ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Κατεβαίνω αμέριμνος την Κηφισίας,ωρα 2 το βράδυ.
Κάνω κάτι ανοίγματα στα τούνελ για να ακούσω το vtec και τσουπ κάτι μου κολλάει από πίσω.
Πήγαινα με καμια 100στη οπότε λέω δεν πατάω μην φάμε καμια καλή.
Μας πιάνει φανάρι, και σκάει δίπλα μου 3.0i Ζ4.
Αγάπη μου λέω, εδώ είσαι.
Τον κοιτάω, με κοιτάει,το ξανακοιτάω με ξανακοιτάει ανάβει πράσινο και ξεκινάμε.
Καποια στιγμή κοιτάω τον καθρέφτη, αιώνες πίσω.
Λέω τον μαλάκα, δεν πάτησε, τζάμπα εκκίνηση. Μας πιάνει το άλλο φανάρι, κατεβάζω το παράθυρο και του λέω "φίλε δεν πάταγες, ε?"
Και μου λέει "και βέβαια πάταγα,δεν το κατάλαβα το υπονοούμενο!"
Μετά άνοιξα με μια slk και ένα czt αλλά δεν είναι άξια αναφοράς.
Κάνω κάτι ανοίγματα στα τούνελ για να ακούσω το vtec και τσουπ κάτι μου κολλάει από πίσω.
Πήγαινα με καμια 100στη οπότε λέω δεν πατάω μην φάμε καμια καλή.
Μας πιάνει φανάρι, και σκάει δίπλα μου 3.0i Ζ4.
Αγάπη μου λέω, εδώ είσαι.
Τον κοιτάω, με κοιτάει,το ξανακοιτάω με ξανακοιτάει ανάβει πράσινο και ξεκινάμε.
Καποια στιγμή κοιτάω τον καθρέφτη, αιώνες πίσω.
Λέω τον μαλάκα, δεν πάτησε, τζάμπα εκκίνηση. Μας πιάνει το άλλο φανάρι, κατεβάζω το παράθυρο και του λέω "φίλε δεν πάταγες, ε?"
Και μου λέει "και βέβαια πάταγα,δεν το κατάλαβα το υπονοούμενο!"
Μετά άνοιξα με μια slk και ένα czt αλλά δεν είναι άξια αναφοράς.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Χρηστο, δεν απορω με το αποτελεσμα διοτι απο εκκινηση τα 3λιτρα Ζ4 τα εχουμε για ορεκτικα. Ειδικα οταν δεν ξερουν πως να κανουν κοντρες απο εκκινηση. Πολλοι πιστευουν οτι απλα πρεπει να εισαι στο ρελαντι και να πατησεις γκαζι για να κανεις κοντρα απο σταση, ενω κανονικα πρεπει, οπως ειναι γνωστο, να εχεις ανεβασει τις στροφες σου και να τσαααααακ φυγεις σφαιρα. 
Χθες το βραδυ που εκανα και καποιες δοκιμες με το Vbox το 0-100 με στροφαρισμα, το εβγαλα στα 6.7sec χωρις βεβαια να ειναι και η καλυτερη εκκινηση κατα τη γνωμη μου. Μετα δοκιμασα απο ρελαντι (η περιεργεια βλεπεις) και εβγαλε 9.15sec.

Χθες το βραδυ που εκανα και καποιες δοκιμες με το Vbox το 0-100 με στροφαρισμα, το εβγαλα στα 6.7sec χωρις βεβαια να ειναι και η καλυτερη εκκινηση κατα τη γνωμη μου. Μετα δοκιμασα απο ρελαντι (η περιεργεια βλεπεις) και εβγαλε 9.15sec.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by ManosS2k,Feb 6 2009, 10:37 AM
Αν δε ξεκινησεις με 6.500 δεν ειναι εκινηση!!!!

Χωρις πλακα, απο 6400-6500 στροφες εκανα την εκκινηση αλλα ο δρομος στη παραλιακη (στο Καβουρι) δεν ειναι και ο ιδανικος. Γλιστρησα λιγακι.