ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Stradale,Sep 18 2008, 07:33 AM
Το αν παίζουν την ζωή τους κορόνα γράμματα άστο να το κρίνουν αυτοί.
Έχω περάσει με κόκκινο 10 φανάρια στην πατησίων ενώ πηγαίνω με 180 στις 2 το βράδυ...Εχω κυνηγήσει clk τάπα στην Λιοσίων και τον είδα μπροστά μου να καρφώνετε σε δέντρο και να σκοτώνετε...
Και για να μην πω και κάποια άλλα χειρότερα...
Έχω περάσει με κόκκινο 10 φανάρια στην πατησίων ενώ πηγαίνω με 180 στις 2 το βράδυ...Εχω κυνηγήσει clk τάπα στην Λιοσίων και τον είδα μπροστά μου να καρφώνετε σε δέντρο και να σκοτώνετε...
Και για να μην πω και κάποια άλλα χειρότερα...
Αλλα να μου πεις αν δεν σε νοιαζει η ζωη σου, θα σε νοιαξει τγια τον αλλο?
Ω!!! Οχι φιλε δεν τα λεω για σενα προσωπικα. Sorry αν φανηκε αυτο.
Ο καθενας οδηγαει οπως εχει μαθει, εχεις δικιο(οχι οπως γουσταρει γιατι τι εφταιγε ο ανθρωπακος που γυρισε τον κοσμο γλιτωσε τα anaconda για να τον φανε στην Βαρυμπομπη).Και παντα υπαρχει καποιος πιο γρηγορος, ΠΑΝΤΑ.
Εσυ αλλωστε το εχεις και moto "I belong to Jesus".
(αστειευομαι ετσι, το διευκρινιζω, δεν ειρωνευομαι,δεν θελω παρεξηγησεις, ισα-ισα οταν ανεβεις καμμια μερα, να παμε καμμια γρηγορη βολτα). Αλλα οχι καθε που μπαινω στο s να λεω "παω κοντα στον υψιστο"
Υπαρχουν ΟΡΙΑ δικα μας και των αλλων που αν δεν τα σεβαστεις το s γινεται οπλο που σκοτωνει (οχι οτι δεν ειναι πιστολι
)
Δηλαδη εισαι τοσο καλος που περναγες τα φαναρια με 180 και κοκκινα και το ελεγχες. Παμε τοτε να το ξανακανουμε καθε βραδυ,δεν θα εχεις προβλημα,το ελεγχεις(φιλικα τα λεω). Απλα επειδη you belong to Jesus την εβγαλες καθαρη ενω το clk μαλλον ηταν της .....αλλης πλευρας
To τραβα μια μερα στο ΚΑΤ δεν ηταν ειρωνικό. Sorry αν φανηκε ετσι
Το εννοουσα. Θα σου κοπει καθε ορεξη να πηγαινεις ταπα μια ωριτσα να κατσεις εκει μεσα.
Yannako θυμασαι τον ηρωα της εποχης, τον ΜΠΑΛΛΑ? Χοντρος,μαλλιας απαισιος με τα πιο γρηγορα φτιαγμενα αυτοκινητα και ενιοτε τις καλυτερες γκομενες.
Κηφισιας πριν πολυ καιρο,κινηση, δεν κουνιεται τιποτα,ουτε μηχανακια, και εχει ανεβει με το μισο wrangler πεζοδρομιο και πηγαινει τεζα. Για δεσιμο.
Το παλευω να μην πολυσυμφωνω με το thread κοντρες αλλα δεν το ελεγχω,το διαβαζω ανελλιπως γιατι γουσταρω και 'γω να πηγαινω ταπα.
Ο καθενας οδηγαει οπως εχει μαθει, εχεις δικιο(οχι οπως γουσταρει γιατι τι εφταιγε ο ανθρωπακος που γυρισε τον κοσμο γλιτωσε τα anaconda για να τον φανε στην Βαρυμπομπη).Και παντα υπαρχει καποιος πιο γρηγορος, ΠΑΝΤΑ.
Εσυ αλλωστε το εχεις και moto "I belong to Jesus".
(αστειευομαι ετσι, το διευκρινιζω, δεν ειρωνευομαι,δεν θελω παρεξηγησεις, ισα-ισα οταν ανεβεις καμμια μερα, να παμε καμμια γρηγορη βολτα). Αλλα οχι καθε που μπαινω στο s να λεω "παω κοντα στον υψιστο"
Υπαρχουν ΟΡΙΑ δικα μας και των αλλων που αν δεν τα σεβαστεις το s γινεται οπλο που σκοτωνει (οχι οτι δεν ειναι πιστολι
) Δηλαδη εισαι τοσο καλος που περναγες τα φαναρια με 180 και κοκκινα και το ελεγχες. Παμε τοτε να το ξανακανουμε καθε βραδυ,δεν θα εχεις προβλημα,το ελεγχεις(φιλικα τα λεω). Απλα επειδη you belong to Jesus την εβγαλες καθαρη ενω το clk μαλλον ηταν της .....αλλης πλευρας
To τραβα μια μερα στο ΚΑΤ δεν ηταν ειρωνικό. Sorry αν φανηκε ετσι
Το εννοουσα. Θα σου κοπει καθε ορεξη να πηγαινεις ταπα μια ωριτσα να κατσεις εκει μεσα.
Yannako θυμασαι τον ηρωα της εποχης, τον ΜΠΑΛΛΑ? Χοντρος,μαλλιας απαισιος με τα πιο γρηγορα φτιαγμενα αυτοκινητα και ενιοτε τις καλυτερες γκομενες.
Κηφισιας πριν πολυ καιρο,κινηση, δεν κουνιεται τιποτα,ουτε μηχανακια, και εχει ανεβει με το μισο wrangler πεζοδρομιο και πηγαινει τεζα. Για δεσιμο.
Το παλευω να μην πολυσυμφωνω με το thread κοντρες αλλα δεν το ελεγχω,το διαβαζω ανελλιπως γιατι γουσταρω και 'γω να πηγαινω ταπα.
Ωπα ρε παιδια,το παραγ@μησ@τε...
Τωρα θα μαλωσουμε για το πως οδηγαει ο καθενας? Αποκτωντας εμπειρια τα κοβεις σιγα σιγα αυτα κ οδηγας επιλεκτικα οπως ο yiannakos 1 στις τόοοσο...Ο Stradale ειχε λογο που περασε τα κοκκινα.Κ επισης δυστυχως σε αυτη τη ζωη ανδ ε παθεις/δεις δεν βαζεις μυαλο,σας το λεω εγω ο ιδιος που ενα περιστατικο με εκανε κ εβαλα καλα μυαλο.
Τωρα θα μαλωσουμε για το πως οδηγαει ο καθενας? Αποκτωντας εμπειρια τα κοβεις σιγα σιγα αυτα κ οδηγας επιλεκτικα οπως ο yiannakos 1 στις τόοοσο...Ο Stradale ειχε λογο που περασε τα κοκκινα.Κ επισης δυστυχως σε αυτη τη ζωη ανδ ε παθεις/δεις δεν βαζεις μυαλο,σας το λεω εγω ο ιδιος που ενα περιστατικο με εκανε κ εβαλα καλα μυαλο.
Ναι ρε συ.Αυτο λεμε. Επειδη επαθαν μερικοι,πιο μεγαλης ηλικιας, δεν χρειαζετε να παθουν και οι νεοι που δεν εχουν και πολυ μυαλο (κρινω απο μενα και απο τον yannako που δεν εχει ακομα καθολου μυαλο
) αλλα εχουν ολη την ζωη μπροστα τους για πολυ πιο ωραια και σημαντικα πραγματα απο ενα κ#λοαυτοκινητο.
Και 'γω κανω ακομα μερικες μ@λ@κιες(περιορισμενες μεν) και τα γραφω μηπως τα εμπεδωσω
) αλλα εχουν ολη την ζωη μπροστα τους για πολυ πιο ωραια και σημαντικα πραγματα απο ενα κ#λοαυτοκινητο.Και 'γω κανω ακομα μερικες μ@λ@κιες(περιορισμενες μεν) και τα γραφω μηπως τα εμπεδωσω
Δεν το λέω για σας πω ότι είμαι οδηγάρα (μη χέσω,χαχα!!) απλά ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να τρέχει!!
Πιστεψέ με δεν είχα καμιά όρεξη να τα κάνω αυτά τα πράγματα,αλλά πρέπει.
Και έχω πάει άπειρες φορές στο ΚΑΤ!!!
Ναι το ξερω.....
Απο τις πιο κ#λοδουλειες. Μου τα ελεγε ενας φιλος.
οκ back to topic
Ανοιγμα με s3 προηγουμενο μοντελο χωρις τους νικελ καθρεφτες Ε.Ο. Αθηνων-Πατρων απο τα 80 και μεχρι 210 μπροστα το s(οτι ταχυτητα ειχε ο καθενας).
Aνοιγμα στο ιδιο μερος με bmw550 φιλος(οχι Μ5) μεχρι 200 καλα πηγαμε,εννοω μπροστα λιγο(οχι απο σταση), μετα τα 200 δεν ξερω γιατι αλλα ....ανοιγε.
Απο τις πιο κ#λοδουλειες. Μου τα ελεγε ενας φιλος.

οκ back to topic
Ανοιγμα με s3 προηγουμενο μοντελο χωρις τους νικελ καθρεφτες Ε.Ο. Αθηνων-Πατρων απο τα 80 και μεχρι 210 μπροστα το s(οτι ταχυτητα ειχε ο καθενας).
Aνοιγμα στο ιδιο μερος με bmw550 φιλος(οχι Μ5) μεχρι 200 καλα πηγαμε,εννοω μπροστα λιγο(οχι απο σταση), μετα τα 200 δεν ξερω γιατι αλλα ....ανοιγε.
Originally Posted by Stradale,Sep 18 2008, 08:43 AM
Δεν το λέω για σας πω ότι είμαι οδηγάρα (μη χέσω,χαχα!!) απλά ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να τρέχει!!

Δυσκολη!