ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Παιδιά το παραπάνω ακούγεται αρκετά κουφό
Δεν ξέρω βέβαια αν το λέτε υπερβάλλοντας η το εννοείται πραγματικά
Ποια είναι η αφορμή που το λέτε αυτό ?
Άκουσα πως γίνανε κάποια πατήματα με τον PanosS που φόραγε κάποιο κοντό και ήτανε πίσω
Δεν ξέρω βέβαια αν το λέτε υπερβάλλοντας η το εννοείται πραγματικά
Ποια είναι η αφορμή που το λέτε αυτό ?
Άκουσα πως γίνανε κάποια πατήματα με τον PanosS που φόραγε κάποιο κοντό και ήτανε πίσω
Γιαννακε εχω μιλησει με ατομο που τρεχει σε dragster. Αυτος λοιπον πηγε με το ιδιο σκεπτικο, κοντενοντας το οτι θα κανει καλυτερο χρονο, εχοντας ηδη κοντο πηγε κ το εκανε ακομα πιο κοντο. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να ειναι αργος για 0,7sec. Αυτο που ηθελε να μου πει ειναι οτι το S ειναι ηδη κοντο για αμαξι κ αυτο που εχει ειναι ιδανικο για τα αλογα του αντε κ 1το σταδιο... ανεβαζοντας αλογα το αμαξι δεν προλαβαινει να απλωσει τις ταχυτητες κ "περιοριζεται" σε ενα μικροτερο φασμα ενω εχει δυναμη να δωσει κ σε μεγαλυτερο. Ολοι ξερουμε γτ η 1της μας ειναι η καλυτερη ταχυτητα να πατησουμε. Γτ εκει που τα υπολοιπα αμαξια αλλαζουν στα ~60χλμ εμεις εχουμε αλλα ~15χλμ (αρα πιο μακρυα σχεση) κ εκει τους κανουμε το μπαμ.
Κ γω σκεφτομουν το ιδιο με σενα, κοντο αρα γρηγοροτερο αλλα να, βαση αποδειξεων που ισχυει το αντιθετο. Παντα μιλαω για ευθεια, στις στροφες δεν μπορω να ξερω τι παιζει...
Κ γω σκεφτομουν το ιδιο με σενα, κοντο αρα γρηγοροτερο αλλα να, βαση αποδειξεων που ισχυει το αντιθετο. Παντα μιλαω για ευθεια, στις στροφες δεν μπορω να ξερω τι παιζει...
Originally Posted by ManosS2k,Feb 24 2009, 10:14 AM
εχοντας ηδη κοντο πηγε κ το εκανε ακομα πιο κοντο. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να ειναι αργος για 0,7sec.
Ολοι ξερουμε γτ η 1της μας ειναι η καλυτερη ταχυτητα να πατησουμε.
Ολοι ξερουμε γτ η 1της μας ειναι η καλυτερη ταχυτητα να πατησουμε.
Πιστεύω πως μετά από κάποιο σημείο θα αρχίσει να δρα αρνητικά και να μην ξετυλίγει
Για Ν/Α εχεις απολυτο δικιο, αλλα για ενα F/I πιστευω θα δουλευε καλυτερα, οχι στα 160 βεβαια αλλα απο 104 που σκαει η 2ρα να εσκαγε στα 120... μονο αν δοκιμαστει κτ τετοιο θα μπορουμε να δουμε αποτελεσματα...
Originally Posted by maniatis,Feb 24 2009, 12:22 PM
Ρε Μανο, το εχω ακουσει και απο αλλους οτι εχουμε 1η στα 70+.
Γιατι το δικο μου σπασμενο βγαζει βιαια 67???
Εσυ την ωρα που αλλαζεις σε 2α, βλεπεις 75χλμ?
Γιατι το δικο μου σπασμενο βγαζει βιαια 67???
Εσυ την ωρα που αλλαζεις σε 2α, βλεπεις 75χλμ?