ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Εγω εχω να πω πως οταν ανοιξα με τον Βαγγελη(Lihoudis) στην Βουλιαγμενης προς Γευστικο πριν λιγες μερες (αυτος JDM-εξατμιση μονη-16αρια-ανοιχτος παπας??), εγω εισαγωγη- εξατμιση 2πλη-18αρια, η διαφορα φαινοταν... Μα τοσο μεγαλη διαφορα κανει το κωλομοτερ? Αν παντος ''τρελαθω'', για JDM θα παω, μονο...
Κι εμενα που φοραει JDM μοτερ απο φιλο που φοραει εισαγωγη-εξαγωγη mugen κι ας φοραω και 18ες ημουν μπροστα 2-3 αυτοκινητα μεχρι τεταρτες...
εχω κανει διαφορα πατηματακια το τελευταιο διαστημα...
Εχθες αφου εφυγα να γυρισω σπιτι κατα τις 1 πετυχα ενα σουμπαρου με τα μακροστενα φαναρια... απο δευτερες εφαγε περιπου 2-3 αυτοκινητα μεχρι τεταρτες...
Τις προαλλες παλι ειχα πετυχει 2 γκολφ που πηγαιναν παρεα και παταγαν μεταξυ τους. Πατησα μια με τον εναν μια με τον αλλον... εντωμεταξυ και με τους δυο ξεκινησαμε απο σταση κι εγω επειδη δεν ηθελα να το σκισω ανοιξα λες και ξεκιναω απλα επειδη βιαζομαι και εβαλα γρηγορα δευτερα οπου πατησα... και στις δυο περιπτωσεις, μεχρι να ξεκινησω ειχαν παρει ενα αμαξι κεφαλι και τα δυο και μεχρι τεταρτες ειχαν φαει απο 1-2. Ηταν παντως πολυ δυνατα, τουλαχιστον 320 τα ζυγισα απο το πως πηγαιναν...
Και εχθες για να τα γραφουμε και ολα, πετυχα ενα porsche με μαυρες ζαντες, δεν καταλαβα τι ακριβως ηταν, αλλα αφου τον τσιγκλισα λιγακι μας πιανει φαναρι, ξεκιναω χαλαρα (λες και ειχα αλλη δυνατοτητα...) και πατησα δευτερα... μια που την πατησα και μια που την αφησα... με το που πατησε χωρις να σπινιαρι ουτε λιγο ηταν λες και του ειχα δωσει κλωτσια και ηταν ηδη 3 αυτοκινητα μπροστα... φαντασου δηλαδη να εβαζε τριτη... ηταν λες και δεν πατουσα! καπου εκει που πηγα να στριψω για το σπιτι μου City plaza αλλα προς τα κατω, σας ειδα που κατεβαινατε και μπαινατε στην βουλιαγμενης προφανως απο το γευστικον.
εχω κανει διαφορα πατηματακια το τελευταιο διαστημα...
Εχθες αφου εφυγα να γυρισω σπιτι κατα τις 1 πετυχα ενα σουμπαρου με τα μακροστενα φαναρια... απο δευτερες εφαγε περιπου 2-3 αυτοκινητα μεχρι τεταρτες...
Τις προαλλες παλι ειχα πετυχει 2 γκολφ που πηγαιναν παρεα και παταγαν μεταξυ τους. Πατησα μια με τον εναν μια με τον αλλον... εντωμεταξυ και με τους δυο ξεκινησαμε απο σταση κι εγω επειδη δεν ηθελα να το σκισω ανοιξα λες και ξεκιναω απλα επειδη βιαζομαι και εβαλα γρηγορα δευτερα οπου πατησα... και στις δυο περιπτωσεις, μεχρι να ξεκινησω ειχαν παρει ενα αμαξι κεφαλι και τα δυο και μεχρι τεταρτες ειχαν φαει απο 1-2. Ηταν παντως πολυ δυνατα, τουλαχιστον 320 τα ζυγισα απο το πως πηγαιναν...
Και εχθες για να τα γραφουμε και ολα, πετυχα ενα porsche με μαυρες ζαντες, δεν καταλαβα τι ακριβως ηταν, αλλα αφου τον τσιγκλισα λιγακι μας πιανει φαναρι, ξεκιναω χαλαρα (λες και ειχα αλλη δυνατοτητα...) και πατησα δευτερα... μια που την πατησα και μια που την αφησα... με το που πατησε χωρις να σπινιαρι ουτε λιγο ηταν λες και του ειχα δωσει κλωτσια και ηταν ηδη 3 αυτοκινητα μπροστα... φαντασου δηλαδη να εβαζε τριτη... ηταν λες και δεν πατουσα! καπου εκει που πηγα να στριψω για το σπιτι μου City plaza αλλα προς τα κατω, σας ειδα που κατεβαινατε και μπαινατε στην βουλιαγμενης προφανως απο το γευστικον.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Sportster, εγω εχω να πω οτι χθες οταν πηγαιναμε στο ΣΕΦ, σου κορναρα απο το υψος του παλιου ιπποδρομου και τελικα σε ειχα αφησει πισω μεχρι το ΣΕΦ. Υποψην οτι εγω οδηγουσα το CRV. 

Originally Posted by LOCAL S,May 25 2009, 09:50 PM
Εγω εχω να πω πως οταν ανοιξα με τον Βαγγελη(Lihoudis) στην Βουλιαγμενης προς Γευστικο πριν λιγες μερες (αυτος JDM-εξατμιση μονη-16αρια-ανοιχτος παπας??), εγω εισαγωγη- εξατμιση 2πλη-18αρια, η διαφορα φαινοταν... Μα τοσο μεγαλη διαφορα κανει το κωλομοτερ? Αν παντος ''τρελαθω'', για JDM θα παω, μονο...
Σπερμα και δερμα.Εγω βεβαια ειμαι μαμα κοκκαλο[ελευθερο φιλτρο στον παπα και cooling mods στο πορτπαγκαζ!!] αλλα και με αλλα 1α σταδια που εχω ανοιξει εφαγα το περισσοτερο.
Και ειχε βγαλει και την εξατμιση.Αληθεια ρε φιλε τι εξατμιση ειναι αυτη που φορας τωρα???
Και μετα ειχαμε κοντρα και στα φρενα 190-0...Χαμος...
Originally Posted by ManosS2k,May 25 2009, 03:24 PM
Παιδια λεω για αυριο ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 11 να μην εχει πολυ κοσμο.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Να πατε παιδια, εμεις οι νοτιοι θα το παιξουμε ρομαντικοι αποψε...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=701959
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=701959
Originally Posted by Sportster,May 26 2009, 06:13 AM
πετυχα ενα σουμπαρου με τα μακροστενα φαναρια... απο δευτερες εφαγε περιπου 2-3 αυτοκινητα μεχρι τεταρτες...
Πατησα μια με τον εναν μια με τον αλλον...
πετυχα ενα porsche με μαυρες ζαντες,
Μιλάμε για group sex φάση δηλαδή , τρίγωνα και τέτοια
Έχετε κολοδρομους εκεί κάτω ,
Που γλιστράνε πολύ
Έχετε και περισσότερη ζέστη από εδώ πάνω
Το μόνο καλό είναι πως σηκώνετε λίγο παραπάνω πίεση λόγο sea level
Αν ήτανε κανένα turbo τετρακίνητο κιόλας
Originally Posted by gre165-makis,May 26 2009, 08:36 AM
Και μετα ειχαμε κοντρα και στα φρενα 190-0...Χαμος...