ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by S2000_FUN,Mar 23 2009, 12:11 AM
Καλά για το Μάνο δεν το συζητάμε... 

Ασε, Παρασκευη βραδυ πηγα στο ΟΧ
μια βολτα...Ειχα να παω απο τον Οκτωβριο....
Πολεμος γινοταν....
Αντε, αντε, φτιαξτο να κανουμε καμια βολτα να σφυριζει...
Εγώ Παρασκευή βράδυ βγήκα αργούτσικα γιατί με πείρε ο ύπνος (12:30 ), με αποτέλεσμα Να μην βρω ψυχή.
Σήμερα θα είμαι την γύρα το βράδυ μαζί με τον dim
Έχει ζητήσει πατιματακι από κάποια αμάξια και περιμένουμε απάντηση ........
Σήμερα θα είμαι την γύρα το βράδυ μαζί με τον dim
Έχει ζητήσει πατιματακι από κάποια αμάξια και περιμένουμε απάντηση ........
Α και μια ήττα. Πάτησα με ένα Mazda 3 ΜPS. Βέβαια η κόντρα είναι σχετική γιατί βρεθήκαμε τυχαία στο δρόμο με 4ες και 5000 όπου πάτησε από πίσω που, πάτησα και εγώ και τελειώματα 5ης είχε φύγει 100 κολώνες.
Την προηγούμενη βδομάδα άνοιξα και με ένα ΜΧ5(nb) turbo, από 2ες και 4000 και ήμουν εύκολα μπροστά μέχρι τελειώματα 4ης γύρω στην κολώνα με τάση να ανοίγω πολύ δυνατά. Έγιναν και πατήματα από 4ες και 3ες όπου το αποτέλεσμα είναι να είμαι πολύ μπροστά συνέχεια.
Την προηγούμενη βδομάδα άνοιξα και με ένα ΜΧ5(nb) turbo, από 2ες και 4000 και ήμουν εύκολα μπροστά μέχρι τελειώματα 4ης γύρω στην κολώνα με τάση να ανοίγω πολύ δυνατά. Έγιναν και πατήματα από 4ες και 3ες όπου το αποτέλεσμα είναι να είμαι πολύ μπροστά συνέχεια.
Originally Posted by package,Mar 23 2009, 05:17 PM
Α και μια ήττα. Πάτησα με ένα Mazda 3 ΜPS. Βέβαια η κόντρα είναι σχετική γιατί βρεθήκαμε τυχαία στο δρόμο με 4ες και 5000 όπου πάτησε από πίσω που, πάτησα και εγώ και τελειώματα 5ης είχε φύγει 100 κολώνες.
Λογικά θα νόμιζε ότι δεν πάταγες!