ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Αυτα τα RX8 εχουν αρχισει και μου σπανε τα νευρα.Ηρθε ενα γιδι και μου κολλησε σημερα προφυλακτηρα στην παραλιακη ουτε τα φαναρια του δεν εβλεπα.Μου ηρθε να κατεβω στο φαναρι να τον κραξω.
Και για να μην ειμαι οφτοπικ αν παταγα θα τον ξεσκονιζα.
Και για να μην ειμαι οφτοπικ αν παταγα θα τον ξεσκονιζα.
Manos2k giati to les ayto re file egw petyxa sthn kinisi bebaia kai oxi kapou anoixta rx8 pou mou eipe oti htan 300aloga atmosfaira xaxaxaxaxaxa.Alla mou to pe ayto kolimenoi sthn ag. dhmhtriou oxi kapou anoixta na etroge ton amazeyto.
Entometaksy ton rwtisa pws re file ebgales 300 atmosfaira apo ton rotora ? H apanthsh tou : TO FTIAXNW STON KATARAMENO
Entometaksy ton rwtisa pws re file ebgales 300 atmosfaira apo ton rotora ? H apanthsh tou : TO FTIAXNW STON KATARAMENO
Εμένα πάλι υπάρχει ένας φίλος με ένα Cosmo που ισχυρίζεται ότι φοράει πρόγραμμα που πάει μέχρι τις 14.000σαλ
και είναι σίγουρος ότι θα με ξυλοφορτώσει...
Όταν όμως προχθές τον ρώτησα πως στέκεται με GTI (είναι το μόνο πράγμα που έχω ανοίξει
) μου είπε οτι στην αρχή του φεύγει 2 αμάξια το Golf αλλά μετά στα ψηλά τον πιάνει... Go Figure....
και είναι σίγουρος ότι θα με ξυλοφορτώσει... Όταν όμως προχθές τον ρώτησα πως στέκεται με GTI (είναι το μόνο πράγμα που έχω ανοίξει
) μου είπε οτι στην αρχή του φεύγει 2 αμάξια το Golf αλλά μετά στα ψηλά τον πιάνει... Go Figure....