Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Dec 11, 2008 | 03:46 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Προσπαθώ να αγιάσω, προσπαθώ να μαζευτώ, αλλά μία ανώτερη δύναμη με θέλει αλήτη, teddyboy κλπ.

Μετά την πίστα είπα να πάω λίγο στους δικούς μου να τους δω να ηρεμήσω. Γυρνώντας προς Μαρούσι, στο Ολ. Χωριό βλέπω ένα S μαύρο με μονόμπουκη. Λέω, γνωστός κώλος και μη εξαιρετέος. Στέκομαι ψαρωτικά δίπλα, κοιτάω, και, όπως ήταν αναμενόμενο, βλέπω τον Πακετάκο, ο οποίος, αντί για καλησπέρα, είπε 'Δεν κάνεις επιτόπου να ανοίξουμε;'

Τι να κάνω, γύρισα, πάμε πρώτο πάτημα 2ες και ο Πακέτος πετάγεται 3 αμάξια μπροστά στο πάτημα, πράγμα φυσιολογικό, αφού είχα 3η .

2ο πάτημα 2ες και 3ες, πηγαίναμε μαζί, μέχρι που έκοψε για να μην πέσει πάνω σε έναν ανυποψίαστο φουκαρά. Σα να μου φάνηκε ότι αν και πετάχτηκα λίγο μπροστά με το που πατήσαμε, που μπορεί να οφείλεται στο ότι πάτησα ελάχιστα πιο νωρίς ή είμαι λίγο πιο ροπάτος χαμηλά, σταδιακά νομίζω ότι πήγαινε να περάσει μπροστά. Φυσιολογικά, η μονή πρέπει να υπερέχει στις υψηλές ταχύτητες.

Αναστροφή και πάμε πάλι από 2ες αλλά η 3η δεν μπήκε - ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ! που λέει και ο Ζουγανέλης , κάνω παραπομπήνα μη γελάω μόνος μου.

Οπότε πάμε άλλη μία τελευταία, από 1ες λέει ο μάγος Πακέτος, εγώ χατήρι ΔΕΝ χαλάω, η γέφυρα στην Κύμης γεμάτη λαό, ο Πακέτος κάνει τα ταχυδακτυλουργικά του, εγώ έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά ήμουν και λίγο χεσμένος από πιο πριν που έχασα την ταχύτητα, αποτέλεσμα ο πακέτος 1+ αμάξι μπροστά, κέρδισε το θέαμα και ο λαός άκουσε τις Χοντάρες να τραγουδάνε, ο Πακέτος πήγε Βασιλό για ψώνια, εγώ Μαρούσι για ποτό, έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στον γκαιφέ (φράφο)

Σας αγαπάω όλους. Το αμάξι του Πακέτου δεν πάει μία, ούτε το δικό μου, γιαυτό και οι κόντρες μας έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Όσοι πιστοί προσέλθετε
Old Dec 11, 2008 | 03:57 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Τελικα οι μεταξυ μας κοντρες ειναι οι καλυτερες. Μετα τη πιστα πετυχα τον S2000_FUN, γνωστος κ0λ0ς και αυτος.
Καποια στιγμη που τον προσπερασα ερχεται αριστερα και ειμαστε και οι δυο με κλειστα παραθυρα οποτε αρχιζει η συννενοηση με τη νοηματικη. Του κανω με τα δαχτυλα "6η ειμαι". Τα ιδια κι εκεινος. Καπου ειπαμε και οι δυο "ανοιγουμε?" με νοηματικη παλι.

Ακουσα καποια στιγμη μια κορνα και λεω "ωχ κορναρει για ανοιγμα, κατσε να χαμηλωσω το ραδιοφωνο για να ακουσω ποτε να ξεκινησουμε" λεω απο μεσα μου. Με λιγα λογια ο Χρηστος ανοιξε μονος του και εφυγε μπροστα και εγω ακομα ειχα το κουμπι στο χερι, ευτυχως δηλαδη διοτι ειχα φτασει στην εξοδο για Αττικη Οδο και παραλιγο να τη χασω. Τελικα ανοιξα μονος μου το παραθυρο και πληρωσα στα διοδια.

Αυτο το ανοιγμα... ηταν ολα τα λεφτα... που ειχα σε ψιλα.
Old Dec 11, 2008 | 04:14 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by lalakis2000,Dec 11 2008, 12:46 PM
βλέπω τον Πακετάκο, ο οποίος, αντί για καλησπέρα, είπε 'Δεν κάνεις επιτόπου να ανοίξουμε;'
Φαντάζομε την σκηνή

Lalakis Να πατάς ποιο συχνά γιατί τα γράφεις πολύ ωραία
Old Dec 11, 2008 | 04:16 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

Τώρα που είπες 'Όλα τα λεφτά', θυμήθηκα ότι πρέπει να αδειάσω το αμάξι από τα κέρματα. Κάθε φορά που μπαίνω στην πίστα με κέρματα στην τσέπη στις πρώτες στροφές αρχίζουν και σκορπίζουν και μετά από λίγο το αμάξι κάνει σαν κουμπαράς.

Άμα το δώσω σε καναν Πάκιστανό για πλύσιμο πιστεύω θα το βγάλει το εισιτήριο επιστροφής για τη χώρα του με τα λεφτά που θα βρει .
Old Dec 11, 2008 | 04:21 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

Originally Posted by yiannakos,Dec 11 2008, 05:14 AM
Φαντάζομε την σκηνή

Lalakis Να πατάς ποιο συχνά γιατί τα γράφεις πολύ ωραία
Μάλλον τα γράφω καλύτερα από ότι τα κάνω
Old Dec 11, 2008 | 04:25 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

CaymanS vs S2000 2,2

Όχι για το αποτέλεσμα...... αλλά σαν τροφή για τα αυτιά
Old Dec 11, 2008 | 04:26 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

[QUOTE=lalakis2000,Dec 11 2008, 01:21 PM] Μάλλον τα γράφω καλύτερα από ότι τα κάνω
Old Dec 11, 2008 | 04:51 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

Originally Posted by yiannakos,Dec 11 2008, 05:26 AM
τα γράφεις καλά αλλά και από ότι είδα στην πίστα τα κάνεις και καλά
Old Dec 11, 2008 | 04:54 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Κανει και αλλα καλα αλλα ειναι prive!

Και για να μην ειμαστε off-topic, το ΣΚ λεω να ανοιξουμε.
Old Dec 11, 2008 | 05:10 AM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Dec 11 2008, 04:46 AM
Προσπαθώ να αγιάσω, προσπαθώ να μαζευτώ, αλλά μία ανώτερη δύναμη με θέλει αλήτη, teddyboy κλπ.

Μετά την πίστα είπα να πάω λίγο στους δικούς μου να τους δω να ηρεμήσω. Γυρνώντας προς Μαρούσι, στο Ολ. Χωριό βλέπω ένα S μαύρο με μονόμπουκη. Λέω, γνωστός κώλος και μη εξαιρετέος. Στέκομαι ψαρωτικά δίπλα, κοιτάω, και, όπως ήταν αναμενόμενο, βλέπω τον Πακετάκο, ο οποίος, αντί για καλησπέρα, είπε 'Δεν κάνεις επιτόπου να ανοίξουμε;'

Τι να κάνω, γύρισα, πάμε πρώτο πάτημα 2ες και ο Πακέτος πετάγεται 3 αμάξια μπροστά στο πάτημα, πράγμα φυσιολογικό, αφού είχα 3η .

2ο πάτημα 2ες και 3ες, πηγαίναμε μαζί, μέχρι που έκοψε για να μην πέσει πάνω σε έναν ανυποψίαστο φουκαρά. Σα να μου φάνηκε ότι αν και πετάχτηκα λίγο μπροστά με το που πατήσαμε, που μπορεί να οφείλεται στο ότι πάτησα ελάχιστα πιο νωρίς ή είμαι λίγο πιο ροπάτος χαμηλά, σταδιακά νομίζω ότι πήγαινε να περάσει μπροστά. Φυσιολογικά, η μονή πρέπει να υπερέχει στις υψηλές ταχύτητες.

Αναστροφή και πάμε πάλι από 2ες αλλά η 3η δεν μπήκε - ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ! που λέει και ο Ζουγανέλης , κάνω παραπομπήνα μη γελάω μόνος μου.

Οπότε πάμε άλλη μία τελευταία, από 1ες λέει ο μάγος Πακέτος, εγώ χατήρι ΔΕΝ χαλάω, η γέφυρα στην Κύμης γεμάτη λαό, ο Πακέτος κάνει τα ταχυδακτυλουργικά του, εγώ έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά ήμουν και λίγο χεσμένος από πιο πριν που έχασα την ταχύτητα, αποτέλεσμα ο πακέτος 1+ αμάξι μπροστά, κέρδισε το θέαμα και ο λαός άκουσε τις Χοντάρες να τραγουδάνε, ο Πακέτος πήγε Βασιλό για ψώνια, εγώ Μαρούσι για ποτό, έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στον γκαιφέ (φράφο)

Σας αγαπάω όλους. Το αμάξι του Πακέτου δεν πάει μία, ούτε το δικό μου, γιαυτό και οι κόντρες μας έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Όσοι πιστοί προσέλθετε
Σοβαρά ρε δεν είπα ουτε καλησπέρα? Άθλιος είμαι. Αλλά ξέρω οτι δεν μου κρατάς κακία. Τα ανοίγματα έγιναν έτσι ακριβώς. Στο σωστό πάτημα στα 400 μέτρα(γέφυρα-γέφυρα) ήμουν ένα κενό μπροστά.
Μετά πήγα προς Βασιλόπουλο να ψωνίσω ένα γνωστό opel gt. Το αποτέλεσμα ήταν στα 1000 μέτρα 3++ αμάξια μπροστά. Κανείς άλλος δεν ανοίγει μαζί μου. Κάνουν δηλώσεις και μετά δεν εμφανίζονται.

Υ.Γ. Αγγελία ---> Ψάχνομαι.

All times are GMT -8. The time now is 06:23 PM.