ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by leftis,Apr 3 2009, 06:30 PM
Mexri teleiwmata 4is toy eixa kanei 1+ amaxi.

Υποψην οτι πολλα S3... λενε μαμα και ολο και κατι εχουν πειραξει.
μεχρι τεταρτες μπορει... γιατι εχουν να κανουν πολλα, αλλαγες σε σωστες στροφες και γρηγορες κτλ κτλ, αλλα 5ες αλλαζει το εργο...
Εχω πετυχει πολλες φορες και με το παλιο και με το τωρινο Σ διαφορα αυτοκινητα τα οποια οταν παταγαμε μου λεγανε 'αποκλειεται, εχω πατησει με αλλο Σ και ηταν τελειως διαφορετικο το αποτελεσμα... κατι εχεις πανω και μας το κρυβεις!' τοσο χερας ειμαι ο πουστης να σκεφτομαι?!?
Ο φιλος μου με το ταπερ εχει πετυχει Σ πριν ακομα ρυθμισει και ειχαν πατησει τουλαχιστον 5 φορες, ηταν τουλαχιστον 3 αυτοκινητα πισω το Σ! οταν μαζι οταν παταγαμε ηταν τουλαχιστον 1-2 πισω!!! τωρα που ρυθμισε αντε να ειναι 1-2 μπροστα κι αυτο εννοειται απο ρολλαριστες!
Παρεπιπτοντως, οταν το συγκεκριμενο πατημα το εγραψα στο ταπεροσιτε οπου ειμαι και μελος, αρχισαν τα κοροιδευτικα και γιναμε μπιλιες... γιατι λενε οτι Σ αποκλειεται να τρωει ΜΟΝΟ 2 αυτοκινητα απο ταπερ...
ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του...
Εχω πετυχει πολλες φορες και με το παλιο και με το τωρινο Σ διαφορα αυτοκινητα τα οποια οταν παταγαμε μου λεγανε 'αποκλειεται, εχω πατησει με αλλο Σ και ηταν τελειως διαφορετικο το αποτελεσμα... κατι εχεις πανω και μας το κρυβεις!' τοσο χερας ειμαι ο πουστης να σκεφτομαι?!?
Ο φιλος μου με το ταπερ εχει πετυχει Σ πριν ακομα ρυθμισει και ειχαν πατησει τουλαχιστον 5 φορες, ηταν τουλαχιστον 3 αυτοκινητα πισω το Σ! οταν μαζι οταν παταγαμε ηταν τουλαχιστον 1-2 πισω!!! τωρα που ρυθμισε αντε να ειναι 1-2 μπροστα κι αυτο εννοειται απο ρολλαριστες!
Παρεπιπτοντως, οταν το συγκεκριμενο πατημα το εγραψα στο ταπεροσιτε οπου ειμαι και μελος, αρχισαν τα κοροιδευτικα και γιναμε μπιλιες... γιατι λενε οτι Σ αποκλειεται να τρωει ΜΟΝΟ 2 αυτοκινητα απο ταπερ...
ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του...
Originally Posted by MANOS,Apr 3 2009, 05:28 PM
Οχι γιατι καποιοι μου ελεγαν οτι μαμα S2000 περναει new S3.
Αναμενομενο για μενα.
Αναμενομενο για μενα.
Originally Posted by yiannakos,Apr 3 2009, 05:29 PM
kai sto videaki pou exo telika den fenete kai megaaali diafora...
2+
fisika kai akougete mono to S
[media]jT3GbrqQ4Q8 [/media]
2+
fisika kai akougete mono to S

[media]jT3GbrqQ4Q8 [/media]
Originally Posted by MANOS,Apr 3 2009, 05:48 PM
Απο σενα εχουμε απαιτησεις,
Απο δω και περα μονο νικες θελω.
Ξεκινα με τα απλα.
S2000

Απο δω και περα μονο νικες θελω.