ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Sportster,Mar 5 2009, 01:26 AM
Πατησα μολις με ενα Ζ4 3.0ΣΙ, πατησαμε μια αποσταση που μεχρι και 5ες πηγαιναμε μαζι, αν και στην 2α μου κοφτιασα.
Στο φαναρι μιλησα με το παιδι και μου ειπε οτι ειναι το ΣΙ με τα 265, του προτεινα να μην τα σπασουμε απο σταση και να πατησουμε απο ρολλαριστες για να μην τα καιμε... πατησαμε απο πρωτες και με δικες μου πια καλες αλλαγες στα πολλα μου ανοιξε 2 αυτοκινητα οπου και κοψαμε! μαλλον αρα την πρωτη που κοφτιασα δευτερα ειχε κανει κατι κι αυτος λαθος!
Εγω ειμαι ακομα μαμα με 18ες... οχι για πολυ βεβαια, ουτε για τις 18ες αλλα ουτε και μαμα!
Στο φαναρι μιλησα με το παιδι και μου ειπε οτι ειναι το ΣΙ με τα 265, του προτεινα να μην τα σπασουμε απο σταση και να πατησουμε απο ρολλαριστες για να μην τα καιμε... πατησαμε απο πρωτες και με δικες μου πια καλες αλλαγες στα πολλα μου ανοιξε 2 αυτοκινητα οπου και κοψαμε! μαλλον αρα την πρωτη που κοφτιασα δευτερα ειχε κανει κατι κι αυτος λαθος!
Εγω ειμαι ακομα μαμα με 18ες... οχι για πολυ βεβαια, ουτε για τις 18ες αλλα ουτε και μαμα!

Originally Posted by ThanasiS2K,Mar 20 2009, 11:55 AM
Xtes to brady egine anoigma me paketo kai emena prwto pathma anabash AB patame 2es pataei ligo noritera o paketos opote htan ena kapo mprosta kai pigename mazi mexri kai 5es , katabasi patisa egw ligo noritera opou kai emeine h diafora ekei me emena mprosta kai 3 patima pali katabasi patame kai o paketos mou ekane diafora ena amaksi. Malon to diko mou zestathike poly alla kai pali eimai eyxaristimenos
Paketos dynamh
wraio anoigma pali kala pou prolabame giati amesws meta skasane kai ta stroumf.
Paketos dynamh
wraio anoigma pali kala pou prolabame giati amesws meta skasane kai ta stroumf.1ο. Πάτησα λίγο νωρίτερα και έκανα 1 κενό, κόφτιασα την τρίτη γιατί κόντεψα να γίνω χαλκομανία με κάτι άλλα αυτοκίνητα και μάζεψε λίγο ο Θανάσης.
2ο. Πατάμε μαζί και του έκανα 1,5 κενό.
3ο. Πάτησε πρώτος ο Θανάσης, μου έκανε 1 αμάξι και στα 170 ήρθα δίπλα και μέχρι τα 200+ πέρασα 1 μπροστά.
Το αμάξι του Θανάση είναι πάρα πολύ δυνατό, σε σχέση με άλλα S που έχω ανοίξει.
Είχαμε και ένα φιλικό πάτημα με τον Μάνο, όπου έκατσε πάρα πολύ καλα για μαμά. Ίσως το πιο δυνατό μαμά που έχω ανοίξει.
Πριν μια βδομάδα άνοιξα με ένα τάπερ ολόσωμη, φίλτρο και διαφορικό, όχι κοντό. Έγιναν 3 πατήματα.
1ο. Λόγω λάθος συνεννόησης είχα πρώτη εγώ 2α αυτός και του έκανα μια κολώνα.
2ο. 1ες σχεδόν 5000 εγώ, 6000 αυτός και φυσικά στο vtec. 1 με 1,5 αμάξι μπροστά εγώ.
3ο. 1ες 6000 εγώ 7000 αυτός. 3 αμάξια ή και λιγότερο μπροστά εγώ.
2ο. 1ες σχεδόν 5000 εγώ, 6000 αυτός και φυσικά στο vtec. 1 με 1,5 αμάξι μπροστά εγώ.
[QUOTE=yiannakos,Feb 24 2009, 09:40 AM] Παιδιά το παραπάνω ακούγεται αρκετά κουφό
Δεν ξέρω βέβαια αν το λέτε υπερβάλλοντας η το εννοείται πραγματικά
Ποια είναι η αφορμή που το λέτε αυτό ?
Άκουσα πως γίνανε κάποια πατήματα με τον PanosS που φόραγε κάποιο κοντό και ήτανε πίσω
Δεν ξέρω βέβαια αν το λέτε υπερβάλλοντας η το εννοείται πραγματικά
Ποια είναι η αφορμή που το λέτε αυτό ?
Άκουσα πως γίνανε κάποια πατήματα με τον PanosS που φόραγε κάποιο κοντό και ήτανε πίσω
Originally Posted by package,Mar 23 2009, 04:43 AM
Πριν μια βδομάδα άνοιξα με ένα τάπερ ολόσωμη, φίλτρο και διαφορικό, όχι κοντό. Έγιναν 3 πατήματα.