ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by cpt,Nov 24 2008, 12:36 AM
apla den ksanaasxoloume kai den ksanapataw sto basilopoulo.kontra gia mena einai na pernaw kala kai oxi na bgainoun opla.to m3 to perasa to eidan 500 atoma telos ayto to thema.apo dw kai pera tha kanw tis boltes mou kai an stin poreia mou katsei kati tha to apolausw.alla olo auto to stimeno to sixathika.
Ρε να μην υπαρχει ενα NSX εδω στην Αθηνα.Ολοι οι πονηροι με τα 3.3,3.4,3.6 τους να δεις τι θα τρωγανε.Εδω ηρθε απο την Κρητη ο Μανιουδακης με το nsx του και τους πηρε τα στρινγκ,εριξε σε μαμα 997turbo απο σταση και αυτοι οι λαλακες το βιολι τους.Πανηγυριζαν που στην Κρητη πηγαν με 997 φουλ 1ο σταδιο ΤΤΡ και του ριξαν λεει 1,5 κολωνα σταση 500 μετρα.Δηλαδη και 3,6 και 2turbo και φουλ πιεση και τετρακινητο μ'ενα 3,2 δικινητο ατμοσφαιρα και πανηγυριζαν.Μιλαμε ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.Να δουμε τι θα καναν τα Μ3,boxster,cayman,911 και λοιπες ατμοσφαιρικες μαλακιες τους απεναντι σ'εναν ισαξιο αντιπαλο.Που περνανε διλιτρο με τα 3.5 τους και χαιρονται.Να δειτε για τι επιπεδο μιλαμε.Ο αλλος βλακας λεει για το S του πετρου οτι ειναι υπερκιβυσμενο και παλι δεν παει σα Μ3.Δηλαδη αμα παρεις ενα αλλο 2λιτρο μοτερ και το φτιαξεις τερμα θα κοντραρεις Μ3?Ενα nsx ρε γαμωτο 3.2 κεντρομηχανο!Να δουνε τα εργο που καμαρωνουν και λενε ενα καρο μαλακιες και ολες τις κοντρες τις κανονιζουν παντα ανηφορα και παντα 1000+ μετρα.Αυτοι ειναι ικανοι αν υπηρχε ευθεια να πηγαιναν Αθηνα-Μαλακασα τα νουμερα.Και κατι τελευταιο.ΑΝ ποτε κανουν με τα μπρικια τους το χρονο που εκανε ο Μανιουδακης στο Τυμπακι με το Ν/Α Βολτισιο NSX του,91' μοντελο ας μιλησουν.
apla den ksanaasxoloume kai den ksanapataw sto basilopoulo.kontra gia mena einai na pernaw kala kai oxi na bgainoun opla.to m3 to perasa to eidan 500 atoma telos ayto to thema.apo dw kai pera tha kanw tis boltes mou kai an stin poreia mou katsei kati tha to apolausw.alla olo auto to stimeno to sixathika.
Το περασες το Μ3 και? Αυτοι αν δεν θελουν, δεν προκειται να το δουν ποτε και θα λενε παντα τα δικα τους(εχασε ταχυτητα το smg
,o οδηγος δεν ειχε κοιμηθει καλα, κλπ,κλπ). Θα μου πεις που να ξερεις και εσυ ποσοι μ@λ@κες κυκλοφορουν γυρω-γυρω. Τι να κανεις?
Φιλε fas2k δεν με ενδιαφερει καθολου μα καθολου αν πανηγηριζανε,αν σουβλισαν 5 αρνια μετα απο αυτο κ.τ.λ.Δε λεω οτι ο αλλος ειναι νορμαλ,το παιδι καμμενος ειναι κοντρακιας.Αλλα ρε φιλε αν εγω ειχα 997Τ και με περναγε Ν/Α 3,2 θα το βουλωνα και δεν θα θριαμβολογουσα-ελλεγα ναι αλλα εγω σε περασα 2 κολωνες απλα ειμουν +200 αλογα+τετρακινητος.Δηλαδη εσυ ρε fas2k αν πηγαινες κοντρα με suzuki alto και εχανες,τι θα ελεγες?Κατσε να σου φερω του Πετρου να σου ριξω 2 κολωνες?Και μετα θα πανηγυριζες κιολας?Εγω εφερα το παραδειγμα για να δειξω επιπεδο και κομπλεξ που εχουν εκει μεσα.Αν δεν τους ξερεις καλα κιολας την πατας,οπως πιστευω την πατησε ο Κρητικος.Τουλαχιστον αυτος στα μερη του εδειξε και την φιλοξενια του και εχασε και το παραδεχτηκε και ολα καλα.Αυτοι,που τον ηπιαν και μετα αρχισαν τις λαλακιες?Τι καλα κανανε?ΡΟΜΠΕΣ!
Φιλε fas2k δεν με ενδιαφερει καθολου μα καθολου αν πανηγηριζανε,αν σουβλισαν 5 αρνια μετα απο αυτο κ.τ.λ.Δε λεω οτι ο αλλος ειναι νορμαλ,το παιδι καμμενος ειναι κοντρακιας.Αλλα ρε φιλε αν εγω ειχα 997Τ και με περναγε Ν/Α 3,2 θα το βουλωνα και δεν θα θριαμβολογουσα-ελλεγα ναι αλλα εγω σε περασα 2 κολωνες απλα ειμουν +200 αλογα+τετρακινητος.Δηλαδη εσυ ρε fas2k αν πηγαινες κοντρα με suzuki alto και εχανες,τι θα ελεγες?Κατσε να σου φερω του Πετρου να σου ριξω 2 κολωνες?Και μετα θα πανηγυριζες κιολας?Εγω εφερα το παραδειγμα για να δειξω επιπεδο και κομπλεξ που εχουν εκει μεσα.Αν δεν τους ξερεις καλα κιολας την πατας,οπως πιστευω την πατησε ο Κρητικος.Τουλαχιστον αυτος στα μερη του εδειξε και την φιλοξενια του και εχασε και το παραδεχτηκε και ολα καλα.Αυτοι,που τον ηπιαν και μετα αρχισαν τις λαλακιες?Τι καλα κανανε?ΡΟΜΠΕΣ!
Οταν βαζεις κοντρα ομως και ξερεις με τι και με ποιον δεν εχει δικαιολογιες. Αν εβαζα με alto και εχανα θα το βουλωνα και τερμα. Αν εβαζα το s του Πετρου με alto το οποιο ριχνει σε carrera και κερδιζα θα πανηγυριζα. Αφου ο κρητικος δεχτηκε, τερμα,την εφαγε. Αν δεν ειχαν συμφωνησει κατι συγκεκριμενο δεν παιζει ρολο ποσα χαλασαν οι αλλοι και τι αυτοκινητο κατεβασαν. Απο την στιγμη που δεχτηκε να πατησει, και πατησε ειναι μη αναστρεψιμο. Εκτος αν του ειπαν θα πατησουμε με αυτο(997) και πατησαν με αλλο(997 με 8 τουρμπο κλπ) χωρις ομως ειτε να του το δειξουν ειτε να το αντιληφθει.Τοτε ναι την πατησε και οι αλλοι πρεπει να ντρεπονται και οχι να πανηγυριζουν. Αν το NSX ηταν τερμα και ειχε κοστισει πιο πολλα απο το 997 και εριχνε στο 997 θα ηταν δικαιο? Τι θα λεγαμε τοτε? Τα nsx (η' τα alto) γ@μ@νε? Αφου μονο nsx(η' alto) δεν θα ηταν αυτο.
Αν καταλαβαινεις τι εννοω?
http://www.youtube.com/watch?v=IY-m-73OnXc
Αν και θα βρεθώ θύμα "ξυλοδαρμού" που θα το πω αυτό, δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με τις "κόντρες" τόσο φανατικά.
Στο τέλος τέλος είναι όλα υποκειμενικά, δεν είναι θέμα μαγκιάς, δεν είναι θέμα οδηγού, δεν είναι θέμα γνώσεων αλλά είναι θέμα χρημάτων, θέμα κόμπλεξ και φυσικά πως χρησιμοποιεί ο καθένας αυτά τα 2.
Να έλεγα ότι είχατε κάνει μια διατριβή πολλών ετών πάνω σε κάτι και ερχόταν κάποιος άλλος και αντιπαράθετε μια αντίθετη γνώμη με εξίσου σοβαρά και βάσιμα στοιχεία, τότε ναι να καταλάβαινα το πάθος προς απόδειξη του αντιθέτου.
Δεν χρειάζεται να απαντήσει κανείς απλά είπα να πετάξω τις σκέψεις που μου δημιουργούντε καθώς διαβάζω αυτό το τόπικ. (επίσης άρχισα να σκέφτομαι τώρα ότι πεινάω σιγά σιγά
)
Στο τέλος τέλος είναι όλα υποκειμενικά, δεν είναι θέμα μαγκιάς, δεν είναι θέμα οδηγού, δεν είναι θέμα γνώσεων αλλά είναι θέμα χρημάτων, θέμα κόμπλεξ και φυσικά πως χρησιμοποιεί ο καθένας αυτά τα 2.
Να έλεγα ότι είχατε κάνει μια διατριβή πολλών ετών πάνω σε κάτι και ερχόταν κάποιος άλλος και αντιπαράθετε μια αντίθετη γνώμη με εξίσου σοβαρά και βάσιμα στοιχεία, τότε ναι να καταλάβαινα το πάθος προς απόδειξη του αντιθέτου.
Δεν χρειάζεται να απαντήσει κανείς απλά είπα να πετάξω τις σκέψεις που μου δημιουργούντε καθώς διαβάζω αυτό το τόπικ. (επίσης άρχισα να σκέφτομαι τώρα ότι πεινάω σιγά σιγά
)
Originally Posted by Nabu,Nov 24 2008, 03:36 AM
Αν και θα βρεθώ θύμα "ξυλοδαρμού" που θα το πω αυτό, δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με τις "κόντρες" τόσο φανατικά.
)

)
Μάριε θυμάσαι που είχες πει πως τα F/I δημιουργούν αναμπουμπούλες και καταστάσεις με τις κόντρες ?
Είχα συμφωνήσει και εγώ μαζί σου αλλά τελικά δεν ισχύει
Κάτι ακούω και για τετραπεταλουδα τώρα ...........
Εκεί να δεις τι έχει να γίνει
Άσχετο
Είχα συμφωνήσει και εγώ μαζί σου αλλά τελικά δεν ισχύει
Κάτι ακούω και για τετραπεταλουδα τώρα ...........
Εκεί να δεις τι έχει να γίνει
Άσχετο
Originally Posted by uma_chikara,Nov 24 2008, 03:40 AM
Nabu... πιπέρι!!!!!! 

[QUOTE=yannakos] Τι φοράς φίλε στο αμάξι ?
Φοράω εξάτμιση , εισαγωγή , aem άγραφο ,και μπουζί ιριδίου
Originally Posted by Nabu,Nov 24 2008, 11:36 AM
)
Και ο ίδιος ο Πέτρος είπε τέρμα οι στημένες κόντρες
Υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή που έχει σαν βάση το να συναντηθούμε με φίλους και να πούμε 2 κουβέντες σχετικά με το θέμα μας ,να δούμε τι φτιάξαμε στον δρόμο , να περάσουμε καλά , και να κάνουμε την πλάκα μας