ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Μιλαει η εμπειρια τωρα
για σενα λεω jr
Μαριε παντως οι μετρησεις σε ολα αυτα εχουν μια μικρη αποκλιση λογω gps βαλε κι'ολας οτι εχεις 18αρια και αλλα φρενα που δεν βοηθανε και πολυ μια χαρα χρονο σου εδειξε
για σενα λεω jrΜαριε παντως οι μετρησεις σε ολα αυτα εχουν μια μικρη αποκλιση λογω gps βαλε κι'ολας οτι εχεις 18αρια και αλλα φρενα που δεν βοηθανε και πολυ μια χαρα χρονο σου εδειξε
Ανοιξα με ένα Leon cupra II σήμερα το πρωί από στάση.Ο καημένος ο συμπλέκτης θα την ακούσει.Αλλά μου την δίνει οταν με κοιτάνε περίεργα.
Μαμά ήταν το leon.Ξεκινάμε, φεύγω 2 αμάξια λόγο εκκίνησης.2 τα του ανοίγω και άλλο ένα,3η σταθερή και μετά κόψαμε.
Υ.Γ. Ρε Μαριε, καμιά φώτο από φρένα θα μας βάλεις?
Μαμά ήταν το leon.Ξεκινάμε, φεύγω 2 αμάξια λόγο εκκίνησης.2 τα του ανοίγω και άλλο ένα,3η σταθερή και μετά κόψαμε.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Stradale,Feb 6 2009, 11:29 AM
Originally Posted by Stradale,Feb 6 2009, 11:29 AM
Ανοιξα με ένα Leon cupra II σήμερα το πρωί από στάση.Ο καημένος ο συμπλέκτης θα την ακούσει.Αλλά μου την δίνει οταν με κοιτάνε περίεργα.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Χθες το βραδυ στη παραλιακη με κατευθυνση προς το Λαιμο, Σβερκο κτλ πετυχα κανα 2-3 Civic και αλλα αυτοκινητα μετεπειτα, απο το υψος του Golf και θυμηθηκα τις καλες παλιες εποχες του κοψε-ραψε. Εν κινηση ηταν σε μια στιγμη και τα 3 στη σειρα για να ανοιξουν. Ε, δεν αντεξα και μπηκα στο πειρασμο και πηγαμε γ@μ10ντ@$ μεχρι και τα φαναρια στο Vive Mar. Ανοιγμα, αλλαγες, σφηνες προφυλακτηρες και απλα ακολουθουσα για το καλαμπουρι τη παρεα (συνεχεια μαζευα εδαφος, ειχε αρκετη κινηση). Ηταν και το πρωτο γερο τεστ των φρενων σε ενα σημειο οπου ενας Μ%$#^&@$ ηταν στη δεξια λωριδα σταματημενος (μαλλον) και πραγματικα εκτιμησα τα φρενα μου. Ε λοιπον, το ευχαριστηθηκα και στα φαναρια ηρθε το παλικαρι με τη συνοδηγο του διπλα και μου λεει "Για μαμα καλα πας, τι του εχεις κανει? Τα φρενα εχεις βαλει μονο? ". "Μηχανικα τιποτα, μονο τα φρενα" του λεω. Πεταξα ενα Χονταρα και συνεχισα προς τον Ώμο (sorry Λαιμο) οπου εκει ακολουθησαν και τα παιδια, εκανα μια περαντζαδα και μετα εφυγα 
Δηλωνω μαμα!

Δηλωνω μαμα!