ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Παντελάρας δύναμη.
Λοιπόν, σήμερα έπεσε ξετρύπημα. Πήγα ξυπόλυτος στα αγγούρια απλά για να δω τι κάνω.
Πάτημα ΟΧ στάση με Saxo. Το saxo με semislick λάστιχα, εκκεντροφοράτο κλπ δυναμομετρημένο στα 190 άλογα και σώβρακο αν είδα καλά.
Χέρια και εγώ κλασικά με πήρε ο ύπνος και μου έκανε ένα κενό. Οπου στα 400μ έμεινε εκεί η διαφορά.
Να αναφέρω οτι σπίνιαρα πάρα πολύ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μπουρδέλα λάστιχα τα Rs2.
Στην υγειά μου.
Λοιπόν, σήμερα έπεσε ξετρύπημα. Πήγα ξυπόλυτος στα αγγούρια απλά για να δω τι κάνω.
Πάτημα ΟΧ στάση με Saxo. Το saxo με semislick λάστιχα, εκκεντροφοράτο κλπ δυναμομετρημένο στα 190 άλογα και σώβρακο αν είδα καλά.
Χέρια και εγώ κλασικά με πήρε ο ύπνος και μου έκανε ένα κενό. Οπου στα 400μ έμεινε εκεί η διαφορά.
Να αναφέρω οτι σπίνιαρα πάρα πολύ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μπουρδέλα λάστιχα τα Rs2.
Στην υγειά μου.
Originally Posted by package,Apr 28 2009, 11:44 PM
Πάτημα ΟΧ στάση με Saxo. Το saxo με semislick λάστιχα, εκκεντροφοράτο κλπ δυναμομετρημένο στα 190 άλογα και σώβρακο
Τι να ζεστάνω ρε π@π@ρ@, με τα μπουρδέλα που πήγα και έβαλα. Θα κάθομαι να κάνω burnout σα μ@λ@κ@ς?
Παιδιά ξεκίνησε τάπα και εγώ σπίνιαρα όλη την πρώτη και λίγο 2α μέχρι να πατήσω κάτω μου είχε κάνει το κενάκι. Πάμε για semi μου φαίνεται.
Παιδιά ξεκίνησε τάπα και εγώ σπίνιαρα όλη την πρώτη και λίγο 2α μέχρι να πατήσω κάτω μου είχε κάνει το κενάκι. Πάμε για semi μου φαίνεται.
Originally Posted by package,Apr 29 2009, 09:03 AM
Πάμε για semi μου φαίνεται.
Τώρα ψήνομε και εγώ
tip
Originally Posted by package,Apr 29 2009, 09:03 AM
Τι να ζεστάνω ρε π@π@ρέ
Θα κάθομαι να κάνω burnout σα μ@λ@κ@ς?
Θα κάθομαι να κάνω burnout σα μ@λ@κ@ς?
Θα έκανα burn out αν δεν φοβόμουνα μην πάρω τίποτα από μετάδοση στο χέρι