ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ένα καλό mx5 όμως με ένα καλό οδηγό πολλοί με S2000 δε θα το βλέπουν..
Δεν είναι μόνο η δύναμη που παίζει ρόλο σε στροφές..ίσως παίζει το λιγότερο..
Και ειδικά σε βουνίσιους δρόμους το mx5 δεν υπολείπεται σχεδόν σε τίποτα, μιας και το χαμηλό του βάρος και η προοδευτική συμπεριφορά του, συγχωρεί άτσαλες τιμονιές, χωρίς να σου ξεκολλάει το πίσω μέρος..
Στην πίστα θα πρέπει να μένει πίσω, αλλά αν δείτε στους χρόνους του 'DRIVE' στις σέρρες, το mx5 nc 2.0 είναι πολύ κοντά στο s2000..
συγκεκριμένα :
S2000 -> 1'37''45
mx5 nc 2.0 -> 1'37''65
..............
επίσης..
μιας και είμαστε στις κόντρες..
ποιός ήταν χθες με ένα silverstone στην κηφισίας κατά τη 1-1.30....??????
πολύ φρένο ρε παιδί μου, χωρίς λόγο... έφαγα τα τακάκια μου για σενα!!!
Δεν είναι μόνο η δύναμη που παίζει ρόλο σε στροφές..ίσως παίζει το λιγότερο..
Και ειδικά σε βουνίσιους δρόμους το mx5 δεν υπολείπεται σχεδόν σε τίποτα, μιας και το χαμηλό του βάρος και η προοδευτική συμπεριφορά του, συγχωρεί άτσαλες τιμονιές, χωρίς να σου ξεκολλάει το πίσω μέρος..
Στην πίστα θα πρέπει να μένει πίσω, αλλά αν δείτε στους χρόνους του 'DRIVE' στις σέρρες, το mx5 nc 2.0 είναι πολύ κοντά στο s2000..
συγκεκριμένα :
S2000 -> 1'37''45
mx5 nc 2.0 -> 1'37''65
..............
επίσης..
μιας και είμαστε στις κόντρες..
ποιός ήταν χθες με ένα silverstone στην κηφισίας κατά τη 1-1.30....??????
πολύ φρένο ρε παιδί μου, χωρίς λόγο... έφαγα τα τακάκια μου για σενα!!!
Το S2000 το μέτρησαν το 1999 με όχι και τις ποιο ιδανικές συνθήκες.
Ας πάρουμε το ΜΧ-5 με ένα GTI
Στην πίστα των Σερρών το miata κάνει καλύτερο χρόνο,και αυτό γιατί έρχεσαι με την φόρα και δεν χρειάζεται να κόψεις κάπου πολύ σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνει εμφανής η έλλειψη δύναμης.Ετσι αξιοποιήσεις το στήσιμο και την ισορροπία του και κάνεις καλό χρόνο.
Σε δημόσιο δρόμο όμως δεν μπορείς να πηγαίνεις με την φόρα γιατί είναι και επικίνδυνο και κάπου θα χρειαστεί να κόψεις γκαζι. Εκει η ροπή του GTI θα κάνει παραπάνω από αισθητή την διάφορα. Για αυτό δεν νομίζω το MX5 να έχει ελπίδα...
Ας πάρουμε το ΜΧ-5 με ένα GTI
Στην πίστα των Σερρών το miata κάνει καλύτερο χρόνο,και αυτό γιατί έρχεσαι με την φόρα και δεν χρειάζεται να κόψεις κάπου πολύ σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνει εμφανής η έλλειψη δύναμης.Ετσι αξιοποιήσεις το στήσιμο και την ισορροπία του και κάνεις καλό χρόνο.
Σε δημόσιο δρόμο όμως δεν μπορείς να πηγαίνεις με την φόρα γιατί είναι και επικίνδυνο και κάπου θα χρειαστεί να κόψεις γκαζι. Εκει η ροπή του GTI θα κάνει παραπάνω από αισθητή την διάφορα. Για αυτό δεν νομίζω το MX5 να έχει ελπίδα...
stradale, τί λές, παιδί μου..???? 
Τα χριστούγεννα σου έχουν πάρει το μυαλό...??
Το s2000 το είχαν μετρήσει με μια χαρα συνθήκες και το οδηγούσε και ο Κύρκος, ενώ τα αυτοκίνητα τις επόμενες χρονιές, ο Πατέλος και ο Τσιγκρής
όπως και να'χει, πολλοι είναι αυτοί που υποτιμούν το mx5..να έχουν το νου τους, πάντως και να μη τους φανεί παράξενο αν σε στροφές,πετύχουν καλό οδηγό και δεν προλαβαίνουν να το βλέπουν...
Δεν είναι τυχαίο ότι κάνει 30.000 ευρώ ούτε έχει μείνει στη ιστορία για πλάκα..
Προσωπικά, πιστεύω ότι ο ίδιος οδηγός στο δρόμο μπορεί να πάει πιο γρήγορα με mx5 παρά με s2000..ενώ στην πίστα, το ανάποδο..

Τα χριστούγεννα σου έχουν πάρει το μυαλό...??
Το s2000 το είχαν μετρήσει με μια χαρα συνθήκες και το οδηγούσε και ο Κύρκος, ενώ τα αυτοκίνητα τις επόμενες χρονιές, ο Πατέλος και ο Τσιγκρής
όπως και να'χει, πολλοι είναι αυτοί που υποτιμούν το mx5..να έχουν το νου τους, πάντως και να μη τους φανεί παράξενο αν σε στροφές,πετύχουν καλό οδηγό και δεν προλαβαίνουν να το βλέπουν...
Δεν είναι τυχαίο ότι κάνει 30.000 ευρώ ούτε έχει μείνει στη ιστορία για πλάκα..
Προσωπικά, πιστεύω ότι ο ίδιος οδηγός στο δρόμο μπορεί να πάει πιο γρήγορα με mx5 παρά με s2000..ενώ στην πίστα, το ανάποδο..
Originally Posted by Stradale,Dec 2 2008, 09:05 AM
Οσον αφορα τις κοντρες στον δρομο σε στροφες κατα σειρα προτεραιοτητας μετραει..1ον ποιος γνωριζει καλυτερα την διαδρομη
2ον ποιος ειναι πιο τρελος[αμα εχει αλλα αυτοκινητα ειδικα]
3ον ποιος ειναι καλυτερος οδηγος και
4ον και τελευταιο ποιος εχει ιδανικοτερο αυτοκινητο..
*γιαυτο εχω να στριψω πραγματικα γρηγορα σε δημοσιο δρομο απο τα 19 μου..
Και για να ολοκληρωσω το παραπανω,την μερα που πηγαμε στον Διονυσο δικαβαλο καραμαμα το mx-5 πηγαιναμε προφυλακτηρα το S του Ηλια[μονος] απλα και μονο επειδη ο οδηγος του mazda ηξερε λιγο καλυτερα τα πατημενα.[και επειδη ο Ηλιας ηταν και μπροστα και του καθαριζε τον δρομο!].
Αντε βγαλε ακρη ομως.το αλλο ειχε 135 αλογα!!το περι οδηγων νομιζω ειναι αναξιο λογου.και οι 2 τους υπερκουλοι..
[τρομερο τιμονι και ο Δημητρης]Το σιγουρο ειναι οτι για να γραφει το mazda ιδιο χρονο με το S στην πιστα με 80 αλογα λιγοτερα στριβει τρελα.
Κοίτα,σε δημόσιο δρόμο παίζουν πολλά ρόλο,και όχι μόνο αν κάποιος είναι οδηγάρα.
Καταρχήν άμα ξέρεις καλά τον δρόμο έχεις τρομερό πλεονέκτημα.Ενα αυτό.
Το άλλο είναι ότι άμα έχεις ένα αμάξι το οποίο το χρωστάς για άλλα 4 χρόνια,είσαι μισθωτός και πρέπει με αυτά τα λεφτά να ζήσεις και μια ενδεχόμενη στραβή σου κοστίσει τόσο ώστε το αμάξι να μείνει στο συνεργείο 1 χρόνο γιατί δεν έχεις να το φτιάξεις,δεν νομίζω να πηγαίνεις σαν νευρασθενικός στα βουνά....
Για αυτό και δεν κάνουμε κόντρες σε στροφές και για αυτό φωνάζει ο Ηλίας ότι δεν πρέπει να το βλέπουμε ανταγωνιστικά!!
Όσο για τις μετρήσεις του S και άλλων να ξέρεις ότι παίζουν συμφέροντα,μην παίρνεις μετρήσεις ελληνικών περιοδικών σαν δεδομένες και σωστές Ηλία.
Καταρχήν άμα ξέρεις καλά τον δρόμο έχεις τρομερό πλεονέκτημα.Ενα αυτό.
Το άλλο είναι ότι άμα έχεις ένα αμάξι το οποίο το χρωστάς για άλλα 4 χρόνια,είσαι μισθωτός και πρέπει με αυτά τα λεφτά να ζήσεις και μια ενδεχόμενη στραβή σου κοστίσει τόσο ώστε το αμάξι να μείνει στο συνεργείο 1 χρόνο γιατί δεν έχεις να το φτιάξεις,δεν νομίζω να πηγαίνεις σαν νευρασθενικός στα βουνά....
Για αυτό και δεν κάνουμε κόντρες σε στροφές και για αυτό φωνάζει ο Ηλίας ότι δεν πρέπει να το βλέπουμε ανταγωνιστικά!!
Όσο για τις μετρήσεις του S και άλλων να ξέρεις ότι παίζουν συμφέροντα,μην παίρνεις μετρήσεις ελληνικών περιοδικών σαν δεδομένες και σωστές Ηλία.
Συμφωνουμαι σε ολα.
Οσον αφορα το τελευταιο οι διαφοροι ιδιωτες που μπαινουν Σερρες,οι χρονοι τους δεν διαψευδουν το drive.
mx5 2.0 με σλικ και αναρτηση 1.34 ξερο.η αναρτηση προσωπικα δεν δινει σχεδον τιποτα αμα η μαμα ειναι καλη.στην καλυτερη 1δλ.
Στην χειροτερη το αμαξι μπορει να γινει και χειροτερο..
Οσον αφορα το τελευταιο οι διαφοροι ιδιωτες που μπαινουν Σερρες,οι χρονοι τους δεν διαψευδουν το drive.
mx5 2.0 με σλικ και αναρτηση 1.34 ξερο.η αναρτηση προσωπικα δεν δινει σχεδον τιποτα αμα η μαμα ειναι καλη.στην καλυτερη 1δλ.
Στην χειροτερη το αμαξι μπορει να γινει και χειροτερο..

------------>