ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Κωνσταντίνε θα σου απαντήσω
Αν και δεν πιστεύω να παρέδιδαν δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να το δω αυτό και να είμαι καλυμένος και από αυτή την πλευρά, αν με καταλαβαίνεις......
Ούτε εγώ
και δεν μπρόκειται να παίζω ξεκινήματα στο όριο αλλά να το ξεκινάω κιόλας χωρίς να φοβάμαι.Μη μου πεις ότι δεν έχεις ξεκινήσει από στάση ή δεν έχεις σκευτεί ότι μπορεί να παραδώσει πνεύμα το διαφορικό ή τα ημιαξόνια??
Το διαφορικό Κωνσατντίνε είναι 1.5 way και πέρα από ότι είναι πιο ανθεκτικό δεν αφήνει να φύγει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου πολύ. Εχει διαφορετική συμπεριφορά. Σε επαναφέρει στην ευθεί λίγο πιο εύκολα με μικρότερες διορθώσεις. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους.
Ο Γιαννακός φοράει 18άρια και PSS9 που βοηθάνε να κάθεται το αυτοκίνητο πιο καλά. Αυτό είπα και εγώ. Η πρόσφυση είναι θέμα ελαστικών και ανάρτησης. Όπως και να το κάνουμε μια καλύτερη ανάρτηση δεν θα έχει τη συμπεριφορά της μαμάς στα ανοίγματα
Ελπίζω να σου απάντησα
Δεν βρίσκω λογο να τα αλλάξεις αν αυτά δεν σπάσουν/παραδώσουν πνεύμα
Δεν μπορώ να σε φανταστώ σε ένα φανάρι να είσαι με 8.000σαλ και να περιμένεις να ανάψει πράσσινο για να κάνεις την εκτόξευση. Εκτός και αν πρόκειται να το κάνεις οπότε δεν μου πέφτει λόγος.
και δεν μπρόκειται να παίζω ξεκινήματα στο όριο αλλά να το ξεκινάω κιόλας χωρίς να φοβάμαι.Μη μου πεις ότι δεν έχεις ξεκινήσει από στάση ή δεν έχεις σκευτεί ότι μπορεί να παραδώσει πνεύμα το διαφορικό ή τα ημιαξόνια??
Το διαφορικό άλλωστε τι το θες? Για να πέσεις κάτω απο το 10άρη στο 0-400
Από τότε, ακόμα και με την δύναμη που έχει τώρα επάνω, είναι λίγο πιο προσεκτικός και βαίνουν όλα καλά
Ελπίζω να σου απάντησα
Nabu, εγω ενα σου λεω. Εχε χαρη που ο Fun ειναι Co και δεν πρεπει να βριζει... Αλλιως θα σε ειχε λουσει στα καντηλια... Και με το δικιο του ετσι?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ FUN? ΠΟΝΤΙΚΑΡΑ! ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ. ΣΕ ΑΛΛΟ FORUM! ΟΥΣΤ!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ FUN? ΠΟΝΤΙΚΑΡΑ! ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ. ΣΕ ΑΛΛΟ FORUM! ΟΥΣΤ!
Originally Posted by S2000_FUN,Aug 6 2009, 11:20 PM
Αν και δεν πιστεύω να παρέδιδαν δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να το δω αυτό και να είμαι καλυμένος και από αυτή την πλευρά, αν με καταλαβαίνεις...... 

[QUOTE=S2000_FUN,Aug 6 2009, 11:20 PM]Ούτε εγώ
Nabu, εγω ενα σου λεω. Εχε χαρη που ο Fun ειναι Co και δεν πρεπει να βριζει... Αλλιως θα σε ειχε λουσει στα καντηλια... Και με το δικιο του ετσι?
Και σε αυτό συμφωνώ, απλά δεν ανέφερες πουθενά στο αρχικό πόστ ανάρτηση και ελαστικά (τα οποία υποστηρίζω και εγώ 100% απο πριν)
Κωνσταντίνε μου ξαναδιάβασε λίγο.....ακόμα δεν έχεις ξυπνήσει
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Χρηστο η παραλιακη οπως και επισης η Λ. Βουλιαγμενης δεν εχουν, ας μου επιτρεψεις την εκφραση, σταθερη ποιοτητα ασφαλτου για τα ανοιγματα. Το καθε φαναρι θελει διαφορετικο αριθμων στροφων και εμπειρικο παιξιμο του γκαζιου κατα την εκκινηση. Θα κοιταζα πρωτα ελαστικα και αναρτηση οπως πολυ καλα αναφερεις και το διαφορικο θα το εβαζα σε δευτερη μοιρα.