητα
MANOS μπροστα 3-4 αυτοκινητα
Πολλοι ειπαν οτι ειχαμε την ιδια ακριβως διαφορα με το Yiannako. Εγω δεν ειχα φτασει ακομα και δεν ειδα την πρωτη κοντρα οποτε δεν μπορω να ξερω.
Αυτο που ξερω ειναι οτι το S μου τα πηγε πολυ καλα και ειναι πριονι.
Για αλλη μια φορα τα S του Γιωργου εδειξαν τα δοντια τους σε πολυ φιλικο κλιμα και με καλη παντα διαθεση. Πολυς ο κοσμος και βεβαια απαραιτητη η παρουσια των μπλε.
Ασχετο αλλα χθες πηρε το ματι μου παλι ενα ξανθο μωρο τρελο, τρελοοοοοοοο... Ειναι η δευτερη φορα που το βλεπω στον ΑΒ. Την επομενη κατι μου λεει οτι θα γινει πεσιματικη!
Ακολουθησε μασα στους κοτοπουλαδες με τα σχετικα παντα αστεια του Θαναση που εδωσε ρεσιταλ παλι. Με τις μαλακιες του θα πνιγω καμια μερα

Αυτα εγιναν χθες.
Α ρε HONDARA μου, HONDARA μου παλι στην κορυφη θα εισαι!!!!

Πολλοι ειπαν οτι ειχαμε την ιδια ακριβως διαφορα με το Yiannako. Εγω δεν ειχα φτασει ακομα και δεν ειδα την πρωτη κοντρα οποτε δεν μπορω να ξερω.
Αυτο που ξερω ειναι οτι το S μου τα πηγε πολυ καλα και ειναι πριονι.

Για αλλη μια φορα τα S του Γιωργου εδειξαν τα δοντια τους σε πολυ φιλικο κλιμα και με καλη παντα διαθεση. Πολυς ο κοσμος και βεβαια απαραιτητη η παρουσια των μπλε.
Ασχετο αλλα χθες πηρε το ματι μου παλι ενα ξανθο μωρο τρελο, τρελοοοοοοοο... Ειναι η δευτερη φορα που το βλεπω στον ΑΒ. Την επομενη κατι μου λεει οτι θα γινει πεσιματικη!
Ακολουθησε μασα στους κοτοπουλαδες με τα σχετικα παντα αστεια του Θαναση που εδωσε ρεσιταλ παλι. Με τις μαλακιες του θα πνιγω καμια μερα

Αυτα εγιναν χθες.
Α ρε HONDARA μου, HONDARA μου παλι στην κορυφη θα εισαι!!!!
Pio poly kai apo ta dyo anoigmata mou arese to to spasimo ths prwths me to flogidi sto paradromo MANO
Krima gia ena saxaki pou opws gyrnagame apo ethniki ,se mia strofi to eidame karfomeno stis mpargieres ta paidia edeixnan mia xara to saxo omws katholou.
P.S.Akoma na to xonepsw to saduich apo tous kotopoulades poooo.
Περιμενω το βιντεο απο την εκδρομη που ντριφταρα...
Θα το στειλω να το παιξουν τα καναλια στις ειδησεις....
Ο Τασεας μου εκανε παρατηρηση οτι τον ενοχλουσε ο ηχος απο την εξατμιση μου.
Αυτο που πραγματικα τον ενοχλουσε ειναι που δεν ακουγε το μοτερ του και δε μπορουσε ουτε καν να με δει.

Ναι Νικος Κουγκοοοοοοοος????
Αλφα βρε γαβ γαβ....
Θα το στειλω να το παιξουν τα καναλια στις ειδησεις....
Ο Τασεας μου εκανε παρατηρηση οτι τον ενοχλουσε ο ηχος απο την εξατμιση μου.
Αυτο που πραγματικα τον ενοχλουσε ειναι που δεν ακουγε το μοτερ του και δε μπορουσε ουτε καν να με δει.

Ναι Νικος Κουγκοοοοοοοος????
Αλφα βρε γαβ γαβ....
Originally Posted by MANOS,Nov 6 2008, 07:22 AM
Χθες βραδι εγιναν οι εξης κοντρες:

Οι λόγοι είναι 3.
1. το αμάξι σου γ@μ@ει
2. ξεκίνησα καθυστερημένα
3. πατήσαμε λίγο ποιο μικρή απόσταση
πολύ καλό παιδί ο Αλέξανδρος
και το αμάξι του , μην τρελαθούμε