ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by MANOS,Jun 19 2009, 05:31 AM
Για μενα GearTech δαγκωτο, πουθενα αλλου... 

Εχω δικαιωμα να λεω τη γνωμη μου νομιζω...
Εκτος και αν δεν τo εχω....
Και ειπα ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ
υπαρχει αυτη τη στιγμη μονο η Geartech και το λεω γιατι το δοκιμασα.
Δεν υπηρξε κανενα μα κανενα S2000 με τα πραγματα μου που να βγαλει αυτα τα αλογα και να πηγαινει τοσο δυνατα στο δρομο ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΕΣ κοντρες.
Φυσικα και αλλαζα μονο λαδια. Τωρα για το αν το εσπαγα η οχι και αν το εσκιζα η οχι ας μιλησουν οι αλλοι....
Παντα φιλικα.
Εκτος και αν δεν τo εχω....
Και ειπα ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ
υπαρχει αυτη τη στιγμη μονο η Geartech και το λεω γιατι το δοκιμασα.Δεν υπηρξε κανενα μα κανενα S2000 με τα πραγματα μου που να βγαλει αυτα τα αλογα και να πηγαινει τοσο δυνατα στο δρομο ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΕΣ κοντρες.
Φυσικα και αλλαζα μονο λαδια. Τωρα για το αν το εσπαγα η οχι και αν το εσκιζα η οχι ας μιλησουν οι αλλοι....

Παντα φιλικα.
Μάνο ευχαριστούμε πολύ για το support. Δε θεωρώ ότι είμαστε οι μόνοι που φτιάχνουμε καλά S2000, αλίμονο. Εμείς θέλουμε να φτιάχνουν όλοι καλά αυτοκίνητα και για αυτό συνεργαζόμαστε με πολλούς βελτιωτές σε όλη την Ελλάδα τους οποίους υποστηρίζουμε με προϊόντα, τεχνογνωσία και φυσικά στο κομμάτι του tuning. Μακροπρόθεσμα αυτό κάνει καλό σε ΟΛΟΥΣ. Στο χώρο γιατί όλοι βλέπουν ότι βελτίωση δε σημαίνει προβλήματα και καθημερινή επίσκεψη στο συνεργείο. Σε εμάς γιατί βελτιωνόμαστε μέσω του (υγιούς) ανταγωνισμού. Και στους πελάτες γιατί έχουν περισσότερες λύσεις.
To έχω ξαναπεί. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μηδενός εξαιρουμένου βγει και το παίξει 'υπέρtuneras' είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Η πραγματικά σοβαρή δουλειά έχει γίνει από τη Honda με τα μοτέρ πραγματικά διαμάντια. Εμείς ουσιαστικά 'εκμεταλλευόμαστε' την μηχανολογική αξία αυτών των μοτέρ και πάνω σε αυτή πατάμε για να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε ΟΛΟΙ πολύ μικροί...
To έχω ξαναπεί. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μηδενός εξαιρουμένου βγει και το παίξει 'υπέρtuneras' είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Η πραγματικά σοβαρή δουλειά έχει γίνει από τη Honda με τα μοτέρ πραγματικά διαμάντια. Εμείς ουσιαστικά 'εκμεταλλευόμαστε' την μηχανολογική αξία αυτών των μοτέρ και πάνω σε αυτή πατάμε για να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε ΟΛΟΙ πολύ μικροί...
ante re mano ferto na aniksoume me ton kirgiako??..........A DEN EXIS TO KOMPRESER XAXAXAXAXA
kirgiako kanonise re tetarti na anebis pano na psisoume kanena patima me petro kai kanena opel gt pou kouniounte kai kanena rx8 turbo
kirgiako kanonise re tetarti na anebis pano na psisoume kanena patima me petro kai kanena opel gt pou kouniounte kai kanena rx8 turbo
petro mallon sou brika s2000 na aniksis full atmosferiko 2,2 me toda pragmata xromatos kitrino. to pedi anigi stasi 400 metra. kanonise mpas ke tin psisoume tin tetarti pou mas erxete. to pedi diloni 290+ strofalo