ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
προχθές το μεσημεράκι βγήκα να δω πως τα πάω με τις ζέστες
Συνάντησα εθνική ένα λευκό Subaru και ένα corolla ασημί που το είχε κάνει turbo
Ήμουνα πίσω τους όταν άρχισαν να ανοίγουν 3ες .
Πότε ήμουνα πίσω τους και πότε βρέθηκα μπροστά τους
Συνάντησα εθνική ένα λευκό Subaru και ένα corolla ασημί που το είχε κάνει turbo
Ήμουνα πίσω τους όταν άρχισαν να ανοίγουν 3ες .
Πότε ήμουνα πίσω τους και πότε βρέθηκα μπροστά τους
Στα δικα μου παιζουν πολλα παντως και αυτοκινητα που δεν το περιμενουν κιολας αυτο ειναι και το πιο 'γλυκό' κομμάτι! ουτε τσαφ, ουτε τσουφ, ουτε τιποτα... λιγο στροφαρισμα και σαν ατμοσφαιρα ξετυλιγει η δυναμη...
Originally Posted by Sportster,May 18 2009, 12:31 AM
Λες ε?!?!
Ο θορυβος που κανει παντως ψηλα που εχει πιεση ξυπναει νεκρους...
Δεν θελω να πω καμια βλακεια, αλλα υπαρχει περιπτωση να ανοιξε Μ6 και να εμεινε πισω 2 κολωνες?!
Ανοιγε με ενα Α4 (δεν καταλαβα αν ηταν το Σ4 η οχι) και μπηκα κι εγω στο παιχνιδι... το αουντι με το που περασα τις 6 αρχισα να το αφηνω πισω... το Μ6 κρατησε πιο καλα και ηταν πιο κοντα μου, οταν κοψαμε λιγο πιο κατω ειδα οτι ηταν 2 ατομα μεσα τουλαχιστον μπροστα μπορει και πισω αλλα ηταν τοσο πισα φιμε που δεν εβλεπα... μπορει και να ανοιξε αλλα να ηταν κουλαδι και να μην το πηγαινε καλα... τι να πω, 5λιτρα και 507 αλλογα... μη τρελλαθουμε!
Ο θορυβος που κανει παντως ψηλα που εχει πιεση ξυπναει νεκρους...
Δεν θελω να πω καμια βλακεια, αλλα υπαρχει περιπτωση να ανοιξε Μ6 και να εμεινε πισω 2 κολωνες?!
Ανοιγε με ενα Α4 (δεν καταλαβα αν ηταν το Σ4 η οχι) και μπηκα κι εγω στο παιχνιδι... το αουντι με το που περασα τις 6 αρχισα να το αφηνω πισω... το Μ6 κρατησε πιο καλα και ηταν πιο κοντα μου, οταν κοψαμε λιγο πιο κατω ειδα οτι ηταν 2 ατομα μεσα τουλαχιστον μπροστα μπορει και πισω αλλα ηταν τοσο πισα φιμε που δεν εβλεπα... μπορει και να ανοιξε αλλα να ηταν κουλαδι και να μην το πηγαινε καλα... τι να πω, 5λιτρα και 507 αλλογα... μη τρελλαθουμε!
ti pentakosa k malakies HONDA leme

δεν κυκλοφορουν τετοια τερατα στο δρομο για βολτες...Μηπως να ριξεις αλογα να εχει ενδιαφερον? ΧΑΧΑΧΑΧΧ i'm just kidding...