ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
[QUOTE=yiannakos,Aug 6 2009, 10:29 PM] Κυριάκο , πολύ καλό το uno
αα δεν είναι τελικά το 1300cc racing που νόμιζα
είδα κάτι φωτογραφίες και είναι το αμάξι όλο εργόχειρο.
Δεν είναι μόνο δυνατό ,αλλά και προσεγμένο
αα δεν είναι τελικά το 1300cc racing που νόμιζα
είδα κάτι φωτογραφίες και είναι το αμάξι όλο εργόχειρο.
Δεν είναι μόνο δυνατό ,αλλά και προσεγμένο
Originally Posted by kyriakoss2000t,Aug 7 2009, 12:55 AM
στα λεω για να παρειις μετρα!!
ειναι 1850 κυβικα κ εβγαλε 625 στο 2,3bar το μετρησανε μεχρι εκει γιατι τερματησε το δυναμομετρο απο την ροπη.εβγαλε 69 κιλα,κανονικα σηκωνει 2.8 bar οσο βγαζει η τουρμπινα 800 αλογα περιπου αλλα 26αρια μπαλονια κ σπινιαρει ολο το 400αρι ακομα κ στα 2bar.εχει ντοκ σασμαν τετραταχιτο μακρυ κ κολημενο διαφορικο για 100% μπλοκε.πιστευω θα ναι καλη κοντρα γιατι αν εσενα δεν σπινιαρει τοσο να φαγωθητε
ειναι 1850 κυβικα κ εβγαλε 625 στο 2,3bar το μετρησανε μεχρι εκει γιατι τερματησε το δυναμομετρο απο την ροπη.εβγαλε 69 κιλα,κανονικα σηκωνει 2.8 bar οσο βγαζει η τουρμπινα 800 αλογα περιπου αλλα 26αρια μπαλονια κ σπινιαρει ολο το 400αρι ακομα κ στα 2bar.εχει ντοκ σασμαν τετραταχιτο μακρυ κ κολημενο διαφορικο για 100% μπλοκε.πιστευω θα ναι καλη κοντρα γιατι αν εσενα δεν σπινιαρει τοσο να φαγωθητεYiannake μου φαίνεται ασχολήσου με το ενυδρειο καλύτερα....
Originally Posted by Nabu,Aug 7 2009, 01:35 AM
Αντώνη δεν πειράζει, άστο. Ξέρουμε τον Διοικητή, όλα υπο έλεγχο είναι!!
Ετοιμάζουμε λοιπόν ένα Mirage 2000-5, στέλνουμε το Follow Me να ανοίξει δρόμο, παρατάσουμε το Uno και φύγαμε!!
Ετοιμάζουμε λοιπόν ένα Mirage 2000-5, στέλνουμε το Follow Me να ανοίξει δρόμο, παρατάσουμε το Uno και φύγαμε!!

ΟΚ, θα ανοίξω ΕΓΩ
Originally Posted by kyriakoss2000t,Aug 7 2009, 09:36 AM
απλα ρε nabu τα λεω να ξερει ο ανθρωπος.
δεν υπάρχει λυτρωμός ότι και να κάνω
Και στα άλογα μου να ήτανε , πάλι πρόβλημα θα είχαμε λόγο κιλών.
Βλέπε με το civic . ( Ανέβασε το video ρε πανοοοοοοοοοο
) Το uno που πάτησα αν ήτανε όσα έλεγε . δηλ 400 τροχούς, θα ήτανε ωραίο πάτημα.
Τόσα νομίζω πως χρειάζεται ένα uno, λογο κιλων, για να φαγωθούμε όμορφα.
Δεν παίζει ρόλο όμως.
Το ότι θα μαζευτούμε , θα τα πούμε και θα κάνουμε αυτό που μας αρέσει , είναι που μετράει
Εντυπωσιάζομε και θαυμάζω έτσι και αλλιώς, ότι καταφέρνει και είναι μπροστά από το s2k μου .
Γιατί για να είναι μπροστά από το s2k μου , πρέπει να είναι τελείως άρρωστο εργαλείο
Αυτές είναι που λένε οι κακές παρέες όμως
, γιατί με κάτι τέτοια μπριζονεσε και λες θέλω και εγώ