ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ρε gzob,πες μου,αν το S του cpt φορεσει ITBs πιστευω(χωρις να ειμαι και ο πλεον ειδικος) και απο αυτα που εχω διαβασει και δει πως ουτε φουλ πρωτο σταδιο Μ3 θα μπορεσει να περασει τετοιο S.Εχω δει S 2λιτρο 4πεταλουδο στο τελευταιο vtec club vol.6 γυρω στα 300 μοτερ και το ετρεχαν σε βρεγμενη πιστα(tchuciya οδηγος) μαζι μ'ενα κομπρεσσερατο,ενα turbo(spoon!!!) και ενα 1ο σταδιο.Ε,το 4πεταλουδο ρε φιλε δεν παταγε πουθενα κατω.Σε καθε βυθισμα του γκαζιου,το S ερχοταν καθετα.Απιστευτη αποκριση και ροπη,αφου τα,χε παιξει και ο tchuciya!Για το 2,4+ITBs+haltech που μιλαγε η J'S για σχεδον 370
αλογα μοτερ,ξερει κανεις τιποτα?
Σωτηρακι μη μασας.
Για χθες δε γινοταν να κανουμε τιποτα καλυτερο.
Παραλιγο να το σπασω το σασμαν
απο τη δυναμη και τη μανια μου.
ΟΜΩΣ δεν εχουμε πει ακομα την τελευταια λεξη.
Θα βρουμε μαμα Μ3 να δοκιμασουμε και θα τους καλεσω να ερθουν εκει να το δουν το εργο.
Μετα θ αρχισει το γλεντι.
Για χθες δε γινοταν να κανουμε τιποτα καλυτερο.
Παραλιγο να το σπασω το σασμαν
απο τη δυναμη και τη μανια μου.ΟΜΩΣ δεν εχουμε πει ακομα την τελευταια λεξη.
Θα βρουμε μαμα Μ3 να δοκιμασουμε και θα τους καλεσω να ερθουν εκει να το δουν το εργο.
Μετα θ αρχισει το γλεντι.
Originally Posted by nipponS2000,Dec 9 2008, 12:30 PM
Ρε gzob,πες μου,αν το S του cpt φορεσει ITBs πιστευω(χωρις να ειμαι και ο πλεον ειδικος) και απο αυτα που εχω διαβασει και δει πως ουτε φουλ πρωτο σταδιο Μ3 θα μπορεσει να περασει τετοιο S.Εχω δει S 2λιτρο 4πεταλουδο στο τελευταιο vtec club vol.6 γυρω στα 300 μοτερ και το ετρεχαν σε βρεγμενη πιστα(tchuciya οδηγος) μαζι μ'ενα κομπρεσσερατο,ενα turbo(spoon!!!) και ενα 1ο σταδιο.Ε,το 4πεταλουδο ρε φιλε δεν παταγε πουθενα κατω.Σε καθε βυθισμα του γκαζιου,το S ερχοταν καθετα.Απιστευτη αποκριση και ροπη,αφου τα,χε παιξει και ο tchuciya!Για το 2,4+ITBs+haltech που μιλαγε η J'S για σχεδον 370
[QUOTE=nipponS2000,Dec 9 2008, 10:30 PM]Ρε gzob,πες μου,αν το S του cpt φορεσει ITBs πιστευω(χωρις να ειμαι και ο πλεον ειδικος) και απο αυτα που εχω διαβασει και δει πως ουτε φουλ πρωτο σταδιο Μ3 θα μπορεσει να περασει τετοιο S.Εχω δει S 2λιτρο 4πεταλουδο στο τελευταιο vtec club vol.6 γυρω στα 300 μοτερ και το ετρεχαν σε βρεγμενη πιστα(tchuciya οδηγος) μαζι μ'ενα κομπρεσσερατο,ενα turbo(spoon!!!) και ενα 1ο σταδιο.Ε,το 4πεταλουδο ρε φιλε δεν παταγε πουθενα κατω.Σε καθε βυθισμα του γκαζιου,το S ερχοταν καθετα.Απιστευτη αποκριση και ροπη,αφου τα,χε παιξει και ο tchuciya!Για το 2,4+ITBs+haltech που μιλαγε η J'S για σχεδον 370
Στην κατάβαση Κηφισίας,άνοιξα από στάση με ένα S3 2.0 μόνο με πρόγραμμα.
Δεν ξεκίνησε καλά το audi με αποτέλεσμα να του φύγω αλλά στην 2α με μάζεψε και στα 180 που κόψαμε είχαμε καμιά κολόνα διαφορά.
Δεν ξεκίνησε καλά το audi με αποτέλεσμα να του φύγω αλλά στην 2α με μάζεψε και στα 180 που κόψαμε είχαμε καμιά κολόνα διαφορά.